За подгряването на огледалата!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

За подгряването на огледалата!

Мнение от Бай Митьо » 07 Дек 2007, 11:03

Здравейте,

имам един въпрос, който ме тормози от 1м.
повечето от вас знаят, че преди 2м някъде ми свалиха огледалата, после си купих и ги сложих, обаче от месец забелязвам, че подгрявенто постояно работи, т.е. сега като е студено и са замръзнали, просто запалвам и те се отмразяват, ако има вода след 2км, вече няма, реутаните на задния прозорец НЕ ги включвам.
Винаги изсушават всичко, т.е. работят, защо или защото температурата винаги е под 3 градуса навън.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 07 Дек 2007, 11:19

Подгряването на огледалата действително е автоматично и независимо от подгряването на задното стъкло. Някъде из ръководствата май пишеше и под каква температура се включва, но сега не се сещам.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 07 Дек 2007, 12:24

Колеги,понеже не ми се пуска тема.Подгрева на шофьорското огледало не ми работи.Някой знаели дали се прецаква реотана в огледалото или по-скоро клемите неправят добър контакт?Благодаря.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 Е39 M52B20

Мнение от Karlo » 08 Дек 2007, 10:14

Може ли малко разяснения за това как да познаем подгряващото от
неподгряващо огледало? Че имало някакви жички, ама не ми се маха стъкло.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Re: За подгряването на огледалата!

Мнение от Wenzy » 08 Дек 2007, 10:17

cable написа:Здравейте,

имам един въпрос, който ме тормози от 1м.
повечето от вас знаят, че преди 2м някъде ми свалиха огледалата, после си купих и ги сложих, обаче от месец забелязвам, че подгрявенто постояно работи, т.е. сега като е студено и са замръзнали, просто запалвам и те се отмразяват, ако има вода след 2км, вече няма, реутаните на задния прозорец НЕ ги включвам.
Винаги изсушават всичко, т.е. работят, защо или защото температурата винаги е под 3 градуса навън.

Батка и при мен е така.Паля сутринта и без да барам нищо - хоп водата се изпарява ........ и аз се чудих,но като видях,че няма поблеми и спрях ......... да се чудя :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 09 Дек 2007, 18:00

Karlo написа:Може ли малко разяснения за това как да познаем подгряващото от
неподгряващо огледало? Че имало някакви жички, ама не ми се маха стъкло.
Наведи огледалото максимално на долу и го завърти максимално на ляво/дясно/ и погледни в процепите които се отварят.Ако видиш 2 жички значи си с подгрев.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Karlo » 09 Дек 2007, 18:03

:yes: мерси!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 10 Дек 2007, 0:41

AGD написа:Подгряването на огледалата действително е автоматично и независимо от подгряването на задното стъкло. Някъде из ръководствата май пишеше и под каква температура се включва, но сега не се сещам.

Нищо конкретно не пише в тези ръководства да го е'. Само казват, при определена температура (ама колко градуса :dunno: ) автоматично се включва подгряването на огледалата.
Изображение
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 10 Дек 2007, 0:52

Тя тая екстра арна, ама в тая тиня дето е по пътищата сега, почнах да се чудя дали не могат да спират да топлят, щото на 50-60 км. сега спирам да чистя огледала, че се замазват и тая мръсотия като изсъхне все едно нямам огледала. Ако има вариянт да се спират ще си е екстра.
На 34-та нямах подобни ядове, абе то с нея никви съм нямал, ама що я продадох :dummy:
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 14 Дек 2007, 18:34

маречков написа:Тя тая екстра арна, ама в тая тиня дето е по пътищата сега, почнах да се чудя дали не могат да спират да топлят, щото на 50-60 км. сега спирам да чистя огледала, че се замазват и тая мръсотия като изсъхне все едно нямам огледала. Ако има вариянт да се спират ще си е екстра.
На 34-та нямах подобни ядове, абе то с нея никви съм нямал, ама що я продадох :dummy:

Колега, какъв е проблема да ги накараш да спрат да топлят-е няма да е автоматично.. ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от маречков » 14 Дек 2007, 18:39

zvetiko написа:
маречков написа:Тя тая екстра арна, ама в тая тиня дето е по пътищата сега, почнах да се чудя дали не могат да спират да топлят, щото на 50-60 км. сега спирам да чистя огледала, че се замазват и тая мръсотия като изсъхне все едно нямам огледала. Ако има вариянт да се спират ще си е екстра.

Колега, какъв е проблема да ги накараш да спрат да топлят-е няма да е автоматично.. ;)

Ми никъф, ама ме мързи :mhihi: , па знам ли мое се е сбозясало нещо :mhihi: :lol:
Виж к`во съм ти пуснал в твоята тема в е34 ;)
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 14 Дек 2007, 20:02

маречков написа:
zvetiko написа:

Ми никъф, ама ме мързи :mhihi: , па знам ли мое се е сбозясало нещо :mhihi: :lol:
Виж к`во съм ти пуснал в твоята тема в е34 ;)

Видях ,видях-казваш да сложа по един поялник в огледалата и подгряването им е готово. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пак BMW
Детайли за колата: E39 525TDS

Мнение от Vader » 14 Дек 2007, 22:16

Води се екстра.Включва подгряването при падане на температурата на +3 градуса.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Karlo » 14 Дек 2007, 22:28

Да, поредната екстра която нямам :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от маречков » 14 Дек 2007, 22:36

Vader написа:Води се екстра.Включва подгряването при падане на температурата на +3 градуса.

Да ти таковам екстрата, мойте постоянно си греят, яйца да пържиш. Трябат им 4-5 мин. и после да спират, че като опекат тая кал по тях по бензиностанциите ме гледат ей тъй :shock: като спра да стържа. Или колата ми се бъга нещо или гномите нещо :evil:.

Я споделете вашите как са или само моята прави керпич за износ. :help:
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

Следваща

Назад към E39