Съвети и въпроси относно избор на Е39.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m6 grandcoupe
- Детайли за колата: e39 01
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е39.
Ranchev написа:А проблема с ръждата нормален ли е ? Отстраним ли е ?
Гледам сега една много лачена ама вече отивам на космически суми![]()
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11487688716403549&slink=2km9kn
Ако е малко по вратите не е такъв проблем , ще ти ги оправят за 100тина лева на врата. Важното е да не е глнило някъде отдолу или по частите от каросерията където немогат да се сменят.
Иначе тая и аз я видях в мобилето мн е яка но си е и доста скъпа. Има още една на 12 снимана в Бояна също е добра но са си скъпички. До 10 според мен е добре за много гледана кола за е39 става въпрос и 7-8 в зависимост от екстрите за средно положение.
- dak
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D 184 кс. седан
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2l0o57
Колеги , тази гледал ли я е някой , един приятел се интересува от нея но е от Пловдив !!!
Ясно ми е , че нито годината нито километрите са такива !
Колеги , тази гледал ли я е някой , един приятел се интересува от нея но е от Пловдив !!!
Ясно ми е , че нито годината нито километрите са такива !
- Powerslide
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d Mpack
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338
E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD
328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD
318is coupe 10.1998 SOLD
E39 530d 1999 Mpack SOLD
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2lmu96
Колеги тази кола защо се продава още
Трябваше на първата седмица да е продадена
За колега ще ходим да я видим , казал съм му да му се обади и да се разберат
Нищо друго не ме притеснява , освен ако не са прикрили ръжда , бая лъскава стои смятам че е пръскана скоро , това е основното притеснение.
Все пак кола , която ще стъпи 10 бона , не ни се иска след 6 месеца да режем прагове
Колеги тази кола защо се продава още
Трябваше на първата седмица да е продадена

За колега ще ходим да я видим , казал съм му да му се обади и да се разберат
Нищо друго не ме притеснява , освен ако не са прикрили ръжда , бая лъскава стои смятам че е пръскана скоро , това е основното притеснение.
Все пак кола , която ще стъпи 10 бона , не ни се иска след 6 месеца да режем прагове

- Gpenev
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M5 E39
Беше на 9500 лв до преди 2 седмици. На снимки изглежда добре, трябва да се види на живо, аз бих я погледнал ако си търсех кола в момента.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- Powerslide
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d Mpack
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338
E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD
328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD
318is coupe 10.1998 SOLD
E39 530d 1999 Mpack SOLD
Гледахме въпросната кола
Както очаквах , замаскирани са задните вежди и праговете , баш си личи даже ...
Много добре запали и хубаво работи , има някакъв лек шум като вибрация през интервали от 2-3 секунди.
При гасене не чука , не скърца .
Мисля че по парктроника има за смяна датчик.
Волана е много добре направен , по седалките няма скъсано , само омачкано ама е нормално тя е на 15 години.
На километража пише 240 хиляди км
Била е с махагон преди , сега са пръскани с нещо лайсните.
Боядисвана е скоро , предни калници , задни вежди са намацани само ама след няколко месеца ще цъфне.
Заради навигацията са махнали отзад всичко квото има , когато е с ОЕМ нави - ченджър и т.н.
Мисля че има регулируеми амортисьори доколкото успях да видя , отпред е много ниска , прекалено.
Аз лично бих си я карал с кеф ама да я платя на 6500 и да си оправя петната както трябва
9 бона или ай да кажем за 8500 ще я даде , много са и , да е*а Германията с таз ръжда
Както очаквах , замаскирани са задните вежди и праговете , баш си личи даже ...
Много добре запали и хубаво работи , има някакъв лек шум като вибрация през интервали от 2-3 секунди.
При гасене не чука , не скърца .
Мисля че по парктроника има за смяна датчик.
Волана е много добре направен , по седалките няма скъсано , само омачкано ама е нормално тя е на 15 години.
На километража пише 240 хиляди км

Била е с махагон преди , сега са пръскани с нещо лайсните.
Боядисвана е скоро , предни калници , задни вежди са намацани само ама след няколко месеца ще цъфне.
Заради навигацията са махнали отзад всичко квото има , когато е с ОЕМ нави - ченджър и т.н.
Мисля че има регулируеми амортисьори доколкото успях да видя , отпред е много ниска , прекалено.
Аз лично бих си я карал с кеф ама да я платя на 6500 и да си оправя петната както трябва

9 бона или ай да кажем за 8500 ще я даде , много са и , да е*а Германията с таз ръжда

- nedsan1994
- Потребител
-
- Кара: e36 and e87
- Мечтае да кара: CSL Hommage
Здравейте колеги,
Решил съм да си купувам БМВ е39 фейс и съм харесал една 530 бензин 2002г. , тея дни ще ходя да я погледна..
Бихте ли ме насочили какво да гледам..и ако може някой разбиращ майстор , занещ какво точно да гледа (занимаващ се само/предимно с бмв) в гр.София..
Благодаря Ви , предварително !
Решил съм да си купувам БМВ е39 фейс и съм харесал една 530 бензин 2002г. , тея дни ще ходя да я погледна..
Бихте ли ме насочили какво да гледам..и ако може някой разбиращ майстор , занещ какво точно да гледа (занимаващ се само/предимно с бмв) в гр.София..
Благодаря Ви , предварително !

Мойта е същата. Със сменена турбина, правено окачване и сменан кутия за последните 3м
За 10ка ще ви я дам

За 10ка ще ви я дам
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
ilian_ds написа:Здравейте !
Ако мога да помоля някой от форума да знае нещо за тази обява , дали е гледал колата случайно и как мога да разбера дали е читава ?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2ukuot
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Здравейте,
Някой да е гледал тази: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2uq78y
Оригинален М-пакет? Гледам на праговете си има логота, но на "почиващия крак" не виждам.
Да забелязвате нещо от снимките, че като новак тънкостите ми убягват още.
Благодаря предварително!
Оригинален М-пакет? Гледам на праговете си има логота, но на "почиващия крак" не виждам.
Да забелязвате нещо от снимките, че като новак тънкостите ми убягват още.

Благодаря предварително!
- BeTaTesTeR
- Потребител
-
Здравейте,
Търся си Е39-ка 528 ръчка. Искам да питам, тази конкретно от обявата някой виждал ли я е и какво като цяло мислите за нея? Видях лампата за еърбега и чистачките, но мисля, че не са сериозни проблеми и се оправят.
BMW E39 528i - Пловдив
Търся си Е39-ка 528 ръчка. Искам да питам, тази конкретно от обявата някой виждал ли я е и какво като цяло мислите за нея? Видях лампата за еърбега и чистачките, но мисля, че не са сериозни проблеми и се оправят.
BMW E39 528i - Пловдив
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
BeTaTesTeR написа:Здравейте,
BMW E39 528i - Пловдив
Лайсните оригинално не са в цвета на колата, което говори за някакви интервенции. Волана вероятно е сменян. Като цяло ми изглежда уморена.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
zako13 написа:Здравейте,
Да забелязвате нещо от снимките, че като новак тънкостите ми убягват още.![]()
Благодаря предварително!
Тази е бивш десняк

Ехх, а така и се надявах
. Мерси за бързия отговор!
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk