Покупка на 540i + LPG

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 21 Юли 2008, 1:42

mityo105 написа:Колега, хич недей слуша какво ти говорят да махаш газта!Има една мн интересна тема относно газта е тунинг.бг.Ако някой има интерес мога да пусна линк да прочетете нещо наистина интересно като информация.Колата ако ГИ е качествено направен, би трябвало да няма никаква разлика в вървежа, а и да има такава тя ще е пренебрежителна или почти незабележима( пак казвам мн зависи какъв е ГИ).Аз лично съм карал старата с8 с мн добър ГИ и мога чистосърдечно да кажа че не открих разлика в вървежа, да не говорим че собственика и ме повози с ......280 на ГАЗ!!!Лапай колата ако е читава без да се замисляш.Моят съвет е да я закараш на диагностика, някъде където слагат ГИ да я прегледат!Иначе това е мн добър автомобил и няма да съжеляваш!Успех!

колега случаино а8-цата да не е на един човек които се занимава със златарски магазини от Пловдив , защото преди време имаше и тук една такава а8ца
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 21 Юли 2008, 12:31

Като виден Ауди фен имам удоволствието да ви се похваля, че имах възможността няколко месеца да каравам този култов автомобил :) а след това един ваш съфорумец го закупи и дълго време щастлив го таркаля!

Тогавашният му собственикът му го караше градско с 23км/ч средна скорост, което е равносилно на влачене (сиреч 50км/ч). Разход на 100км/ч беше 17л. При мен показваше други стойности, но това е друга бира. Числото 30 не е въобще чуждо на бордовия комп и често го изписва. Колата бе с 6 ръчни скорости, автомата съм убеден с още по-голяма лекота ще се справя точно с тази задача!

... риск да събудя дразнения: да си купуваш не какво да е БМВ, ами 540i и да се интересуваш от разход на гориво???? Че то една подходяща гума е 300лв! Е, има и за по 50 по моргите, и това е верно. Но има ли смисъл? Странна работа, но единствено и само ти си знаеш. Аз примерно не знам как и защо :)
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

master of the force
Аватар

Re: Покупка на 540i + LPG

Мнение от alx » 21 Юли 2008, 17:39

Radium226 написа:Искам да се допитам до вас относно покупката на 99` E39 BMW 540i.

ако решаващото за тебе е дали е със или без газова инсталация - не е за тебе тази кола...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

ВЗИМАЙ Я

Мнение от noname » 21 Юли 2008, 20:35

Лично мнение: ВЗИМАЙ Я пък после ще му мислиш
Според мен няма да съжаляваш!!! :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bbekov » 21 Юли 2008, 22:17

Тези двигатели бяха с никасил-покритие на цилиндрите, което създава известни проблеми с кофти бензина ... възможно е блока да е много зле.Задължително проверка на компресията.
Колкото до ГИ-то , карай си на газ и задминавай 525-ците на бензин :) .

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 22 Юли 2008, 2:05

Извинявам се че няма да отговоря по темата, защото такава не виждам...

НО, искам да попитам едно нещо, когато се жениш (или си хващаш гадже), пак ли ще питаш всички за мнение?!

Според мен тук пишат душевно болните хора, които искат и правят вс. възможно да карат кола от МАРКАТА,
но те пишат след като са се сдобили с такава и предимно, за да споделят за проблемите си търсейки решение
на проблемът който имат, или за да споделят за решение на проблем, който знаят.
Успех в лутането!
8)

Предишна

Назад към E39