Питанка за компютър
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Питанка за компютър
Здравейте колеги,
от 1 ден насам освен да псувам КАТ друго не мога да направя, но най-накрая се окопитих та реших да пиша. Взех си 525d 2001 Колата си е 10 годишна ---> има си някой проблеми. Една гарнитура трябва да се смени и хидравлично масло. Другото стандартна профилактика. Та водя я на майстори огледаха я, колата ок. Казаха да я регистрирам и да я нося да я обслужат. Ок.
Отивам в КАТ и о чудо. Чичката на канала не знае, че акумулатора е от зад. Ок. Закачи си смотаната лампа по мойте кабелаци отпред под капака. Да, ама даде на късо 3-4 пъто. Ефект ----> гръмна ми централния блок(CPU). Съответно колата е тотална гробница, КАТ пари няма да ми дадат за това. Отидох в БМВ, потвърдиха моята версия, но нов блок е 2000лв. Което си е сума сериозна.
Питанката ми е: Няма ли как да взема от стара кола, ако не могат да го оправят този? От БМВ твърдят, че не може , но мен ми се вижда леко невъзможно.
Мерси предварително. Аз ще си псувам междувременно.

от 1 ден насам освен да псувам КАТ друго не мога да направя, но най-накрая се окопитих та реших да пиша. Взех си 525d 2001 Колата си е 10 годишна ---> има си някой проблеми. Една гарнитура трябва да се смени и хидравлично масло. Другото стандартна профилактика. Та водя я на майстори огледаха я, колата ок. Казаха да я регистрирам и да я нося да я обслужат. Ок.
Отивам в КАТ и о чудо. Чичката на канала не знае, че акумулатора е от зад. Ок. Закачи си смотаната лампа по мойте кабелаци отпред под капака. Да, ама даде на късо 3-4 пъто. Ефект ----> гръмна ми централния блок(CPU). Съответно колата е тотална гробница, КАТ пари няма да ми дадат за това. Отидох в БМВ, потвърдиха моята версия, но нов блок е 2000лв. Което си е сума сериозна.
Питанката ми е: Няма ли как да взема от стара кола, ако не могат да го оправят този? От БМВ твърдят, че не може , но мен ми се вижда леко невъзможно.
Мерси предварително. Аз ще си псувам междувременно.

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Питанка за компютър
Coccolino написа:....
Колега ходи тоя дето ти е скапал колата да мисли какво да прави, баси тъпаците са тия

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
супер глупаци са в КАТ....
Първо търси адвокат за случката в КАТ със електронния блок... осъди ги, ако можеш!
Второ ако си намериш 2 ръка ДДЕ незнам дали не може колата ти да се програмира за него или то за колата ти....? Във форума има хора които могат да ти помогнат и знаят със сигурност за това нещо, могат и да ти го направят...
Първо търси адвокат за случката в КАТ със електронния блок... осъди ги, ако можеш!
Второ ако си намериш 2 ръка ДДЕ незнам дали не може колата ти да се програмира за него или то за колата ти....? Във форума има хора които могат да ти помогнат и знаят със сигурност за това нещо, могат и да ти го направят...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Coccolino написа:Здравейте колеги,
Мерси предварително. Аз ще си псувам междувременно.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много тъпа случка колега, кажи от къде си и тогава да го мислиме.
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Колега, кажи какъв ти е двигателя ми може да ти обясним как да слижиш комп. 2-ра употреба и по точно какъв....т.е дай описание на колата
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
Здравейте,
случката много тъпа и ужасна, че колата с такъв кеф си я купих, запазена вътре драскотина няма. Реални километри, абе...
от русе съм, сега чакам от БОШ сервиза в Пловдив да кажат дали могат да оправят CPU-то.
Кат никакъв шанс да осъдя, по- вероятно оная ми работа 50см да стане
Иначе колата е 525d Юли 2001 Мулти М спортен Волан. В мига, в който ми кажат,че не могат да оправят ще напиша номера на CPU-то, по него разбрах, че се търсело и т.н.
АБе ужас

случката много тъпа и ужасна, че колата с такъв кеф си я купих, запазена вътре драскотина няма. Реални километри, абе...
от русе съм, сега чакам от БОШ сервиза в Пловдив да кажат дали могат да оправят CPU-то.
Кат никакъв шанс да осъдя, по- вероятно оная ми работа 50см да стане

Иначе колата е 525d Юли 2001 Мулти М спортен Волан. В мига, в който ми кажат,че не могат да оправят ще напиша номера на CPU-то, по него разбрах, че се търсело и т.н.
АБе ужас

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колегата е написъл ясно, 525D, 2001 г., секи случай не е TDS, а Common Rail, за компа залагам на DDE 4.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- knivanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е65 730d
- Мечтае да кара: IL
- Детайли за колата: няма-няма
колега,аз не мога да ти помогна,но ти съчуствам от сърце,ТЯХНАТА МАМА НЕВЕЖА!!!

- HardrockMan
- Потребител
-
- Кара: 520I
Дали КАТ нямат пари ще разбереш като ги осъдиш, а според мен имаш големи шансове. Не им давай да дишат, живеем уж в свободна страна.

Следващият опит за комерсиален подпис ще доведе до бан!
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Колега тук в форума бях чел за някаква фирма от Варна която се занимава с ремонт на DDE, ако някой от Варна ги знае може да ти помогнат.В името на фирмата имаше нещо SOFT........
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
Здравейте колеги,
уж се оправиха работите. Размина ми се само с 800лв. Ще сложат някакъв нов блок и ще го препрограмират. Колата трябва и тя да е на там за да тестват. Иначе намерих няколко места където може за около 500-600лв, но не ми се занимава да търся как да закарам колата до Пловдив или София. С дърпане няма как, а с репатрак пак ще дам 200-300лв. Така, че живи здрави. Да ми оправят колицата та да си я карам
Един съвет от мен. Не давайте да ви закачат някакви клеми наляво надясно по колата. Които иска да си е...е майката. Има си фенерчета

уж се оправиха работите. Размина ми се само с 800лв. Ще сложат някакъв нов блок и ще го препрограмират. Колата трябва и тя да е на там за да тестват. Иначе намерих няколко места където може за около 500-600лв, но не ми се занимава да търся как да закарам колата до Пловдив или София. С дърпане няма как, а с репатрак пак ще дам 200-300лв. Така, че живи здрави. Да ми оправят колицата та да си я карам

Един съвет от мен. Не давайте да ви закачат някакви клеми наляво надясно по колата. Които иска да си е...е майката. Има си фенерчета

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Баси как пък точно за ДДЕ ще си включи лампата ? И той ти махна филтъра на климатика и си включи лампата, при положение че на двигателя има голям плюс отгоре ?
И в Русе Кар, онова дето е пародия на БМВ Сервиз срещу ЗИТА ли ти казаха че е заминало ДДЕ ????
Малко звучи като градска легенда....Що първо не му пуснахте един ъпдейт на файловете с Прогман, или да идеш при Галин от ВИП перформанса....
И в Русе Кар, онова дето е пародия на БМВ Сервиз срещу ЗИТА ли ти казаха че е заминало ДДЕ ????
Малко звучи като градска легенда....Що първо не му пуснахте един ъпдейт на файловете с Прогман, или да идеш при Галин от ВИП перформанса....
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
преди да се хвърлиш да сменяш ДДЕ защо не си огледаш бушоните по специално тия които са в отделението на компютрите
Барай шишарката Минкеее ....
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Той го е сменил колегата, но аз бях готов да направя експеримент за да покажа че ДДЕ не гори току така ...
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
sadex5 написа:Той го е сменил колегата, но аз бях готов да направя експеримент за да покажа че ДДЕ не гори току така ...
и на мен ми е малко чудно, как така гори комп. или колегата нещо спестява в разказа или някои зверски го пуска по пързалката

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2