инпа/карсофт
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- naseto1969
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 d a
- Мечтае да кара: 535 d
- Детайли за колата: 525 d с чип
инпа/карсофт
колеги каква е разликата между инпа и карсофта, не сьм запознат много, моля помогнете, искам да си купя нещо за собствено ползване и не знам какво да е , като лаптопа ми е с usb, а колата ми е 525 д, 2000 г. е39
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Re: инпа/карсофт
Разликата е от небето до земята (в полза на ИНПА-та). Взимай кабел за ИНПА и не се замисляй изобщо за Карсофт. Пък, ако много те кефи Карсофт-а по-старите версии вървят и с кабела за ИНПА.
- Jenkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60
- Мечтае да кара: Pershing 115
Купуваш си кабел за ИНПА и имаш всичко в едно. С този кабел работят ИНПА , Карсофт 6.1.4 , ДИС + Прогман , НЦС Експерт. Дори Навкодер се подкарва .... И после си ти ...... 
П.С За самия кабел има скъп и евтин вариант: най-скъпия излиза 105 лв. (с преходника в случай че ти трябва) , а евтиния вариант може и на 20-25 лв. да ти дойде (поне при мен така се получи).
ПОЗДРАВИ !

П.С За самия кабел има скъп и евтин вариант: най-скъпия излиза 105 лв. (с преходника в случай че ти трябва) , а евтиния вариант може и на 20-25 лв. да ти дойде (поне при мен така се получи).
ПОЗДРАВИ !
- chocaseto85
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото му падне :)
и аз сам за инпата
))и с нея си карсофта и всичко е ок 

Оригинални масла,консумативи и авточасти:)ПРОМО МАСЛА И ФИЛТРИ-
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 3&t=172196
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
victorh написа:ИНПА

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Jenkov написа: а евтиния вариант може и на 20-25 лв. да ти дойде (поне при мен така се получи)
Как се получава този вариант колега ?
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Next написа:Jenkov написа: а евтиния вариант може и на 20-25 лв. да ти дойде (поне при мен така се получи)
Ето как градски

- kotak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525DA
- Мечтае да кара: E60 530XD
- Детайли за колата: Edition Lifestyle
а ИНПАта чете ли Е60 и нагоре?
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
badsharki написа:Next написа:Jenkov написа: а евтиния вариант може и на 20-25 лв. да ти дойде (поне при мен така се получи)
Ето как градски--> http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Ediabas-INPA- ... 3cab1a4575
това го видях и аз ,но не е на USB

- mitkosekurit
-
-
- Кара: E 39,34
- Мечтае да кара: E 39-M,E 65-Alpina
- Детайли за колата: 0896863663
По принцип аз имам inpa и я продавам с гаранция че работи може даже да дойдете с колата и компа да ви я инсталирам и да пробвате директно на собственият си автомобил.за повече инфо на Л.С.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
- chocaseto85
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото му падне :)
колега има преходник от ком порт към уесби:)бачка супер аз сам така:)е60 е90 няма грижи закачва ги
Оригинални масла,консумативи и авточасти:)ПРОМО МАСЛА И ФИЛТРИ-
- Jenkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60
- Мечтае да кара: Pershing 115
Тъй като пуснах "мухата" , нека дам повече инфо за скъпия и евтиния вариант (говоря само за варианти които работят на USB)
Скъп вариант: Кабел , Преходник - Този вариант излиза 105 лв. + някой лев доставка, предимствата са че просто купуваш инсталираш и готово. Не се налага да се преправя кабела , да събираш софтуерите от торрент тракери и не се налага да го чакаш да пристигне от Китай
Евтин вариант: Кабел , Преходник - Този излиза около 22$ в случая , но има някои недостатъци. Налага се кабела да бъде преправен според описанието на колегата Jomby в ето тази тема viewtopic.php?f=34&t=131937 , но преправянето не е трудно и нещата които се добавят излизат около 1-2 лв. Остава да си набавите необходимите програми , има ги ето ТУК и да чакате да пристигнат кабела и прехода.
Нека вече всеки си реши занимава ли му се да преправя кабели или направо да си купи готов.
П.С Тъй като аз имах VAG KKL (евтиния) кабел останал от старото ми АУДИ реших да поръчам преход само , но го чаках около месец

ЕДИТ: Трети вариант , както каза колегата @badsharki е този Кабел , но чакането отново е фактор. Също така не всеки преход от COM към USB работи , трябва да се пробва
Скъп вариант: Кабел , Преходник - Този вариант излиза 105 лв. + някой лев доставка, предимствата са че просто купуваш инсталираш и готово. Не се налага да се преправя кабела , да събираш софтуерите от торрент тракери и не се налага да го чакаш да пристигне от Китай

Евтин вариант: Кабел , Преходник - Този излиза около 22$ в случая , но има някои недостатъци. Налага се кабела да бъде преправен според описанието на колегата Jomby в ето тази тема viewtopic.php?f=34&t=131937 , но преправянето не е трудно и нещата които се добавят излизат около 1-2 лв. Остава да си набавите необходимите програми , има ги ето ТУК и да чакате да пристигнат кабела и прехода.
Нека вече всеки си реши занимава ли му се да преправя кабели или направо да си купи готов.
П.С Тъй като аз имах VAG KKL (евтиния) кабел останал от старото ми АУДИ реших да поръчам преход само , но го чаках около месец

ЕДИТ: Трети вариант , както каза колегата @badsharki е този Кабел , но чакането отново е фактор. Също така не всеки преход от COM към USB работи , трябва да се пробва

57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4