Обръщане на волан

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 04 Мар 2009, 2:44

mad_presley написа:
slav4o1 написа:Много е играчка , Лъки мисля че беше пробвал но беше разбрал че не си заслужава

Ами не е така.Никаква играчка даже не е, работа за 1-2часа.Повече време отнема четенето на упътвания и схеми.Аз си го смених от никакъв борд към голям и си прекодирах колата.Сега си работи абсолютно като кола с голям борд.@spacepl също си го смени, само дето още не се е прекодирал и не може да се възползва на 100% от функциите му ;)
В Дару се продава и кабел за преминаване от малък към голям борд, цената му е 160лв, има и упътване във форума, който го интересува, може да ползва търсачката.

:uups: Базирах си мнението на слухове не на опит но добре че те има във форума по ел.схемите на Е39 нема къде да не си бръкнал ми се струва :) ...а сам ли си го прекодира??

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 04 Мар 2009, 3:13

mad_presley написа:
slav4o1 написа:Много е играчка , Лъки мисля че беше пробвал но беше разбрал че не си заслужава

Ами не е така.Никаква играчка даже не е, работа за 1-2часа.Повече време отнема четенето на упътвания и схеми.Аз си го смених от никакъв борд към голям и си прекодирах колата.Сега си работи абсолютно като кола с голям борд.@spacepl също си го смени, само дето още не се е прекодирал и не може да се възползва на 100% от функциите му ;)
В Дару се продава и кабел за преминаване от малък към голям борд, цената му е 160лв, има и упътване във форума, който го интересува, може да ползва търсачката.
а занимава ли ти се да го направиш на мойта,тя ще е и бая разглобена докато те4е смяната на дирекцията
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М5 Е39-да лети с 300км/ч
Мечтае да кара: на магистралата Ниш-Белград!!!

Мнение от изключвател » 04 Мар 2009, 3:20

joropc написа:Пичове,който започва да обръща е 39 и найстина държи да кара кола,трябва да избере или кола(т.е да не я обръща) или самоделка,с която дори мошеш да се пребиеш.Недейте използва трикове на автотърговците върху вашите коли.Тук се коментират Ауди,Фолксваген и други,но както казва mad_preslay при БМВ ситуацията е коренно различна.Ако някой до вчера е карал жигула(не искам да обидя никой)а днес му е мерак БМВ ама му скъпо,на него със сигурност няма да му пречи да си сложи волана и на задната седалка-все ще му е гот.Ама си е направил крива сметката,защото аз гарантирам,че запазен автомобил от Германия ще излезе по евтин от Дясна дирекция+обръщане(както казва колегата anzak).За проблемите след въпросната интервенция не е нужно да се коментира,те могат да бъдат от всякакво естество(ел.проблеми,сходимост и СИГУРНОСТ).Аз лично съм присъствал на обръщане на Е39(около 20 дни),защото все някоя част не ставаше и трябваше или нова или от автоморга(те поне за БМВ са евтини :D ).Изпълнението се правеше от специалист ама на края се получи като "На курник-пердета".Поне за мен нещата стоят по този начин-аз този автомобил(обръщания)няма да го купя АМА НИКОГА.Обаче някой пък му се кефи.И само за финал изказвам мнение на човек които е живял в Англия доста време(става въпрос за мен)-----И там колиците си се покарват и там километражи се връщат.......и там туй и там онуй!Аз от там и танк можех да си докарам с дясна дирекция(и сега мога) ама си купих колата от Мюнхен.....Дано не съм обидил някой-не е ми била тази идеята!
ПОДКРЕПЯМ КОЛЕГАТА С ДВЕ РЪЦЕ!!! :clap: :clap: :clap: :yes: :yes: :yes:
Хубавата кола, която не върви, е като хубавата жена, която не прави секс!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Мнение от joropc » 05 Мар 2009, 0:40

Е-е-ех колега,"изключвател",много ти е готин изтребителя(М-ката).Завиждам ти благородно.Да си я караш със здраве!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М5 Е39-да лети с 300км/ч
Мечтае да кара: на магистралата Ниш-Белград!!!

Мнение от изключвател » 05 Мар 2009, 1:50

joropc написа:Е-е-ех колега,"изключвател",много ти е готин изтребителя(М-ката).Завиждам ти благородно.Да си я караш със здраве!!!
МЕРСИ колега!Пожелавам на всички истински ентусиасти по един такъв самолет рано или късно!П.С.Извинявам се на колегата за отклонението от темата му!
Хубавата кола, която не върви, е като хубавата жена, която не прави секс!!!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 05 Мар 2009, 2:10

изключвател написа:
joropc написа:Е-е-ех колега,"изключвател",много ти е готин изтребителя(М-ката).Завиждам ти благородно.Да си я караш със здраве!!!
МЕРСИ колега!Пожелавам на всички истински ентусиасти по един такъв самолет рано или късно!П.С.Извинявам се на колегата за отклонението от темата му!
няма проблем,темата е затова секи да пише каквото знае и мисли,както казах до няколко дена ще запо4на да пускам снимки и да пиша кое как е станало при обръщане на волана
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 24 Май 2009, 18:40

Гледам вече 2 месеца застой.......И в краина сметка какво стана,обърнахте ли дирекцията или още се мъчите ?

Потребител
Аватар
Кара: e39 99'

?

Мнение от DeLSoL » 24 Май 2009, 21:15

и на мен ми е интересно,но маи си има пречки така като гледам...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sash0 » 25 Май 2009, 9:45

да бе хайде казвайте колко излиза и т.н
Най мразим дизели и комбита
Цвета на бмв-то е без значение щом е черен

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 25 Май 2009, 10:35

3000лв. и 10 дни

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от minkoM3 » 25 Май 2009, 21:11

добре де толкова сме много в тоя форум с бмв-та никоѝ ли не кара със сменяна дирекция?да прати снимки да видя как се е получило.че вече се отчаивам :( :( :( :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 25 Май 2009, 21:21

minkoM3 написа:добре де толкова сме много в тоя форум с бмв-та никоѝ ли не кара със сменяна дирекция?да прати снимки да видя как се е получило.че вече се отчаивам :( :( :( :help:

И на кое по-точно да ти пратят снимки, на една Е39-ка с ляв волан ли???
Ако очакваш някой да си свали арматурното табло, за да ти покаже от къде е прекарал кабелите, специално за да го видиш ти, си мисля че няма да намериш такъв дори и след 100 години ;)

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 25 Май 2009, 21:24

mad_presley написа:
minkoM3 написа:добре де толкова сме много в тоя форум с бмв-та никоѝ ли не кара със сменяна дирекция?да прати снимки да видя как се е получило.че вече се отчаивам :( :( :( :help:

И на кое по-точно да ти пратят снимки, на една Е39-ка с ляв волан ли???
Ако очакваш някой да си свали арматурното табло, за да ти покаже от къде е прекарал кабелите, специално за да го видиш ти, си мисля че няма да намериш такъв дори и след 100 години ;)

:yes: ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от minkoM3 » 25 Май 2009, 21:33

е не бе нали имало разлики които се вийдали после еи такива снимки искам, не да си сваля някои таблото, дето се вийда че е било сас десен волан,все има нешто нали? :?: :idea:

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 25 Май 2009, 21:42

Колега,по абсолютно нищо не си личи единствено ако се махнат мокетите можеш да разбереш и то по кабелите /зависи пак кой ти го е правил/ Дори и като се свали таблото пак не можеш да разбереш ;)

ПредишнаСледваща

Назад към E39