За подгряването на огледалата!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
За подгряването на огледалата!
Здравейте,
имам един въпрос, който ме тормози от 1м.
повечето от вас знаят, че преди 2м някъде ми свалиха огледалата, после си купих и ги сложих, обаче от месец забелязвам, че подгрявенто постояно работи, т.е. сега като е студено и са замръзнали, просто запалвам и те се отмразяват, ако има вода след 2км, вече няма, реутаните на задния прозорец НЕ ги включвам.
Винаги изсушават всичко, т.е. работят, защо или защото температурата винаги е под 3 градуса навън.
повечето от вас знаят, че преди 2м някъде ми свалиха огледалата, после си купих и ги сложих, обаче от месец забелязвам, че подгрявенто постояно работи, т.е. сега като е студено и са замръзнали, просто запалвам и те се отмразяват, ако има вода след 2км, вече няма, реутаните на задния прозорец НЕ ги включвам.
Винаги изсушават всичко, т.е. работят, защо или защото температурата винаги е под 3 градуса навън.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Подгряването на огледалата действително е автоматично и независимо от подгряването на задното стъкло. Някъде из ръководствата май пишеше и под каква температура се включва, но сега не се сещам.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Колеги,понеже не ми се пуска тема.Подгрева на шофьорското огледало не ми работи.Някой знаели дали се прецаква реотана в огледалото или по-скоро клемите неправят добър контакт?Благодаря.
- Karlo
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 Е39 M52B20
Може ли малко разяснения за това как да познаем подгряващото от
неподгряващо огледало? Че имало някакви жички, ама не ми се маха стъкло.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Re: За подгряването на огледалата!
cable написа:Здравейте,
Батка и при мен е така.Паля сутринта и без да барам нищо - хоп водата се изпарява ........ и аз се чудих,но като видях,че няма поблеми и спрях ......... да се чудя

- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Наведи огледалото максимално на долу и го завърти максимално на ляво/дясно/ и погледни в процепите които се отварят.Ако видиш 2 жички значи си с подгрев.Karlo написа:Може ли малко разяснения за това как да познаем подгряващото от
- Karlo
- младши ентусиаст
-
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
AGD написа:Подгряването на огледалата действително е автоматично и независимо от подгряването на задното стъкло. Някъде из ръководствата май пишеше и под каква температура се включва, но сега не се сещам.
Нищо конкретно не пише в тези ръководства да го е'. Само казват, при определена температура (ама колко градуса

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Тя тая екстра арна, ама в тая тиня дето е по пътищата сега, почнах да се чудя дали не могат да спират да топлят, щото на 50-60 км. сега спирам да чистя огледала, че се замазват и тая мръсотия като изсъхне все едно нямам огледала. Ако има вариянт да се спират ще си е екстра.
На 34-та нямах подобни ядове, абе то с нея никви съм нямал, ама що я продадох

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
маречков написа:Тя тая екстра арна, ама в тая тиня дето е по пътищата сега, почнах да се чудя дали не могат да спират да топлят, щото на 50-60 км. сега спирам да чистя огледала, че се замазват и тая мръсотия като изсъхне все едно нямам огледала. Ако има вариянт да се спират ще си е екстра.
Колега, какъв е проблема да ги накараш да спрат да топлят-е няма да е автоматично..

- маречков
- ентусиаст
-
zvetiko написа:маречков написа:Тя тая екстра арна, ама в тая тиня дето е по пътищата сега, почнах да се чудя дали не могат да спират да топлят, щото на 50-60 км. сега спирам да чистя огледала, че се замазват и тая мръсотия като изсъхне все едно нямам огледала. Ако има вариянт да се спират ще си е екстра.
Колега, какъв е проблема да ги накараш да спрат да топлят-е няма да е автоматично..
Ми никъф, ама ме мързи

Виж к`во съм ти пуснал в твоята тема в е34

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
маречков написа:zvetiko написа:маречков написа:Тя тая екстра арна, ама в тая тиня дето е по пътищата сега, почнах да се чудя дали не могат да спират да топлят, щото на 50-60 км. сега спирам да чистя огледала, че се замазват и тая мръсотия като изсъхне все едно нямам огледала. Ако има вариянт да се спират ще си е екстра.
Ми никъф, ама ме мързи, па знам ли мое се е сбозясало нещо
![]()
Виж к`во съм ти пуснал в твоята тема в е34
Видях ,видях-казваш да сложа по един поялник в огледалата и подгряването им е готово.

- Vader
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: E39 525TDS
- Karlo
- младши ентусиаст
-
- маречков
- ентусиаст
-
Vader написа:Води се екстра.Включва подгряването при падане на температурата на +3 градуса.
Да ти таковам екстрата, мойте постоянно си греят, яйца да пържиш. Трябат им 4-5 мин. и после да спират, че като опекат тая кал по тях по бензиностанциите ме гледат ей тъй

Я споделете вашите как са или само моята прави керпич за износ.

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2