Колеги какво ще кажете за тази 540-ка?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Re: Колеги какво ще кажете за тази 540-ка?
Наско, така на снимките изглежда добре, дано и на живо да изглежда добре.
540 с ръчни скорости на такава цена си е оферта, според мен.
Няма "всички екстри", както е написал продавача, но какво толкова.
540 с ръчни скорости на такава цена си е оферта, според мен.
Няма "всички екстри", както е написал продавача, но какво толкова.
Последна промяна PeReZ на 20 Авг 2012, 9:37, променена общо 1 път
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Да идеш да провериш мотора и скоростната кутия дали са здрави, защото само те вървя 2-2500 и взимаш остатъка от колата за 3500... Т.е. ако беше 20ска, трябваше да е на цена от около 4000лв. Иначе на мен ми харесва по снимки 

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Дамм така е.То с екстрите вече идва и другата цена.
Какво да гледам когато ида на място.
Имам възможност да я гледам и с лаптоп и диагностика.
Какво да гледам когато ида на място.

Имам възможност да я гледам и с лаптоп и диагностика.
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Изглежда доста добре на снимки, но все пак описанието ме навежда на мисълта, че има нещо - нов внос, Италия, реални километри, един собственик....... Звучи твърде хубаво, за да е истина. Успех иначе и да се похвалиш.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
ул. Павел Красов 20
Горубляне.
Има ли какво да коментираме повече на написаната допълнителна информация за колата? Автомобила е напудрен доста. Току що е лъснат с паста. Изпран е вътре. Аз бих го закарал и проверил в БМВ с ключа преди да го взема. Там ще изскочи реален километраж на колата или поне до колко км е обслужвана в БМВ. (поне така си мисля де)
Искай документи. Ако няма сервизна книжка с колата по-добре не я взимай колкото и хубаво да изглежда. Разрови също с лаптопа по модулите да видиш за километри записани. Ако не са ги изтрили от там де.
Капка от маслото върху стъкло и разтривка. Не знам колко е меродавно това, но ако е закрепен този в8 за продажба от италианеца и се строши при теб, ремонтите по тдс-а който имаше ще ти се сторят евтини сравнение с това.
И едно предупреждение. Мисли много за обслужването на този мотор. Водна помпа -320лв. другите части няма да ги коментирам.
Горубляне.
Има ли какво да коментираме повече на написаната допълнителна информация за колата? Автомобила е напудрен доста. Току що е лъснат с паста. Изпран е вътре. Аз бих го закарал и проверил в БМВ с ключа преди да го взема. Там ще изскочи реален километраж на колата или поне до колко км е обслужвана в БМВ. (поне така си мисля де)
Искай документи. Ако няма сервизна книжка с колата по-добре не я взимай колкото и хубаво да изглежда. Разрови също с лаптопа по модулите да видиш за километри записани. Ако не са ги изтрили от там де.
Капка от маслото върху стъкло и разтривка. Не знам колко е меродавно това, но ако е закрепен този в8 за продажба от италианеца и се строши при теб, ремонтите по тдс-а който имаше ще ти се сторят евтини сравнение с това.
И едно предупреждение. Мисли много за обслужването на този мотор. Водна помпа -320лв. другите части няма да ги коментирам.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Ще го пробвам това с маслото, и задължително в Дарукар.Но там как ще разберат дали е гласен мотора за продажба!? 
Притеснява ме това ,че мотора е лъснат има нещо гнило.

Притеснява ме това ,че мотора е лъснат има нещо гнило.

Zubcho написа:Аз бих го закарал и проверил в БМВ с ключа преди да го взема. Там ще изскочи реален километраж на колата
Разрови също с лаптопа по модулите да видиш за километри записани. Ако не са ги изтрили от там де
Стария ключ не записва километри,колата е преди фейса

Второто предложение е по-добро,но до колкото виждам как са я напудрили колата,се съмнявам да се пропуснали да направят всичко "еднакво"
Успех на колегата
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Като цяло е по-добре да вземеш кола с някакъв дефект + купчина фактури. Такава която собственика е подържал, но си е взел друга и/или не му се занимава вече с тази.
Има разни обеззверени такива хора
Има разни обеззверени такива хора

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Ами стига да не е дефект в мотора или скоростите. 

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Цената е нормална (комбитата вървят по-евтино), минАла е покрай всички екстри и километрите сигурно не са реални, но колата е свежа и заслужава да се види според мен.
Ето тук една още по-добра, която до БГ ще стъпи на същите пари: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... =EstateCar
П.С. Наско, не си ли доволен от 523-ката, че се оглеждаш за друга?
Ето тук една още по-добра, която до БГ ще стъпи на същите пари: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... =EstateCar
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Alexch написа:Цената е нормална (комбитата вървят по-евтино), минАла е покрай всички екстри и километрите сигурно не са реални, но колата е свежа и заслужава да се види според мен.
Тая оферта от немско е в пъти по-добре от тая горе. Аз не бих му препоръчал да си я купува от тук и то от горубляне. А за реалните километри , просто не ми се коментира. Никви екстри ама никакви няма тая кола освен ел.седалки дето ако се не лъжа са стандартен комплект за тая колата. Бръкни зад двигателя и ако видиш масло си приготви едни 200-300 кинта за смяна гарнитури на капаци. Освен ако и там не са я излъскали.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Абе тая Германската бая е наядена от ръждата, или това е характерно за комбитата от там 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
deyan-enchev написа:Абе тая Германската бая е наядена от ръждата, или това е характерно за комбитата от там
Явно има значение къде в Германия е гледана - по морето ги яде ръждата по-бързо! Имам приятел с 530d, след фейса, 2002 г., и е с тръгнала вече, докато по моята още няма.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
"Всички екстри"
Освен кожен салон (ел.) и мулти волан друго не видех
Отвън поне един ксенон и парктроник, за този голям кораб особенно без парктроник.
Километрите естествено както всяка трета 123хил.
Един собственик го написали с големи букви все едно това е най-важното, то талона си пише колко собственици е имала.
Цената като за комби добре.
Тоя мотор държи три пъти по толкова и повече километри, ако е подържан добре.
Задължително пълна диагностика в Дару Кар. Внимателно с италиянките
п.с. Това с Германия и ръждата... евтините коли от там са ръждиви
Виждал съм коли '96 - '97г. от северна Германия дето само отдоло имат леки наченки на ръжда.

Освен кожен салон (ел.) и мулти волан друго не видех

Отвън поне един ксенон и парктроник, за този голям кораб особенно без парктроник.
Километрите естествено както всяка трета 123хил.

Един собственик го написали с големи букви все едно това е най-важното, то талона си пише колко собственици е имала.
Цената като за комби добре.
Тоя мотор държи три пъти по толкова и повече километри, ако е подържан добре.
Задължително пълна диагностика в Дару Кар. Внимателно с италиянките

п.с. Това с Германия и ръждата... евтините коли от там са ръждиви

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3