С колко пина са стоковите огледала

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

С колко пина са стоковите огледала

Мнение от Gamena » 28 Апр 2009, 17:32

Някой да знае с колко пина са стоковите огледала? :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFF » 28 Апр 2009, 19:48

5 са кабелита на обикновенното огледало.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW f10/3.0D

Мнение от Venkata » 28 Апр 2009, 19:54

За коя година колега
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d вагон

Мнение от map13 » 28 Апр 2009, 23:05

разлика в буксите няма ама никаква .... дали са преди фейслифта,след фейслифта или М-кови буксите са едни и същи ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gamena » 29 Апр 2009, 0:14

моя котурник е 97
некой ако е свалял такива да каже с колко са
:uups:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFF » 29 Апр 2009, 18:20

map13 написа:разлика в буксите няма ама никаква .... дали са преди фейслифта,след фейслифта или М-кови буксите са едни и същи ...

така си го написал че, човек би си помислил че си сигурен в това което казваш. аз бих премахнал буквата М от поста ти.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFF » 29 Апр 2009, 18:21

Gamena написа:моя котурник е 97
некой ако е свалял такива да каже с колко са
:uups:

на теб съм ти отговорил че си с 5 кабела.кое точно не разбра?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gamena » 29 Апр 2009, 19:28

с пет,ма на исхода е с 12 пина
точно квото ми трябва
Може да идва ключара ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от map13 » 29 Апр 2009, 19:37

RAFF написа:
map13 написа:разлика в буксите няма ама никаква .... дали са преди фейслифта,след фейслифта или М-кови буксите са едни и същи ...

така си го написал че, човек би си помислил че си сигурен в това което казваш. аз бих премахнал буквата М от поста ти.

Ми да кажем, че доста се интересувах от това което колегата иска да направи !! мисля, че съм запознат добре ....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFF » 29 Апр 2009, 19:55

map13 написа:
RAFF написа:

Ми да кажем, че доста се интересувах от това което колегата иска да направи !! мисля, че съм запознат добре ....

радвам се за теб :yes: . щом смяташ че си наясно с нещата направо иди и му свържи огледалата. или поне му обясни как да го направи. щом казваш че оригиналното огледало по нищо не се различава от емковото дето е с ел. прибиране и е свързано с меморито на седалките-ок. ще ми е интерестно и на мен да разбера как се свързват огледалата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от map13 » 29 Апр 2009, 21:12

RAFF написа:
map13 написа:
RAFF написа:

радвам се за теб :yes: . щом смяташ че си наясно с нещата направо иди и му свържи огледалата. или поне му обясни как да го направи. щом казваш че оригиналното огледало по нищо не се различава от емковото дето е с ел. прибиране и е свързано с меморито на седалките-ок. ще ми е интерестно и на мен да разбера как се свързват огледалата.

Тези неща, който каза зависят огледалата какви функции имат и след това модулите който управляват целия цирк ... аз си взех прибиращи се огледала с бленда/ без мемори / и си ги вързах и ми работи блендата само .. по простата причина, че не можах да намеря втора ръка този модул и копчето а нови не си заслужават :winky:
Ама то нищо сложно няма ... просто като ги сложи няма да му работят всичките функции докато не си набави нужните неща ....
И сега ако кажеш, че ако си сложа М-кови огледала и щото нямам мемори няма да функционират ... те признавам .......

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFF » 29 Апр 2009, 21:26

то е ясно че ще функционират и без мемори. припомни си от къде тръгна приказката за огледалата. от това с колко пина са им буксите. ти се изцепи че няма разлики в буксите на всички видове огледала :mhihi: .та така. а ти какво си вързал и какво ти работи и каво не, няма никакво значение. въпросът е , че НЕ СА ЕДНАКВИ всички букси и окабелявания на огледалата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от map13 » 29 Апр 2009, 21:40

RAFF написа:то е ясно че ще функционират и без мемори. припомни си от къде тръгна приказката за огледалата. от това с колко пина са им буксите. ти се изцепи че няма разлики в буксите на всички видове огледала :mhihi: .та така. а ти какво си вързал и какво ти работи и каво не, няма никакво значение. въпросът е , че НЕ СА ЕДНАКВИ всички букси и окабелявания на огледалата.

ясно, че се отклоних .... но да доложа все пак :D аз огледала преди фейсла смених с такива след фейса ... бях се наточил на едни м-кови пак с 12 пиннова букса ... но ми се размина с тях по ред причини ... а ти се опитваш да ме убедиш в обратното ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gamena » 30 Апр 2009, 0:06

ае поне гледам,че ги разбирате нещатата та да питам
баш такива огледала ще слагам
мойте сa със 12 пина и новите и те,
ма като ги свързах нищо не работи
ни подгряване ние ел нагласяне на стъклата нищо все едно не съм го вързал
Що така
може ли да нямам комфорт модул и от тва да е?
кво друго ми трябва ако тва го нямам :roll:
Последна промяна Gamena на 30 Апр 2009, 8:57, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 30 Апр 2009, 0:35

map13 написа:
RAFF написа:то е ясно че ще функционират и без мемори. припомни си от къде тръгна приказката за огледалата. от това с колко пина са им буксите. ти се изцепи че няма разлики в буксите на всички видове огледала :mhihi: .та така. а ти какво си вързал и какво ти работи и каво не, няма никакво значение. въпросът е , че НЕ СА ЕДНАКВИ всички букси и окабелявания на огледалата.

ясно, че се отклоних .... но да доложа все пак :D аз огледала преди фейсла смених с такива след фейса ... бях се наточил на едни м-кови пак с 12 пиннова букса ... но ми се размина с тях по ред причини ... а ти се опитваш да ме убедиш в обратното ...

Какви са тези огледала преди и след фейса? Каква е разликата, че нящо не мога да я хвана?

Следваща

Назад към E39