Проблем с нивомата на Е39 комби
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- rosssii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320
- Мечтае да кара: М5
Проблем с нивомата на Е39 комби
искам да питам по-информираните от мен хора от форума за нивомата и неговата функция.Та въпроса ми е следния,датчиците на задния мост за нивомата за какво служат за ксенона да регулират височината на фаровете или да контрулират колко да надуват възглавниците.От както паднаха температурите под нула започна да имам следния проблем,въздушните везглавници се надуват колкото си искат един пат са до долу друг пат са вирнати до горе а някои пат едната се надува до горе а другата си седи спаднала.Свети ми и лампата на таблото за нивомата откакто сам я взел(2-3 седмици)
.На диагностика дали може да се хване какво е?

- rosssii
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем с нивомата на Е39 комби
качвам и една схема да се знае за какво става дума
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Колега, преди да се метнеш на всякакви схеми, си провери, или още по-добре, зареди, акумулатора... Виж как са нещата тогава, и после да се мисли по други въпроси...
- rosssii
- кандидат ентусиаст
-
значи когато доиде колата от Италия акумолатора беше паднал и аз го заредих и от тогава си пали няма проблеми.Мислех че като я покарам ще се оправи но не.Все си мисля че единият датчик е сдал багажа но на диагностиката ще си покаже.
- rosssii
- кандидат ентусиаст
-
колата по ВИН излиза 98 година а е с феисовите фарове(ксенон на Хела) имам и опция за регулиране на фаровете от вътре,наи-вероятно са сменени там в Италия.Имах една Е39 преди време пак комби и на нея датчиците бяха на диагонал,на предно ляво колело и задно дясно а на тази са на задните колела.По-принцип само едната ми прави проблем не се надува по някои път.
- rosssii
- кандидат ентусиаст
-
някои път пада до долу а някои път е карала и по два дни не мърда.Като падне и е студено откючвам и компресора започва да бръмчи и да се вдига но вдига само едната и така докато нея вдигне до максимално горно положение,а другата си е долу.Като я покарам малко или я напече сланцето и тя се оправя,надутата слиза на ниво а спадналата се вдига
- rosssii
- кандидат ентусиаст
-
лампата на таблото не гасне и ме дразни яко като свети постоянно,а като се изкриви сутрин съм като некоя натоварена Ифа
.Тия дни ще я кача на компа да видя какво ще излезе и ще пиша като разреша проблема.

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
и при мен така се ебаваше, оказа се спукана възглавница, противно и на моята логика не можеше да се чуе фучене, защото дупката беше на място където възглавницата се подгъва и един вид се получава като подложка върху спуканото, когато карам обаче възглавницата играе нагоре надолу и дупката се открива, налягането се изпуска, компресора се включва, като спра и се напомпа, тръгна и пак спадне 

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- Teogop
- младши ентусиаст
-
- Кара: бързо
kraininski написа:и при мен така се ебаваше, оказа се спукана възглавница, противно и на моята логика не можеше да се чуе фучене, защото дупката беше на място където възглавницата се подгъва и един вид се получава като подложка върху спуканото, когато карам обаче възглавницата играе нагоре надолу и дупката се открива, налягането се изпуска, компресора се включва, като спра и се напомпа, тръгна и пак спадне
Винаги дупката е на подгъва, защото има най-голяма деформация там. И винаги симптомите са такива - уж се надува, после спада... 99% проблемът на колегата е спукана възглавница.
- rosssii
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря колеги
за сега ще движа така а ако се отври хубаво време ще и обърна внимание
някои път сутрин е паднала но после нямам проблем,някакви цени как вървът нова и втора употреба една възглавница

за сега ще движа така а ако се отври хубаво време ще и обърна внимание
някои път сутрин е паднала но после нямам проблем,някакви цени как вървът нова и втора употреба една възглавница
- rosssii
- кандидат ентусиаст
-
А възглавницата как се продава само гумената част продава ли се или върви с металния цилиндър заедно.
Знам че сам правил на камион възглавница и купувам само гумената част.И друго тази зад шофьора коя е лява или дясна че има и това значение.
Знам че сам правил на камион възглавница и купувам само гумената част.И друго тази зад шофьора коя е лява или дясна че има и това значение.
- rosssii
- кандидат ентусиаст
-
а дали ще угасне и лампата на таблото за нивомата ако проблема е от спукана възглавницата.
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
колеги само да ви запитам имам и аз катафалка е39 и компресора се вклучва от време на време това нормално ли е?
интервалите са като паля стутри прави един цикъл около 2-4 сек като я натоваря и от време на време в движение даже един път се пуна без да съм в колата а клучовете са си в мен...
интервалите са като паля стутри прави един цикъл около 2-4 сек като я натоваря и от време на време в движение даже един път се пуна без да съм в колата а клучовете са си в мен...

- rosssii
- кандидат ентусиаст
-
Всичко е добре ама аз съм пак в началото,защото тия дни когато температурите са задържаха над 0 градуса нямам проблем.Както я остава вечер така я намирам сутрин няма да пада няма нищо
.Ако е възгавница спукана би трябвало да не се влиае от времето.Незнам какво да тарся вече.

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Колеги гледам сте компетентни искам да запитам нещо извън темата по вин ми излиза че имам S928A Reifensteuerung Tire control пък не ми се струва точно така как мога да разбера дали не е останало некаде из джамбазите ?

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2