Климатик и Датчик за външна температура
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Климатик и Датчик за външна температура
Здравейте,
Миналата събота ми се развали датчика за външ. температура (показва минусови температури). В същото време АС почна да не духа студено. Мисля си дали не са свързани двете неща или са се повредили и 2-те. Някои ако знае да сподели, така или иначе ще ходя до сервиза другата седмица за датчика и маслото, ако трябва и АС ще прегледат.
Миналата събота ми се развали датчика за външ. температура (показва минусови температури). В същото време АС почна да не духа студено. Мисля си дали не са свързани двете неща или са се повредили и 2-те. Някои ако знае да сподели, така или иначе ще ходя до сервиза другата седмица за датчика и маслото, ако трябва и АС ще прегледат.
Re: Климатик и Датчик за външна температура
Нищо общо нямат по между си. Просто е съвпадение. Ти си оправи климатика, а колко градуса е външната температура не ти е чак толкова важно.

- V_Kanchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Ако разсъждаваме логически, ако датчика показва минусови температури, не би трябвало да се включва климатика, защото може да се получи замръзване във въздушните магистрали на купето, пък и не само там.
Така, че би трябвало да има връзка м/у датчика за външната темп. и климатика.
Така, че би трябвало да има връзка м/у датчика за външната темп. и климатика.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
ivoo написа:Добре де. На Е 34- ката като ми се скапа датчика климата си работеше напълно нормално. Къде е общото по м/у им?
С климатроник ли беше Е34-ката?

- umbeliqdelfin
- кандидат ентусиаст
-
На един приятел с меган му се беше развалил датчика за темп. не му обръщаше внимание и му вдигна разхода. Отиде на диагностика и му казаха, че компа вземал инфо за околната темп. и от там качва. Смени го и се оправи.
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Някой ще ме светне ли къде е датчика за външната? Че не мога да го намеря. Става дума за е39. От дясно имам един висящ кабел, но не съм го мерил какво има в него.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
маречков написа:Някой ще ме светне ли къде е датчика за външната? Че не мога да го намеря. Става дума за е39. От дясно имам един висящ кабел, но не съм го мерил какво има в него.
Едно време на бащата така изведнъж му изчезна датчика повреме на път ,... само кабелчето остана ... мистерия пълна.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Няма никакви проблеми, ако ти го няма датчика за външна температура. Климатика си работи и без него.
Аз карах така почти една година, като цялото лято нямах датчик, отнесоха го наводненията, без майтап.
Климатика мери само вътрешната температура, подкаравал съм го и при минус 10'С. Редовно го пускам зимата за да нямам проблеми лятото с инсталацията, че това е един агрегат който не се ползва почти 8 месеца.
Хубаво е да го пускате поне един път в месеца.

Аз карах така почти една година, като цялото лято нямах датчик, отнесоха го наводненията, без майтап.

Климатика мери само вътрешната температура, подкаравал съм го и при минус 10'С. Редовно го пускам зимата за да нямам проблеми лятото с инсталацията, че това е един агрегат който не се ползва почти 8 месеца.
Хубаво е да го пускате поне един път в месеца.

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2