С колко пина са стоковите огледала
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
разлика в буксите няма ама никаква .... дали са преди фейслифта,след фейслифта или М-кови буксите са едни и същи ...
- RAFF
- младши ентусиаст
-
map13 написа:разлика в буксите няма ама никаква .... дали са преди фейслифта,след фейслифта или М-кови буксите са едни и същи ...
така си го написал че, човек би си помислил че си сигурен в това което казваш. аз бих премахнал буквата М от поста ти.
- RAFF
- младши ентусиаст
-
Gamena написа:моя котурник е 97
некой ако е свалял такива да каже с колко са
на теб съм ти отговорил че си с 5 кабела.кое точно не разбра?
- map13
- младши ентусиаст
-
RAFF написа:map13 написа:разлика в буксите няма ама никаква .... дали са преди фейслифта,след фейслифта или М-кови буксите са едни и същи ...
така си го написал че, човек би си помислил че си сигурен в това което казваш. аз бих премахнал буквата М от поста ти.
Ми да кажем, че доста се интересувах от това което колегата иска да направи !! мисля, че съм запознат добре ....
- RAFF
- младши ентусиаст
-
map13 написа:RAFF написа:map13 написа:разлика в буксите няма ама никаква .... дали са преди фейслифта,след фейслифта или М-кови буксите са едни и същи ...
Ми да кажем, че доста се интересувах от това което колегата иска да направи !! мисля, че съм запознат добре ....
радвам се за теб

- map13
- младши ентусиаст
-
RAFF написа:map13 написа:RAFF написа:map13 написа:разлика в буксите няма ама никаква .... дали са преди фейслифта,след фейслифта или М-кови буксите са едни и същи ...
радвам се за теб. щом смяташ че си наясно с нещата направо иди и му свържи огледалата. или поне му обясни как да го направи. щом казваш че оригиналното огледало по нищо не се различава от емковото дето е с ел. прибиране и е свързано с меморито на седалките-ок. ще ми е интерестно и на мен да разбера как се свързват огледалата.
Тези неща, който каза зависят огледалата какви функции имат и след това модулите който управляват целия цирк ... аз си взех прибиращи се огледала с бленда/ без мемори / и си ги вързах и ми работи блендата само .. по простата причина, че не можах да намеря втора ръка този модул и копчето а нови не си заслужават

Ама то нищо сложно няма ... просто като ги сложи няма да му работят всичките функции докато не си набави нужните неща ....
И сега ако кажеш, че ако си сложа М-кови огледала и щото нямам мемори няма да функционират ... те признавам .......
- RAFF
- младши ентусиаст
-
то е ясно че ще функционират и без мемори. припомни си от къде тръгна приказката за огледалата. от това с колко пина са им буксите. ти се изцепи че няма разлики в буксите на всички видове огледала
.та така. а ти какво си вързал и какво ти работи и каво не, няма никакво значение. въпросът е , че НЕ СА ЕДНАКВИ всички букси и окабелявания на огледалата.

- map13
- младши ентусиаст
-
RAFF написа:то е ясно че ще функционират и без мемори. припомни си от къде тръгна приказката за огледалата. от това с колко пина са им буксите. ти се изцепи че няма разлики в буксите на всички видове огледала.та така. а ти какво си вързал и какво ти работи и каво не, няма никакво значение. въпросът е , че НЕ СА ЕДНАКВИ всички букси и окабелявания на огледалата.
ясно, че се отклоних .... но да доложа все пак

ае поне гледам,че ги разбирате нещатата та да питам
баш такива огледала ще слагам
мойте сa със 12 пина и новите и те,
ма като ги свързах нищо не работи
ни подгряване ние ел нагласяне на стъклата нищо все едно не съм го вързал
Що така
може ли да нямам комфорт модул и от тва да е?
кво друго ми трябва ако тва го нямам
баш такива огледала ще слагам
мойте сa със 12 пина и новите и те,
ма като ги свързах нищо не работи
ни подгряване ние ел нагласяне на стъклата нищо все едно не съм го вързал
Що така
може ли да нямам комфорт модул и от тва да е?
кво друго ми трябва ако тва го нямам

Последна промяна Gamena на 30 Апр 2009, 8:57, променена общо 1 път
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
map13 написа:RAFF написа:то е ясно че ще функционират и без мемори. припомни си от къде тръгна приказката за огледалата. от това с колко пина са им буксите. ти се изцепи че няма разлики в буксите на всички видове огледала.та така. а ти какво си вързал и какво ти работи и каво не, няма никакво значение. въпросът е , че НЕ СА ЕДНАКВИ всички букси и окабелявания на огледалата.
ясно, че се отклоних .... но да доложа все паказ огледала преди фейсла смених с такива след фейса ... бях се наточил на едни м-кови пак с 12 пиннова букса ... но ми се размина с тях по ред причини ... а ти се опитваш да ме убедиш в обратното ...
Какви са тези огледала преди и след фейса? Каква е разликата, че нящо не мога да я хвана?
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2