Една гадна коледна история!!! Финал+Снимки!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко!
- Мечтае да кара: Боинг 737-800
Една гадна коледна история!!! Финал+Снимки!
Здравейте колеги. Реших да ви споделя ужаса който преживях преди 2 часа. Както си карах по бул. Гео Милев посока бул. Ситняково реших да направя ляв завои по ул. Коста Лулчев за да пия кафе в Скай сити център. Да обаче тук доиде и кошмара за мен. На кръстовището седеше некав пич на 19г. зад волана на един Вранглер(с големи ролбари отпред) и точно когато аз завивах тои реши че трябва да потегли. И като резултат задна лява врата и заден ляв калник на моята скъпоценна колица пострадаха доста сериозно... Съдба или нещо друго е това не зная, но по пътищата карат всякакви вече. "Не ти видях мигача" каза младежа и за това потеглих... А на мен ми се ревеше, и все оше ми се реве, ама знам че няма да помогне... та сега предстои едноп ходене по мъките - застрахователи, тенекеджии, магазини за части и т.н. Карайте внимателно и се оглеждаите на всякъде. По пътищата има секви. Повече снимки ще кача утре, макар че ми се плаче като я гледам такава но ще я снимам...

Последна промяна Svetlyo на 30 Яну 2008, 23:36, променена общо 5 пъти
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
ее колега да му еба маиката и аз днеска се возим при един авер и некав сополяк решава в последния момент да завие та ме засече тоя кенеф .. абе днеска колкоооо катастрофи видех секи 2ри е пиян или не вижда
щех да го застрелям ако бех с моита ... некав кестен с наиии старите корси 1.1 на газ пооолудевам !
а за твоето кофти е че и задниа панел ти е ударен та кит ше има .. а вратата маи ше трябва нова а ? пфф
тва има ли смисал от нов калник или само леко кит и боя, макар че не е добре на калник да има кит ...

щех да го застрелям ако бех с моита ... некав кестен с наиии старите корси 1.1 на газ пооолудевам !
а за твоето кофти е че и задниа панел ти е ударен та кит ше има .. а вратата маи ше трябва нова а ? пфф

тва има ли смисал от нов калник или само леко кит и боя, макар че не е добре на калник да има кит ...
- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
Не знам за твоя калник не мога да кажа нищо, ама на мен ще ми трябва нова врата 100% а тва с колонката отзад ще го решават от ДЗИ и тенекеджията... Пак добре че не се отвориха Аербеците че тогава щеше да е веселбата пълна... БЕСЕН СЪМ!!! Направо ме вкара в егати празниците тоа пич с вранглера...

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
знам как се чувстваш настроението изчезва !!!
така аз преди летото като трееснах ЦЦ-то .. има и по лошо от твоето
ама аз си бех виновния ..
та така го правих 1-2 месеца ми се запали главата , тоо тогава немаше ЦЦ-та много и колко морги обиколих .. и накрая от СФА всичко
ама тогава и 4-те AIRBAG-a така че твоито не е страшно
но накрая стана пак кукличка де
така че всичко се прави !
така аз преди летото като трееснах ЦЦ-то .. има и по лошо от твоето

та така го правих 1-2 месеца ми се запали главата , тоо тогава немаше ЦЦ-та много и колко морги обиколих .. и накрая от СФА всичко

но накрая стана пак кукличка де

така че всичко се прави !
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Споко виж давам ти съвет да звънеш на този Jerry май беше от Перник, пуска тука едни обяви че продава е39, задницата му е здрава, там да вземеше части
Иначе весели празници и недей да се ядосваш, ламарина е прави се, по-важното е че не те е нацелил в твоята врата и ти си жив и здрав.
Иначе весели празници и недей да се ядосваш, ламарина е прави се, по-важното е че не те е нацелил в твоята врата и ти си жив и здрав.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
cable написа:Иначе весели празници и недей да се ядосваш, ламарина е прави се, по-важното е че не те е нацелил в твоята врата и ти си жив и здрав.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Kala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 '02 525 dA touring
Съжалявам пич, и аз бях днес точно там, ужасно беше, и живея тук, Колата ти е супер, ще си я оправиш и ще я пастираш, даже накрая и ще те кефи повече. Можеше и по-гаден удар да е и по двигателя. Нали си здрав, весела коледа:)))
- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
Мерси на всички. Знам че ще се оправи. Имам и хора които ще я направят неузнаваема. Ама идеята е че съм собственик на колицата от 5 дена. За тва ме е яд най-вече. А и нали знаете в първите мигове след случката ти е черно всичко(Тези които не знаят дано никога не разбират от все сърце ви го желая). И все пак наистина беше малкия дявол. Дано се с такива малки поражения да се разминаваме всички да няма по-големи бели. Сега говорих с едни майстори до 30 живот и здраве ако мине сичко на 27-ми в ДЗИ по вода ше е готова колата.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Колега да не те притеснява това. Аз си мисля, че в София вече да се кара кола повечко време без някви такива удари е почти невъзможно, все някой ще се заблее, ще се хлъзне колкото и да внимаваш и ще те цапне, няма смисъл от нерви, важното е да не е тотал и да си ок ! Всичко ще ти оправят и ще си е като преди 

- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
Намери си адвокат, заведи съдебен иск за морални вреди(прекарал си кофти празници в размисли за любимата кола, не си могъл да ходиш на работа с колата и тн.). Време е да станем нормална държава. Който е сгрешил да плаща и за неимуществени вреди, не само застрахователя да даде някакви пари и виновния да си мисли, че е недосегаем. Този младеж ако сега се изръси 5 бона за невниманието си другия път ще се замисли дали да си тества ролбарите в някоя врата.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
честита коледа колеги
да сте живи и здрави
коледа?
вчера
скъса се чашката на амортисьора и една срязана нова гума
това е резултата от вчера
Ще съм благодарен ако някой даде жокер от къде може да се купят тези чашки /от сплав са някаква/ за да може утре да ги сменя и леви и десни. поне така ме посъветвеха да се смени и другата също.
оказва се че това си е проблем.
това беше лошата новина.
добрата е че не се претрепах
да сте живи и здрави
коледа?
вчера
скъса се чашката на амортисьора и една срязана нова гума
това е резултата от вчера
Ще съм благодарен ако някой даде жокер от къде може да се купят тези чашки /от сплав са някаква/ за да може утре да ги сменя и леви и десни. поне така ме посъветвеха да се смени и другата също.
оказва се че това си е проблем.
това беше лошата новина.
добрата е че не се претрепах

- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
Днеска минах ДЗИ да ви кажа. Разбрахме се да е на фактура. Иначе ми предлагаха техни сервизи да ми я правят ама на такива им нямам доверие. Та сега следва втори оглед след разглабянето на вратата при моя си майстор. Хубавото е че писаха нова врата. Няма да има изпъване поне на нея. Та за сега нещата вървят на добре. Ама за съжаление колицата ми е в бокса за неопределен период... Ще трябва да карам фолксваген дизел известно време
Поне си знам че ще ми направят колата супер!!!
П.С. Между другото ако на някой му трябва добър тенекеджия да свирка. Моя човек е факир в тая работа....

П.С. Между другото ако на някой му трябва добър тенекеджия да свирка. Моя човек е факир в тая работа....
- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
всичко ще е по старо му, но повече ще заобичаш колата.. ! аз като направих на хармоника ЦЦ-то после 1 месец и нещо правене и .. накрая точно за лятото стана готово и такова лято такива спомени че после като го продадох на тризначките от БИгБр... ми се късаше сърцето 

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2