Заслужава ли да сменя Е39 525DА/163 за Е38 728iA
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Абе колега, 10 годишна кола от висок клас - направена специално за междуградски пътувания (а германия не е българия) и да я намериш на 150000 км. малко така ми идва странно - 150к / 10 години = 15к на година или към 1250 км на месец или по около 40 км. на ден - определенои е пипан километража. Моита 5-ца я взех на 230000 и пак ми се струват малко. Аз въртя поне по 15-20 километра на ден когато не пътувам извън града. Излезна ли по-малко от 250-300 не навивам, а излизам 1-2 пъти седмично. Стандарта ми е доста по-нисък от този на германец, купил си чисто-нова седмица
и все пак и на 300к да я вземеш - ако е подържана както трябва, още толкова ще те вози

и все пак и на 300к да я вземеш - ако е подържана както трябва, още толкова ще те вози
Re:
Колега аз карам 525Д декември 2003 ексклузив и много малко са седмиците дето могат да се мерят и по екстри и по визия с тази кола. Само че има малка подробност - броих за нея в BMW - Германия 20 000 евро...!!! Гледай да не се лепнеш на някой вчесан дарак дето Хитлер си е карал курсовете за шофьор. Особено ако е от турска автокъща дето ги вкарват от Италия на по 600 000 км. А и подръжката на седма серия е като на пета ама X 2.
- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530д
Човече, седмица ама на газ?
Тва като един познат дето си купи Mazda RX8 и реши и той газ да слага... извинявай ама тва е много циганско, значи излиза че искаш да си купиш нещо което не можеш да си позволиш? Оттам следва че има някакъв комплекс у теб... Купи си едно Рено 5 и му сложи газ., с останалите пари се грижи за комплексите
Тва като един познат дето си купи Mazda RX8 и реши и той газ да слага... извинявай ама тва е много циганско, значи излиза че искаш да си купиш нещо което не можеш да си позволиш? Оттам следва че има някакъв комплекс у теб... Купи си едно Рено 5 и му сложи газ., с останалите пари се грижи за комплексите

- Triforce
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD, 2015
- Детайли за колата: 530XD, 2015
Ами не ми се дават пари за 15 литра бенз и ще ги дам за 16 газ. Какво лошо има човек да мисли така? Хем по-икономичено, хем по-екологично. Тия дни много я покарах Е39-ката и ми е доста голяма... трудно я карам. Май ще се откажа от Е38, понеже е ОЩЕ ПО-голяма. Но определено ще я продавам... а какво ще взема не се знае 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
monsterofcock написа:Човече, седмица ама на газ?
дори ако дохода ми беше 20 бона месечно, не виждам защо да давам двойни пари за гориво при положение, че имам 740и и нещо не ме влече да пилотирам с него

обесни ми защо да съм луд, като ше се разбия от кеф и каране и в същото време няма да хвърля цяло състояние ?
ще ме е срам ли ?
ще ме е срам да си карам колата без да слизам ?

мислиш ли ?

визирам ти високия клас баварци 5 и 7, за тройки вече е малко нелогично
(говорим хипотетично още не съм си взел такава кола и на дохода ми съвсем малко му остава да стигне въпросната цифра)

Последна промяна Superexstatic на 03 Сеп 2008, 19:20, променена общо 3 пъти

vaskess написа:според мен,ако ти е читава петицата не си струва да правиш тази врътка...относно разхода 728цата,градско няма да ти е под 20 на 100,говоря за София...а и не знаеш на каква 7ца ще поподнещ....
къде 20 на 100 бе човек с 540 е не повече от 20 в наи-лошия случаи
иначе по темата човек защо не си седнеш на гъза колата ти е от последните Е39ки какво повече от това искаш щом ти е подарък сигурно знаеш къде какво е подържана и тн ще се вкараш в някои гаден филм купуваш новата от там следва разходи по прехвърляне , обслужване със и сигурност ще изпадне някои ремонт за 500-1000лв и накрая ще разбереш че верно нема да е на 150 000 и ще се набуташ повече и ще караш кола 99та а сега имаш 2003

- Triforce
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD, 2015
- Детайли за колата: 530XD, 2015
Ами май ще чакам да ми изкочи до другата година някой с бартер за 520 или 525 бензинова Е39, след фейслифта... засега ме отказахте да я сменям за Е38, но не и по принцип да я сменя... Благодаря Ви много!
Искам кола, която гори до 15 газ градско, защото това са 18 лева / 100 км. (на газ). В момента КОРОЛА-та ми гори 7 нафта в града с климатика х 2.48... нали можете да смятате? Там за максимум 1-2 лева разлика ще карам съвсем различен автомобил.
Към кого да се обърна да заключи темата?
Искам кола, която гори до 15 газ градско, защото това са 18 лева / 100 км. (на газ). В момента КОРОЛА-та ми гори 7 нафта в града с климатика х 2.48... нали можете да смятате? Там за максимум 1-2 лева разлика ще карам съвсем различен автомобил.
Към кого да се обърна да заключи темата?
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2