Една гадна коледна история!!! Финал+Снимки!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко!
Мечтае да кара: Боинг 737-800

Една гадна коледна история!!! Финал+Снимки!

Мнение от Svetlyo » 24 Дек 2007, 18:10

Здравейте колеги. Реших да ви споделя ужаса който преживях преди 2 часа. Както си карах по бул. Гео Милев посока бул. Ситняково реших да направя ляв завои по ул. Коста Лулчев за да пия кафе в Скай сити център. Да обаче тук доиде и кошмара за мен. На кръстовището седеше некав пич на 19г. зад волана на един Вранглер(с големи ролбари отпред) и точно когато аз завивах тои реши че трябва да потегли. И като резултат задна лява врата и заден ляв калник на моята скъпоценна колица пострадаха доста сериозно... Съдба или нещо друго е това не зная, но по пътищата карат всякакви вече. "Не ти видях мигача" каза младежа и за това потеглих... А на мен ми се ревеше, и все оше ми се реве, ама знам че няма да помогне... та сега предстои едноп ходене по мъките - застрахователи, тенекеджии, магазини за части и т.н. Карайте внимателно и се оглеждаите на всякъде. По пътищата има секви. Повече снимки ще кача утре, макар че ми се плаче като я гледам такава но ще я снимам... :( :( :dunno: :dunno: :dunno: :banghead: :banghead: :banghead:

Изображение
Изображение :( :dunno:
Последна промяна Svetlyo на 30 Яну 2008, 23:36, променена общо 5 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 24 Дек 2007, 18:29

ее колега да му еба маиката и аз днеска се возим при един авер и некав сополяк решава в последния момент да завие та ме засече тоя кенеф .. абе днеска колкоооо катастрофи видех секи 2ри е пиян или не вижда :evil:
щех да го застрелям ако бех с моита ... некав кестен с наиии старите корси 1.1 на газ пооолудевам !
а за твоето кофти е че и задниа панел ти е ударен та кит ше има .. а вратата маи ше трябва нова а ? пфф
Изображение
тва има ли смисал от нов калник или само леко кит и боя, макар че не е добре на калник да има кит ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetlyo » 24 Дек 2007, 18:33

Не знам за твоя калник не мога да кажа нищо, ама на мен ще ми трябва нова врата 100% а тва с колонката отзад ще го решават от ДЗИ и тенекеджията... Пак добре че не се отвориха Аербеците че тогава щеше да е веселбата пълна... БЕСЕН СЪМ!!! Направо ме вкара в егати празниците тоа пич с вранглера... :evil: :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 24 Дек 2007, 18:44

знам как се чувстваш настроението изчезва !!!
така аз преди летото като трееснах ЦЦ-то .. има и по лошо от твоето :mhihi: ама аз си бех виновния ..
та така го правих 1-2 месеца ми се запали главата , тоо тогава немаше ЦЦ-та много и колко морги обиколих .. и накрая от СФА всичко :confused: ама тогава и 4-те AIRBAG-a така че твоито не е страшно :twisted:
Изображение
Изображение
Изображение
но накрая стана пак кукличка де
Изображение
така че всичко се прави !

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 24 Дек 2007, 19:15

Споко виж давам ти съвет да звънеш на този Jerry май беше от Перник, пуска тука едни обяви че продава е39, задницата му е здрава, там да вземеше части
Иначе весели празници и недей да се ядосваш, ламарина е прави се, по-важното е че не те е нацелил в твоята врата и ти си жив и здрав.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Дек 2007, 19:30

cable написа:Иначе весели празници и недей да се ядосваш, ламарина е прави се, по-важното е че не те е нацелил в твоята врата и ти си жив и здрав.
;) Не изглежда толкова зле колега,ше я стегнеш за нула време :winky:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 '02 525 dA touring

Мнение от Kala » 24 Дек 2007, 19:42

Съжалявам пич, и аз бях днес точно там, ужасно беше, и живея тук, Колата ти е супер, ще си я оправиш и ще я пастираш, даже накрая и ще те кефи повече. Можеше и по-гаден удар да е и по двигателя. Нали си здрав, весела коледа:)))

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetlyo » 24 Дек 2007, 22:13

Мерси на всички. Знам че ще се оправи. Имам и хора които ще я направят неузнаваема. Ама идеята е че съм собственик на колицата от 5 дена. За тва ме е яд най-вече. А и нали знаете в първите мигове след случката ти е черно всичко(Тези които не знаят дано никога не разбират от все сърце ви го желая). И все пак наистина беше малкия дявол. Дано се с такива малки поражения да се разминаваме всички да няма по-големи бели. Сега говорих с едни майстори до 30 живот и здраве ако мине сичко на 27-ми в ДЗИ по вода ше е готова колата.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 24 Дек 2007, 22:41

Колега да не те притеснява това. Аз си мисля, че в София вече да се кара кола повечко време без някви такива удари е почти невъзможно, все някой ще се заблее, ще се хлъзне колкото и да внимаваш и ще те цапне, няма смисъл от нерви, важното е да не е тотал и да си ок ! Всичко ще ти оправят и ще си е като преди ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emok » 24 Дек 2007, 23:45

Много жалко колега сигурно ти се къса сърцето. Тенекиите се правят наистина но да ти ударят колата на 5-тия ден след като любовта от пръв поглед още гори си е доста грубичко. Застрахователите трябва да изплащат вече и емоционални "събития" :(
Доста кончета в един обор.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: back to diesel(Ld)

Мнение от motor » 25 Дек 2007, 21:29

Намери си адвокат, заведи съдебен иск за морални вреди(прекарал си кофти празници в размисли за любимата кола, не си могъл да ходиш на работа с колата и тн.). Време е да станем нормална държава. Който е сгрешил да плаща и за неимуществени вреди, не само застрахователя да даде някакви пари и виновния да си мисли, че е недосегаем. Този младеж ако сега се изръси 5 бона за невниманието си другия път ще се замисли дали да си тества ролбарите в някоя врата.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от caliostro » 26 Дек 2007, 14:32

честита коледа колеги
да сте живи и здрави

коледа?
вчера
скъса се чашката на амортисьора и една срязана нова гума
това е резултата от вчера

Ще съм благодарен ако някой даде жокер от къде може да се купят тези чашки /от сплав са някаква/ за да може утре да ги сменя и леви и десни. поне така ме посъветвеха да се смени и другата също.
оказва се че това си е проблем.
това беше лошата новина.
добрата е че не се претрепах :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetlyo » 27 Дек 2007, 19:15

Днеска минах ДЗИ да ви кажа. Разбрахме се да е на фактура. Иначе ми предлагаха техни сервизи да ми я правят ама на такива им нямам доверие. Та сега следва втори оглед след разглабянето на вратата при моя си майстор. Хубавото е че писаха нова врата. Няма да има изпъване поне на нея. Та за сега нещата вървят на добре. Ама за съжаление колицата ми е в бокса за неопределен период... Ще трябва да карам фолксваген дизел известно време :puke: Поне си знам че ще ми направят колата супер!!!

П.С. Между другото ако на някой му трябва добър тенекеджия да свирка. Моя човек е факир в тая работа....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetlyo » 16 Яну 2008, 22:17

След 1500 разправии с ДЗИ най-накрая започнахме ремонта по колата... ето до каде сме я докарали... Скоро пак ще сме на пистата с моята хубавица... Изображение

Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 17 Яну 2008, 0:22

всичко ще е по старо му, но повече ще заобичаш колата.. ! аз като направих на хармоника ЦЦ-то после 1 месец и нещо правене и .. накрая точно за лятото стана готово и такова лято такива спомени че после като го продадох на тризначките от БИгБр... ми се късаше сърцето :confused:

Следваща

Назад към E39