Въпрос за климатроника

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E-39 520i
Мечтае да кара: M5-E39

Мнение от Jordandim » 15 Сеп 2008, 1:18

След като прочетох какво сте писали...го пробвах...
И така...днес не беше 12 или -12 C ама си работеше :roll: ...след като бе загряла.
Изключих, изкарах ключа и натиснах REST...светна лампиичката на копчето...и започна да си духа топло...
Маса яко :D
Пък това, че имам печка...нещо не ми се вярва :confused:

Потребител
Аватар
Кара: с цвичение на гуми
Мечтае да кара: E24 M Power

Мнение от marto9111 » 24 Сеп 2008, 15:02

Колега на едно приятелче имаше като твоя проблем, смени таблото, с което се командва климатроника и се оправи ! Ако те интересува имам такова табло !Ако те интересува звънни : 0888 809 766

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 M54B30

Re: Въпрос за климатроника

Мнение от sajonara » 24 Сеп 2008, 17:02

BMW_police написа:Благодаря!!!
Но все пак искам да попитам разбрах това за ресета , но въпроса ми е хаби ли много ток от акумулатора и дали индикира някъде ,че съм го вклчил или само го натискам и нищо не светва?
Мисля че не ме разбрахте за първия въпрос. Преди това карах мерцедес при него когато променя градусите автоматично се променяше и силата на духане а при бавареца това не се случва? Не отказва вентилАТОРА ПРОСТОИСКА АЗ ДА ГО КОМАНДВА И НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА СЪС ЗАДАДЕНИТЕ ГРАДУСИ и автоматично да се настроива

Ако искаш като променяш градусите да ти се променя и скоростта на вентилатора трябва да си го пуснал на AUTO, иначе не става. Ако и в този случай не стане, си купи таралежчето което управлява вентилатора, или по точно стъпковото моторче.То като се прецка не иска да ти увеличава оборотите или си прави квото си иска само.

Предишна

Назад към E39