Въпрос относно табло?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос относно табло?
Колеги в момента съм с табло без никакъв ВС - въпроса е дали мога да сложа безболезнено табло с малкия борд - ако някой го е правил може да сподели опит или мнения

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
От никакъв към малък е елементарно, трябва ти само табло и ключ за мигачите с бутон BC.
Колегата @RASI ще те светне
А табло с малък борд мога да ти уредя веднага
Колегата @RASI ще те светне

А табло с малък борд мога да ти уредя веднага

- RASI
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-E38 735i face
ЛХФЯАФ
трябва да пуснеш една жица от бялата букса на таблото или по точно гнездо номер 1 до буксата на ръчката за мигачите там има 6 крачета но има 5 кабела слагаш жичката на крачето което няма жичка и си готов
мерси колега (мад пресли)

мерси колега (мад пресли)
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er
Абе колега ти сигурен ли си че нямаш борд, аз си мислех че и аз нямам докато един ден не разбрах че трябва всеки път да отключваш менютата от 19 позиция, т.е. имам борд но нямам копче на лоста за мигачите. Пробвай да задържиш копчето за нулиране на километрите за около 6-7 сек и ако ти отвори тест1 върви до 19 да го отключиш. Аз все още си мисля че няма е39 без борд.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
twistermpm написа:Абе колега ти сигурен ли си че нямаш борд, аз си мислех че и аз нямам докато един ден не разбрах че трябва всеки път да отключваш менютата от 19 позиция, т.е. имам борд но нямам копче на лоста за мигачите. Пробвай да задържиш копчето за нулиране на километрите за около 6-7 сек и ако ти отвори тест1 върви до 19 да го отключиш. Аз все още си мисля че няма е39 без борд.
Скрити менюта има, ама няма разход и не ти показва отворени врати и изгорели крушки

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
!
Колеги а има ли значение двигателя за таблото - пример - моята е 523 задължително ли е новото да е от 523 или може и от 520

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Re: !
graf_vlad написа:Колеги а има ли значение двигателя за таблото - пример - моята е 523 задължително ли е новото да е от 523 или може и от 520
Ще стане, важното е да е от шестак, от 8 цилиндрова няма да стане.Когато се сменя малък борд с голям, тогава е по-добре да е от същия модел заради прекодирането, но пак става.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Re: !
graf_vlad написа:Да разбирам ли че в моя случай няма да трябва прекодиране и ходене допълнително в Дару
Ами няма чак такава нужда.Може да хванеш някой с INPA NCS само да ти вкара твоя вин и оригиналните ти километри и си ти.Работа за 15мин с елементарен диагностик.Дори и да не го направиш, всичко би трябвало да си ти работи, за разлика от преминаването от малък борд към голям.
Колегата @RASI да каже само дали му показва отворени врати и изгорели крушки.Ако му ги показва, значи е желателно само да се смени вина и да се синхронизират километрите.
P.S Така и не показа как станаха седалките

!
мерси за инфото относно таблото а за седалките още нямам време да я изчистя след тези зимни истории а и тук в Кюстендил си е още сняг и поледици - само да видя по хубаво време и правя фотосесията

е и вече сме с борд комп. но сега се появи следващия проблем (изкл. този с еърбега които сега свети поради простата причина че предишния собственик явно е бил махнал крушката преди да я запродава) но сега светна една лампа която по обяснения тук от колеги е ниво на спирачна течност - е тя беше проверена не е от липса, течност си има - ако някой знае от какво може да е моля да сподели

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2