Обръщане на волан

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Мнение от joropc » 18 Фев 2009, 22:23

mad_presley написа:
`DaRkMaN написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: скоро не бях чел по-смешен пост ще падна 2200 лв. с ЧИСТО НОВА РЕЙКА :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Aз какво да кажа.Пак съм се надянал някъде на скъпите части, та моята рейка ми излезе 2600лв :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ще взема вече да повярвам, че имало и по-евтини части :ok:

Има в Англия,там са по 200 лева..........новите(рейки)!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Мнение от joropc » 18 Фев 2009, 22:31

Сега забелязвам,че колегата siso11 е пуснал 3 еднакви поста.Сигурен съм,че не сме го разбрали.Според мен е искал да каже че с НОВАТА РЕЙКА му е излязло по 2200 на пост т.е 6600.Това е вече по нормално,нали? :D :D :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SportenSHPAIK » 18 Фев 2009, 22:42

Немога да разбера какво съм и виновен на някой хора че имат малки пишлета,че само ме споменават???Комплексираните посерковци с десни волани да са живи и здрави.
Истината е в бензиновата паница.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 18 Фев 2009, 22:46

SportenSHPAIK написа:Немога да разбера какво съм и виновен на някой хора че имат малки пишлета,че само ме споменават???Комплексираните посерковци с десни волани да са живи и здрави.
казах ти на ли4но казвам ти и тука,комплексара о4евидно си ти.като няма какво да кажеш просто не ми пиши в темата
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 18 Фев 2009, 23:11

Тази тема ако беше в подфорум "Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series" или в "Други модели", щях да я разбера, ама за Е39...
Колко по-евтино ще излезе и на какво ще прилича колата не ми го побира ума.Ако става въпрос за баварци над 50к лв и да спестиш 15-20к лв добре, ама заради някакви си 2-3000лв...

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 18 Фев 2009, 23:12

mad_presley написа:Тази тема ако беше в подфорум "Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series" или в "Други модели", щях да я разбера, ама за Е39...
Колко по-евтино ще излезе и на какво ще прилича колата не ми го побира ума.Ако става въпрос за баварци над 50к лв и да спестиш 15-20к лв добре, ама заради някакви си 2-3000лв...
мога да се саглася с теб колега,но при мен ли4но разликата идва малко пове4е от споменатите от теб 3000лв ;)
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от mad_presley » 18 Фев 2009, 23:19

bavareca_86 написа:мога да се саглася с теб колега,но при мен ли4но разликата идва малко пове4е от споменатите от теб 3000лв ;)

Чакай, че аз в цялата тема със спам не разбрах.Ти обърна ли волана на някоя?Дай поне малко информация за проблеми и решаването им, че тук от 7 страници няма нищо конкретно по въпроса.
Мен най-вече ме интересува как става обръщането на ел.инсталацията, еърбаците, педалите, сервото и рейката...и друго май не се сещам като проблемно.

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 18 Фев 2009, 23:22

mad_presley написа:
bavareca_86 написа:мога да се саглася с теб колега,но при мен ли4но разликата идва малко пове4е от споменатите от теб 3000лв ;)

Чакай, че аз в цялата тема със спам не разбрах.Ти обърна ли волана на някоя?Дай поне малко информация за проблеми и решаването им, че тук от 7 страници няма нищо конкретно по въпроса.
Мен най-вече ме интересува как става обръщането на ел.инсталацията, еърбаците, педалите, сервото и рейката...и друго май не се сещам като проблемно.
аз то4но затова пуснах темата да разбера някой правил ли го е.Аз в момента имам здравословни проблеми и предполагам дргата седмица запо4вам обръщането на волана.В темата ще опиша подробно кое как е направено.Относно спама доста пъти помолих да бъде раз4истен ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 18 Фев 2009, 23:37

mad_presley написа:Тази тема ако беше в подфорум "Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series" .......

И там има една такава:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=133879

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 20 Фев 2009, 15:30

при по скъп модел определено си заслужава

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 03 Мар 2009, 22:17

малко ъп
сега сам с таблото с малия борд,мога ли да сложа ново с големия и какво ми трябва освен самото табло

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 03 Мар 2009, 22:19

bavareca_86 написа:малко ъп
сега сам с таблото с малия борд,мога ли да сложа ново с големия и какво ми трябва освен самото табло

Много е играчка , Лъки мисля че беше пробвал но беше разбрал че не си заслужава

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 03 Мар 2009, 22:27

slav4o1 написа:
bavareca_86 написа:малко ъп

Много е играчка , Лъки мисля че беше пробвал но беше разбрал че не си заслужава
какви са разликите в бордовете,като функции

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 04 Мар 2009, 0:11

не е зор смяната на таблото - малко кабеляк и тва е, нищо особенно, после обаче се ходи на кодиране :|

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от mad_presley » 04 Мар 2009, 0:26

slav4o1 написа:Много е играчка , Лъки мисля че беше пробвал но беше разбрал че не си заслужава

Ами не е така.Никаква играчка даже не е, работа за 1-2часа.Повече време отнема четенето на упътвания и схеми.Аз си го смених от никакъв борд към голям и си прекодирах колата.Сега си работи абсолютно като кола с голям борд.@spacepl също си го смени, само дето още не се е прекодирал и не може да се възползва на 100% от функциите му ;)
В Дару се продава и кабел за преминаване от малък към голям борд, цената му е 160лв, има и упътване във форума, който го интересува, може да ползва търсачката.

ПредишнаСледваща

Назад към E39