.. един бъдещ член във Вашето голямо БМВ семейство ...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- saurfang87
- Потребител
-
.. един бъдещ член във Вашето голямо БМВ семейство ...
На първо време - Здравейте , радвам се много , че този форум съществува , а също така и хората , без които БМВ форумът щеше да си бъде просто форум ..
Аз съм все още начинаещ шофьор , ако изобщо мога да се нарека шофьор , но вече съм към края на подготовката си , надявам се че изпитите ще минат добре и идва въпрос за избор на автомобил .. при мен той е ясен - за първа кола - БМВ 525 ТДС 99' ... понеже нашите са в чужбина , тук няма на кой да разчитам особено много в помощ на правилен автомобил марка БМВ , искам да попитам тези оферти в мобилето на коли по 5-6-7-8к лева заслужават ли си ? Имам предвид вариант 1 - давам 5к и ако изникне проблем грубо да кажем още 3к за ремонт , или пък най-лошия вариант - давам 8-10к и после още 2-3к за ремонти ... много съм объркан , незнам какво точно да правя ... когато братовчеда си взе неговото БМВ , имаше коли по 7к , които наистина бяха много по запазени от тези струващи примерно 10к ... от къде идва тази разлика в цените ? .. и ако кажете - не се мятай на 525 тдс - ами .. кефи ме и това ще бъде , ако ще турско да е ... та ... кажете нещо по въпроса , че ми е мноо сдухано така
Благодаря на всички отзовали се
Аз съм все още начинаещ шофьор , ако изобщо мога да се нарека шофьор , но вече съм към края на подготовката си , надявам се че изпитите ще минат добре и идва въпрос за избор на автомобил .. при мен той е ясен - за първа кола - БМВ 525 ТДС 99' ... понеже нашите са в чужбина , тук няма на кой да разчитам особено много в помощ на правилен автомобил марка БМВ , искам да попитам тези оферти в мобилето на коли по 5-6-7-8к лева заслужават ли си ? Имам предвид вариант 1 - давам 5к и ако изникне проблем грубо да кажем още 3к за ремонт , или пък най-лошия вариант - давам 8-10к и после още 2-3к за ремонти ... много съм объркан , незнам какво точно да правя ... когато братовчеда си взе неговото БМВ , имаше коли по 7к , които наистина бяха много по запазени от тези струващи примерно 10к ... от къде идва тази разлика в цените ? .. и ако кажете - не се мятай на 525 тдс - ами .. кефи ме и това ще бъде , ако ще турско да е ... та ... кажете нещо по въпроса , че ми е мноо сдухано така

Благодаря на всички отзовали се

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Re: .. един бъдещ член във Вашето голямо БМВ семейство ...
Колега има 39ки и за 5 и за 10 и за 20 бона, всичко зависи от състояние, години, екстри... Като избираш кола вземи със себе си човек който ги чатка БМВтата и гледайте внимателно, защото има както прекрасни коли така и пълни гробове в които ще неливаш пари та свят ще ти се завие и 2,3к лв няма да те оправят.
Като цяло е39 според мен е много добър автомобил имам и ТДС и 520 м52 и мога да заява отговорно че се добри и корави машини, кефа който носят е голям, но си искат поддръжка и повечко ЛЕВ да имаш за тях.
Та горе долу това мога да ти кажа аз, успех и добре дошъл във форума
и се надявам че ще попаднеш на добро бмв което да те радва. 
Като цяло е39 според мен е много добър автомобил имам и ТДС и 520 м52 и мога да заява отговорно че се добри и корави машини, кефа който носят е голям, но си искат поддръжка и повечко ЛЕВ да имаш за тях.
Та горе долу това мога да ти кажа аз, успех и добре дошъл във форума

- monogamnia
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 525 TDSA
- Мечтае да кара: E39 M5
С две думи, аз дадох август месец 9000лв за тдс 98 средата... сега някой ще кажат скъпо даже много! но аз като я поръчвах на човека който ми я докара му казах искам здрав двигател и ходова част а не измита излъскана и на точена кола...сам си прави изводите хубавата и здрава кола е по скъпа от останалите.....
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Успех в начинанието колега. Тука сега ще възникнат вечните спорове, не им обръщай много внимание че само ще те наплашат. Намери си човек който кара такава и разбира, за да не сгрешиш. Сигурен съм че ако нямаш такъв повечето хора от форума биха ти помогнали за оглед.
- CHUKANSKI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0D
колега ако вземеш за 5-6000,сас сигурност ще доплатиш поне 50% още по ремонти!
- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
колега по-добре вземи по-скъпа защото хубавата кола си струва парите,никой не продава здрава и хубава кола евтино,попитай колегите в форума които карат перфектни ТДС-и колко биха им търсили като цена при евентуална продажба,и съвет от мен не се лъжи по екстрите - те не карат колата
- plam81
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
- Мечтае да кара: М5
dmxl написа:колега по-добре вземи по-скъпа защото хубавата кола си струва парите,никой не продава здрава и хубава кола евтино,попитай колегите в форума които карат перфектни ТДС-и колко биха им търсили като цена при евентуална продажба,и съвет от мен не се лъжи по екстрите - те не карат колата
Никой ,освен този който е на зор и му трябват пари.
Цената е ниска и всеки може да си помисли ,че не става ,но това не винаги е така.
Иска се много ходене,гледане и каране и тогава ще прецениш коя колко струва.

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
CHUKANSKI написа:колега ако вземеш за 5-6000,сас сигурност ще доплатиш поне 50% още по ремонти!
мм да така е моята я взех 4900 с забележки по купето и проблем в помпата дотук е вече 7000 и е пред боя , но тя не влиза по сервизи - а труда също е пари.
Моята(тдс) я купих миналия април след едногодишно обикаляне и гледане на хиляди коли!Купих я от Италия, директно от човек,1-ви собственик на колата,със сервизна книжка!Задължително прекарах колата през сервиз за цялостна диагностика!Всичко беше ок!Докато си я докарам до Бг ми излезна 8000лв!След регистрацията и направих пълно обслужване(масла,ремъци,филтри,всичко по охладителната система),не съм правил никакви компромиси по обслужването,понеже знам болките на тези автомобили!Обух я и с два комлекта чисто нови гуми(летни и зимни)!Така като се замисля колата ми е легнала около 11000,обаче съм си я направил като за мен!За колко да я дам,за 6000 ли!Съветвам те,дай повечко пари за нещо което наистина си заслужава и е гледано!И задължително цялостна диагностика в оторизиран сервиз!Поздрави!
- klls
- Потребител
-
- Кара: Audi A8
- Мечтае да кара: самолет
колега кола или от съфорумци или от вънка .....според мен цената на този автомобил е около 10к за читаво състояние ....а дали ще ти изкочи ремонт то е ясно все пак е втора ръка ...имай готовност всеки един миг .......но погледнато реално те и новите дават дефект ......с една дума карам от 10 г и съм нямал филм наливаш и караш на всичко си му идва времето ......и лада да караш и тя си иска ...прецени си сам ....защото повечето оплаквания според мен в форума са от колеги които не могат да смогнат да си подържат тдс-ите ...мойто мнение че е здрав автомобил ....минах от бензин на дизел ама и може би олегнах а и търся вече повече на удобство и икономия ......желая т успех и да си е купиш с кеф....
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Добре дошъл във форума
моя съвет е кола от Германия (лично мое си мнение) или,ако е от България задължително както пишат колегите вземи някой с тебе който познава този модел (BMW E39),защото собствениците на автокъщи така могат да те избодалкат,че после да псуваш цял живот има МНОГО коли-E39-ки (виждал съм такива) който на външен вид са много хубави и запазени даже и "наточени",но всъщност са дроп двигател ходова част понаправени колкото да се прибереш от автокъщата до вас и после се разпада като играчка от кореконско яйце това за съжаление е България
не се подлъгвай от външния вид на колата първо се гледа състояние на двигател после на ходовата част после салон и най-накрая външен вид УСПЕХИ !!!!! 

- saurfang87
- Потребител
-
Благодаря на всички отзовали се ... използвам по хубавото време , за разни разходки насам натам , отбелязвам разни автомобили , и когато стане време (ако са все още там де) говорил съм със познат който е специалист по дизелови двигатели (нямам познат който се занимава конкретно с бмв) за да може още на място да казва .. да или не ... а ако каже да , си мисля че преди да се купи диагностиката на стенд ще бъде задължителна стъпка преди кеш-а ... а относно моментните ми отметки , колите са предимно "нов внос" поне така казват ... после като извадят документите ще се види колко му е новото на новия внос ... в един от коментарите се спомена , че трябва да се смени всичко , т.е масло , ремъци , филтри ... попада ли още нещо към абсолютно задължителна смяна , при смяна на собственик ?
- saurfang87
- Потребител
-
междудругото bili1 , предупредиха ме , на Горубляне хич и да не си губя времето да ходя ... там само се гледало , без да се купува .. разни такива истории ... дали е вярно , вие какво мислите ?
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
bili1 написа:Добре дошъл във форумамоя съвет е кола от Германия (лично мое си мнение) или,ако е от България задължително както пишат колегите вземи някой с тебе който познава този модел (BMW E39),защото собствениците на автокъщи така могат да те избодалкат,че после да псуваш цял живот има МНОГО коли-E39-ки (виждал съм такива) който на външен вид са много хубави и запазени даже и "наточени",но всъщност са дроп двигател ходова част понаправени колкото да се прибереш от автокъщата до вас и после се разпада като играчка от кореконско яйце това за съжаление е България
не се подлъгвай от външния вид на колата първо се гледа състояние на двигател после на ходовата част после салон и най-накрая външен вид УСПЕХИ !!!!!
Послушай колегата.
Успех с избора.
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW

Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2