Rompetrol?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- dragohr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 39 tds sedan
Re: Rompetrol?
Май много го прехвалихте тоя ромпетрол да взема и аз да го пробвам. А относно горивата някой е останал в малка заблуда, бащами работеше до скоро шофьор в русенска рафинерия и вземаха мазута от румъния а им връщаха чистия петрол а румънците само си го мешат с разни добавки. мисълта ми е че горивата нямат койзнае каква разлика ама румънците явно си дърйат на имидж и не си правят майтап с колите както почти всички бензиностанции в българия (визирам ОМВ).

- monogamnia
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 525 TDSA
- Мечтае да кара: E39 M5
Някаде в люлин има ли ромпетрол ?
Страхотна разлика с останалите нафти - не съм очаквал.колата на 30% по-тиха и поне 20% повече мощност
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
нещо напоследък се разпуши доста и не е от колата, и на сестра ми аудито и то се разпуши, пък то не вижда много много зор 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- buller
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39, 520i 1997
- Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG
monogamnia написа:Някаде в люлин има ли ромпетрол ?
Няма...
Най-близката бензиностанция е на Ломско шосе - преди Обеля или след кръговото на Надежда, посока Илиянци.
- jordao75
- младши ентусиаст
-
- Кара: 520 i 97
Много изписахте за този Ромпетрол,и накрая реших да го пробвам.Разхода ми падна с около 1-1.5л.
djkeks написа:Страхотна разлика с останалите нафти - не съм очаквал.колата на 30% по-тиха и поне 20% повече мощност
Ха ха ,май някой от Ромпетрол е запалил темата и си прави реклама.
Как ги изчисли тези проценти че не ми е ясно

Мисля ,че сега покрай тази цялата тема някой хора се заслушаха в колите си и те станаха изведнъж "по-тихи" и "по мощни" ,ама с нафтата на Ромпетрол.
Доста кончета в един обор.

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Дайте да измислим нещо за намаление там
Един приятел има карта от СБА и те ползват 5 ст намаление на литър и ако с карта се минат 1000 литра за година (мисля, че толкова бяха) намалението става 10ст/литър

Един приятел има карта от СБА и те ползват 5 ст намаление на литър и ако с карта се минат 1000 литра за година (мисля, че толкова бяха) намалението става 10ст/литър

Tux0 Ca !

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
emok написа:djkeks написа:Страхотна разлика с останалите нафти - не съм очаквал.колата на 30% по-тиха и поне 20% повече мощност
Ха ха ,май някой от Ромпетрол е запалил темата и си прави реклама.
Как ги изчисли тези проценти че не ми е ясно![]()
Мисля ,че сега покрай тази цялата тема някой хора се заслушаха в колите си и те станаха изведнъж "по-тихи" и "по мощни" ,ама с нафтата на Ромпетрол.
Ми зареди, пробвай как е с такова гориво....... пък ако не усетиш нищо, значи не си познаваш колата
на бялото черно не мога да кажа и усетя ли нещо калпаво гориво веднага ще има и анти реклама от мен и не само предполагам

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
не реклама
и моята е капризна към нафта и сипвам само там (ромпетрол) и чат пат петрол,омв-то съм го отсвирил
и наистина работи по тихо

и наистина работи по тихо
koko525da написа:Хубавата нафта е от ОMV
Браво , ама сега ходи сипи на ромпетрол и пак ела си напиши мнението .

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Вече доста пъти зареждам бензин на бензиностанцията в с.Окоп, по главният път-Гр.Ямбол за граничен пункт Лесово. Не съм усетил по-чувствително намаляне на разхода на гориво, но определено колата се държи доста добре. Ако някой знае, да сподели какви добавки слагат комшиите, че горивото им е по-добро?
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
pepitoooooooooo написа:Вече доста пъти зареждам бензин на бензиностанцията в с.Окоп, по главният път-Гр.Ямбол за граничен пункт Лесово. Не съм усетил по-чувствително намаляне на разхода на гориво, но определено колата се държи доста добре. Ако някой знае, да сподели какви добавки слагат комшиите, че горивото им е по-добро?
малко по назад има писано или във сайта на ромпетрол...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.