теч на гнп

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 530d Exclusive Edition
Мечтае да кара: само бмв

теч на гнп

Мнение от светльо85 » 15 Фев 2009, 19:46

колеги имам питане,дали е лесна смяаната на гарнитурите или по добре да се ходи на сервиз и колко горе долу излиза цяалата процедура и кои сервиз бихте ми препорачали а и колата е 525 тдс, мерси предварително :uups:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 15 Фев 2009, 19:48

Във важните теми в раздел е34 има описано как става. Аз лично не бих се заел. Успех.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от светльо85 » 15 Фев 2009, 20:09

Воденичаров написа:Във важните теми в раздел е34 има описано как става. Аз лично не бих се заел. Успех.

има ама несе отваряат снимките

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пак BMW
Детайли за колата: E39 525TDS

Мнение от Vader » 15 Фев 2009, 21:45

Смяната не е сложна,но после трябва регулирване на главата на помпата.И да смениш сам гарнитурките,пак трябва да отидеш да ти я регулират.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от светльо85 » 15 Фев 2009, 21:48

яво сам няама да се справа кажете в кои сервиз да отида и колко горе долу излиза цяалата маниполациа

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 15 Фев 2009, 22:00

Заводски рециклирана ГНП струва около 2800 лв. във "Вари 2000" като при покупката освен парите взимат и твоята помпа. Това е второто най-добро решение след покупка на чисто нова оригинална , която е 4000 EUR.

ПС: Извинявай за спама , ама не си ли продаваш колата в тази тема с описание:
светльо85 написа: .......
колата е много запазена ..........

Все пак е хубаво докато не оправиш ГНП да го отбележиш този проблем в обявата.
Последна промяна ///sasho на 15 Фев 2009, 22:12, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от светльо85 » 15 Фев 2009, 22:07

///sasho написа:Заводски рециклирана ГНП струва около 2800 лв. във "Вари 2000" като при покупката освен парите взимат и твоята помпа. Това е второто най-добро решение след покупка на чисто нова оригинална , която е 4000 EUR.

ПС: Извинявай за спама , ама не си ли продаваш колата в тази тема с описание:
светльо85 написа: .......
колата е много запазена ..........

Все пак е хубаво докато не оправиш ГНП да го отбележиш този проблем в обявата.

мерси за инфото относно обяавата несам я упвал от близо 1 седмица заради тази проблем

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NetWar » 15 Фев 2009, 23:39

Аз след ходене по сервизите и цени от 450 лв за смяна на гарнитури ,се реших сам да се заема.Купих си гарнитури срещу 15 лв комплекта и с помоща на форума си ги смених сам като жнимажах доста ,и то се оказа ,че не е толкоз трудно .сега мога със затжорени очи да го направя . :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от светльо85 » 16 Фев 2009, 0:04

NetWar написа:Аз след ходене по сервизите и цени от 450 лв за смяна на гарнитури ,се реших сам да се заема.Купих си гарнитури срещу 15 лв комплекта и с помоща на форума си ги смених сам като жнимажах доста ,и то се оказа ,че не е толкоз трудно .сега мога със затжорени очи да го направя . :D

колега можели да обесниш по подробно как точно се справи и как направи реглажа на помпата

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от светльо85 » 16 Фев 2009, 0:07

NetWar написа:Аз след ходене по сервизите и цени от 450 лв за смяна на гарнитури ,се реших сам да се заема.Купих си гарнитури срещу 15 лв комплекта и с помоща на форума си ги смених сам като жнимажах доста ,и то се оказа ,че не е толкоз трудно .сега мога със затжорени очи да го направя . :D

колега можели да обесниш по подробно как точно се справи и как направи реглажа на помпата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emok » 16 Фев 2009, 1:48

При майстор от неофициален сервиз смяна на гарнитури + реглаж ми излезе 140лв във Варна. Относно центровката чети има много подробни теми във форум Е34. Там са "магьосниците" на ТДС-а . При положение че имаш само теч от гарнитурите няма нужда да рециклираш или сменяш помпата.
Успех.
Доста кончета в един обор.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от светльо85 » 16 Фев 2009, 11:30

emok написа:При майстор от неофициален сервиз смяна на гарнитури + реглаж ми излезе 140лв във Варна. Относно центровката чети има много подробни теми във форум Е34. Там са "магьосниците" на ТДС-а . При положение че имаш само теч от гарнитурите няма нужда да рециклираш или сменяш помпата.
Успех.

четох и то доста ама маи сам нчма да се справа затова щте помола колегите да ме орентират кам няакое сервисче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er GT (f07) 530d xDrive

Мнение от hobotqnin » 21 Фев 2009, 0:36

светльо85 написа:

колега обаче не знаеш на какви обороти я центроваш и какво количество гориво впръсква,треа си стенд,не се засягай обаче не мисла че можеш да я центроваш по заводските параметри

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er GT (f07) 530d xDrive

Re: теч на гнп

Мнение от hobotqnin » 21 Фев 2009, 0:39

светльо85 написа:колеги имам питане,дали е лесна смяаната на гарнитурите или по добре да се ходи на сервиз и колко горе долу излиза цяалата процедура и кои сервиз бихте ми препорачали а и колата е 525 тдс, мерси предварително :uups:

пиши ми на лс-то.ще ти дам телефона на едни момчета-много разбират от гнп-та на БМВ,не са в софия но мисла че няма да останеш разочарован ак ги посетиш

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Re: теч на гнп

Мнение от маречков » 22 Фев 2009, 11:28

hobotqnin написа:
светльо85 написа:колеги имам питане,дали е лесна смяаната на гарнитурите или по добре да се ходи на сервиз и колко горе долу излиза цяалата процедура и кои сервиз бихте ми препорачали а и колата е 525 тдс, мерси предварително :uups:

пиши ми на лс-то.ще ти дам телефона на едни момчета-много разбират от гнп-та на БМВ,не са в софия но мисла че няма да останеш разочарован ак ги посетиш

Ти недей го праща там, щото аз си тръгнах и колата беше по - зле, отколкото като я закарах :evil: :evil: :evil: и на всичкото отгоре тоя ми сцепи капака на помпата докато го удряше с ЧУК И ОТВЕРКА да "РЕГУЛИРА" :evil: :evil: :evil: и накрая ми каза че "ТУЙ Е ОТ МЕНЕ" и на Лукойла го чакаше следващия балък :evil: :evil: :evil:
И стига с тея ЛС. Дай телефона тука и ако е същия дето си мисля ще му напиша името и разни др. неща. Сега съжалявам, че не послушах Zvetiko, като писа в другата тема.
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

Следваща

Назад към E39