теч на гнп
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- светльо85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 530d Exclusive Edition
- Мечтае да кара: само бмв
теч на гнп
колеги имам питане,дали е лесна смяаната на гарнитурите или по добре да се ходи на сервиз и колко горе долу излиза цяалата процедура и кои сервиз бихте ми препорачали а и колата е 525 тдс, мерси предварително 

- светльо85
- кандидат ентусиаст
-
Воденичаров написа:Във важните теми в раздел е34 има описано как става. Аз лично не бих се заел. Успех.
има ама несе отваряат снимките
- Vader
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: E39 525TDS
Смяната не е сложна,но после трябва регулирване на главата на помпата.И да смениш сам гарнитурките,пак трябва да отидеш да ти я регулират.
- светльо85
- кандидат ентусиаст
-
яво сам няама да се справа кажете в кои сервиз да отида и колко горе долу излиза цяалата маниполациа
Заводски рециклирана ГНП струва около 2800 лв. във "Вари 2000" като при покупката освен парите взимат и твоята помпа. Това е второто най-добро решение след покупка на чисто нова оригинална , която е 4000 EUR.
ПС: Извинявай за спама , ама не си ли продаваш колата в тази тема с описание:
Все пак е хубаво докато не оправиш ГНП да го отбележиш този проблем в обявата.
ПС: Извинявай за спама , ама не си ли продаваш колата в тази тема с описание:
светльо85 написа: .......
колата е много запазена ..........
Последна промяна ///sasho на 15 Фев 2009, 22:12, променена общо 1 път
- светльо85
- кандидат ентусиаст
-
///sasho написа:Заводски рециклирана ГНП струва около 2800 лв. във "Вари 2000" като при покупката освен парите взимат и твоята помпа. Това е второто най-добро решение след покупка на чисто нова оригинална , която е 4000 EUR.
ПС: Извинявай за спама , ама не си ли продаваш колата в тази тема с описание:светльо85 написа: .......
колата е много запазена ..........
мерси за инфото относно обяавата несам я упвал от близо 1 седмица заради тази проблем
- светльо85
- кандидат ентусиаст
-
NetWar написа:Аз след ходене по сервизите и цени от 450 лв за смяна на гарнитури ,се реших сам да се заема.Купих си гарнитури срещу 15 лв комплекта и с помоща на форума си ги смених сам като жнимажах доста ,и то се оказа ,че не е толкоз трудно .сега мога със затжорени очи да го направя .
колега можели да обесниш по подробно как точно се справи и как направи реглажа на помпата
- светльо85
- кандидат ентусиаст
-
NetWar написа:Аз след ходене по сервизите и цени от 450 лв за смяна на гарнитури ,се реших сам да се заема.Купих си гарнитури срещу 15 лв комплекта и с помоща на форума си ги смених сам като жнимажах доста ,и то се оказа ,че не е толкоз трудно .сега мога със затжорени очи да го направя .
колега можели да обесниш по подробно как точно се справи и как направи реглажа на помпата
При майстор от неофициален сервиз смяна на гарнитури + реглаж ми излезе 140лв във Варна. Относно центровката чети има много подробни теми във форум Е34. Там са "магьосниците" на ТДС-а . При положение че имаш само теч от гарнитурите няма нужда да рециклираш или сменяш помпата.
Успех.
Успех.
Доста кончета в един обор.

- светльо85
- кандидат ентусиаст
-
emok написа:При майстор от неофициален сервиз смяна на гарнитури + реглаж ми излезе 140лв във Варна. Относно центровката чети има много подробни теми във форум Е34. Там са "магьосниците" на ТДС-а . При положение че имаш само теч от гарнитурите няма нужда да рециклираш или сменяш помпата.
Успех.
четох и то доста ама маи сам нчма да се справа затова щте помола колегите да ме орентират кам няакое сервисче
- hobotqnin
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er GT (f07) 530d xDrive
светльо85 написа:NetWar написа:Аз след ходене по сервизите и цени от 450 лв за смяна на гарнитури ,се реших сам да се заема.Купих си гарнитури срещу 15 лв комплекта и с помоща на форума си ги смених сам като жнимажах доста ,и то се оказа ,че не е толкоз трудно .сега мога със затжорени очи да го направя .
колега обаче не знаеш на какви обороти я центроваш и какво количество гориво впръсква,треа си стенд,не се засягай обаче не мисла че можеш да я центроваш по заводските параметри
- hobotqnin
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er GT (f07) 530d xDrive
Re: теч на гнп
светльо85 написа:колеги имам питане,дали е лесна смяаната на гарнитурите или по добре да се ходи на сервиз и колко горе долу излиза цяалата процедура и кои сервиз бихте ми препорачали а и колата е 525 тдс, мерси предварително
пиши ми на лс-то.ще ти дам телефона на едни момчета-много разбират от гнп-та на БМВ,не са в софия но мисла че няма да останеш разочарован ак ги посетиш
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Re: теч на гнп
hobotqnin написа:светльо85 написа:колеги имам питане,дали е лесна смяаната на гарнитурите или по добре да се ходи на сервиз и колко горе долу излиза цяалата процедура и кои сервиз бихте ми препорачали а и колата е 525 тдс, мерси предварително
пиши ми на лс-то.ще ти дам телефона на едни момчета-много разбират от гнп-та на БМВ,не са в софия но мисла че няма да останеш разочарован ак ги посетиш
Ти недей го праща там, щото аз си тръгнах и колата беше по - зле, отколкото като я закарах

И стига с тея ЛС. Дай телефона тука и ако е същия дето си мисля ще му напиша името и разни др. неща. Сега съжалявам, че не послушах Zvetiko, като писа в другата тема.
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3