убихте ми всяка мечта за е39тдс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- viper_dg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46-330i
убихте ми всяка мечта за е39тдс
от няколко месеца чета статиите във форума и ми убихте всяка мечта за тдс вие го изкарахте най големия боклук и супер чуплива кола.Даже вече зех да се замислям дали да е бмв
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Колега,никой не се опитва да ти наложи мнението си ! Ти сам си преценяваш какво да си купиш,парите и мечтите са си твой
П.С.: И все пак марката е БМВ

П.С.: И все пак марката е БМВ

Тези негативни мнения , които си чел важът за всички зле подържани коли втора употреба , които се продават на пазара без значение дали е TDS или D или безнзин , дали е BMW или друга марка кола. Чел си повече теми за TDS , защото си се заинтересувал предимно от темите свързани с този двигател , все пак това е технически форум , в който се обсъждат проблеми в колите и се търсят съвети за тяхното отстраняване , така , че е нормално да има ткива теми , ако се позаинтересуваш от друг дигател , ще видиш , че също има теми свързани с проблеми по тях , обаче остава въпроса , защо за TDS са повече тези теми? Според мен отговора е почти ясен , защото както е ясно на повечето , читав и добре подържан TDS в продажба в България се намира трудно и съответно каквото и да се намира цената му е по висока. С лошо подържани TDS-и пазара е пълен , съответно и цената им е доста по ниска , съответно и се купуват повече , съответно и форума се пълни с повече теми свързани с проблемите , които създава този двигател. Съвета ми е каквато и кола да тръгнеш да купуваш да търсиш качеството в нея , за да не ти се налага да пускаш много теми в този подфорум.
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Сашо, не е толкова трудно да си намериш хубав тдс. Ти ги изкара работите че едва ли не са 2-3 в България. Просто не трябва да си купиш за 6-7000 лв.
Освен това аз не мога да се сетя за по-готин дизел от тия години за такива пари. 2.5 тди на ауди да не е цвете. Там е големия сап от към ремонти ако колата е преди фейса, а за звука от мотора просто няма да коментирам, като на Форд Транзит. В допълнение има изненади и с скоростите. На мерцедес очиларката 250 тд е много по-муден и шумен от тдс-а. По-здрав е, ама не е за млад човек според мен.
Освен това аз не мога да се сетя за по-готин дизел от тия години за такива пари. 2.5 тди на ауди да не е цвете. Там е големия сап от към ремонти ако колата е преди фейса, а за звука от мотора просто няма да коментирам, като на Форд Транзит. В допълнение има изненади и с скоростите. На мерцедес очиларката 250 тд е много по-муден и шумен от тдс-а. По-здрав е, ама не е за млад човек според мен.
Ами аз имах в предвид , че трудно се намира наистна читав и добре подържан TDS в България в продажба.
Иначе е ясно , че има такива читави , обаче в повечето случаи се карат от собственниците , които са ги подържали да са в такова състояние и съответно като тръгнат да ги продават най вероятно няма да им обявът възможно най ниската пазарна цена.
Иначе е ясно , че има такива читави , обаче в повечето случаи се карат от собственниците , които са ги подържали да са в такова състояние и съответно като тръгнат да ги продават най вероятно няма да им обявът възможно най ниската пазарна цена.

батка не ти ли омръзна във всяка възможна тема да говориш за перфектно поддържан тдс който съответно струва много пари ...какъвто всеки който влиза във форума а и който не влиза вече знае че е твоя понеже като гледам най-важното за него явно е че е чипосан в бат велко сандокана тунинг къмпани ентърпрайсиз ООД който продаваш от 100 години за извънземна цена което си е твой избор ама...просто започна да ми става малко банално...стана като ония маняк с 520-ката дето от 320 вкарал на 2-ра и нищо и няма и голяма революция 

Ако наистина си чел всички теми ще разбереш, че всичко зависи от подръжката на TDS, защото дори и някой да си купи читав такъв, ако не го подържа почват проблемите и писането и ревът тук!!! , и Не можеш да дадеш последните си пари за кола, и да не ти останат такива за подръжка
Все пак се купува кола на старо и дори да е била в чудесно състояние, то след 3-4м не се знае какво може да излезе като проблем и кат нямаш парички рев тук
А пък ако толкова си се отказал взе ми си Мерц да видиш пък там какво чудо е
Със здраве

Със здраве
НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
`DaRkMaN написа:батка не ти ли омръзна във всяка възможна тема да говориш за перфектно поддържан тдс който съответно струва много пари ...какъвто всеки който влиза във форума а и който не влиза вече знае че е твоя понеже като гледам най-важното за него явно е че е чипосан в бат велко сандокана тунинг къмпани ентърпрайсиз ООД който продаваш от 100 години за извънземна цена което си е твой избор ама...просто започна да ми става малко банално...стана като ония маняк с 520-ката дето от 320 вкарал на 2-ра и нищо и няма и голяма революция

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Аз нещо смисъла на тая тема не мога да я схвана,първи пост на автора и такова заглавие.....
Аз пък ще ти кажа,че не съжалявам за парите които съм дал за колата си и съм много доволен от нея
Айде със здраве !

Аз пък ще ти кажа,че не съжалявам за парите които съм дал за колата си и съм много доволен от нея

Айде със здраве !
Re: убихте ми всяка мечта за е39тдс
viper_dg написа:от няколко месеца чета статиите във форума и ми убихте всяка мечта за тдс вие го изкарахте най големия боклук и супер чуплива кола.Даже вече зех да се замислям дали да е бмв
Моля ти се не се вързвай на всеки който е попаднал в скапан ТДС,аз съм с ТДС от 2 години и просто не си спомням кога за последно съм бил в сервиз,аз моето ТДС не го разменям даже и за Д, не казвам че е по добър,но просто няма причина да се разделя с нея,при положение че няма какво да се пипа по нея.
Купувай смело ТДС,който не е под 14.000лв,ако е под тази цена е пълен боклук.
Всяка кола ако не се подържа не става без значение дали е 2006,бензин или Common Rail.
Моята кола върви като ракета,на сервиз отивам само за смяна на масло и филтри.
Айде успех и не вярвай на всеки какво ти казва,че не е била добра,просто трябва да попаднеш на запазена кола и да НЕ Е НОВ ВНОС

Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Не знам какво си се наплашил но ако ги слушаш тук никога никаква кола няма да купиш. Все пак тук е само за проблеми и затова така изглежда. Взимай ТДС и ако е читав т.е. не се циганиш с некой боклук доволен ще останеш 

`DaRkMaN написа:батка не ти ли омръзна във всяка възможна тема да говориш за перфектно поддържан тдс който съответно струва много пари ...какъвто всеки който влиза във форума а и който не влиза вече знае че е твоя понеже като гледам най-важното за него явно е че е чипосан в бат велко сандокана тунинг къмпани ентърпрайсиз ООД който продаваш от 100 години за извънземна цена което си е твой избор ама...просто започна да ми става малко банално...стана като ония маняк с 520-ката дето от 320 вкарал на 2-ра и нищо и няма и голяма революция
Хехе, нека от всеки мотор да си имаме по един маниак, понякога като се сблъскат е забавно

- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
Re: убихте ми всяка мечта за е39тдс
eno написа:viper_dg написа:от няколко месеца чета статиите във форума и ми убихте всяка мечта за тдс вие го изкарахте най големия боклук и супер чуплива кола.Даже вече зех да се замислям дали да е бмв
Моля ти се не се вързвай на всеки който е попаднал в скапан ТДС,аз съм с ТДС от 2 години и просто не си спомням кога за последно съм бил в сервиз,аз моето ТДС не го разменям даже и за Д, не казвам че е по добър,но просто няма причина да се разделя с нея,при положение че няма какво да се пипа по нея.
Купувай смело ТДС,който не е под 14.000лв,ако е под тази цена е пълен боклук.
Всяка кола ако не се подържа не става без значение дали е 2006,бензин или Common Rail.
Моята кола върви като ракета,на сервиз отивам само за смяна на масло и филтри.
Айде успех и не вярвай на всеки какво ти казва,че не е била добра,просто трябва да попаднеш на запазена кола и да НЕ Е НОВ ВНОС
Много е прав колегата.Аз имам от 2 години и половина ТДС и не мога да кажа, че не съм доволен. Влизала е в сервиз, ама какво от това
/ колко Д-та съм виждал в трагично състояние 2002 - 2003 г. / няма връзка. На един приятел баща му си купи новия МЛ - на третия месеци блокаж на двг, на сестра му 3 ката 2008 г. проблем в скоростите / 320 бензин /. Та колега какво ти се падне, та с подържан ТДС мисля че няма да имаш проблем.

55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4