Хибридни стъкла (дизайн като Angel Eyes но за стара е39)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Хибридни стъкла (дизайн като Angel Eyes но за стара е39)
Колеги такива стъкла с този мигач гледах,че има за Angel Eyes с ксенон най-вече, но видях и че съществуват такива и за старите фарове като на моята баварка.Знам, че не е точно за тук темата но аз се пак не предлагам покупка
,а търся информация ако някой знае откъде мога да намеря такива освен от e-bay.Щото все пак искам да ги огледам каква изработка са .Пише Hella но отсега мога да си представя колко хелави са
Ето снимка :

Ето снимка :
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Доколкото знам само от e-bay, аз поне в БГ не намерих,но има и доста колеги тук във форума, който правят това вместо теб.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Колега,първо си изтрии едната тема защото се дублират. Второ на стъклата изобщо не пише Hella а надписа е някакво подобие на Hella но не се сещам в момента точно какво пишеше. Иначе аз съм си много доволен от стъклата,здрави са,определно светлината през тях си е мн добре а визията на колата се променя коренно
Ето как стои и със CCFL
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%E8%ED%E3

Ето как стои и със CCFL

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
колега и аз сложих такива стъкла, а вчера монтирах ццфл и ксенон на дългите при колегата бабуна и резултата е поразителен!
ще кача и снимки

ще кача и снимки
- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
nightdriver написа:колега и аз сложих такива стъкла, а вчера монтирах ццфл и ксенон на дългите при колегата бабуна и резултата е поразителен!![]()
ще кача и снимки
А от къде купи стъклата, че нещо и аз се поразпалих и като се поопарича ... усещам как ще се оборудвам и аз с едни такива.
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
Ами аз гледах неговите стъкла.Те са с бял мигач ,който покрива цялата повърност на отделението за мигач а на тези е кръгъл.Може би някъде между неговите страници се предлага и такива.Ако е така за колко ги взе само да поясня,че става въпрос само за стъкла, защото виждам,че той има такива но са фарове за 800 лв и то с лупи за ксенон а тези на снимката, която съм качил за без ксенон...точно затова ги наричам хибридни
.

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- nightdriver
- ентусиаст
-
стъклата ги поръчах по френския ебай и пристигнаха от хонг конг за четири дена и струваха 30э и за доставка 35э!
качеството е кофти /задната част криви отливки, които изрязах/, но пък един път вече поставени стоят много добре!
чакам още малко да се стъмни и ще снимам!
п,с , до колегата бабуна имаше само от тези с целия бял мигач
качеството е кофти /задната част криви отливки, които изрязах/, но пък един път вече поставени стоят много добре!
чакам още малко да се стъмни и ще снимам!
п,с , до колегата бабуна имаше само от тези с целия бял мигач
- nightdriver
- ентусиаст
-
- nightdriver
- ентусиаст
-

не мога да кача повече от една снимка на един път, незнам защо?
стъклата ги слагах преди около два месеца и прилепват горе доло добре, а вчера като ги отваряхме нямаше прах

най-много ме беше страх за влага, но и в най-големите дъждове и карам зад камиони и не влиза влага!
струва си за парите!
- PLUX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E39 M5
- nightdriver
- ентусиаст
-
PLUX написа:Колега колко излезе цялата работа - с стъкла, ксенони и прочие? Защото е станал много добро.
колега, стъклата по горе писах колко съм ги купил, а ксенона и ццфл ми струваше 214лв с поставянето и едногодишна гаранция при колегата бабуна от чиято работа съм много доволен

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2