Колата `сее` Решено....май
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Колата `сее` Решено....май
Колеги, от какво може да се получава това `сеене` на предницата?
В смисъл че като си карам направо , тя сама си тръгва наляво или надясно . По предницата `УЖ` всичко е добре ` така казаха след проверка на стенда за регулиране, гумите са нови, джантите също, а тя си ходи накъдето си иска. При градски условия на шофиране не се усеща толкова , обаче по магистралата или др. пътища е много изнервящо. Имам чувството че ме духа силен страничен вятър, който постоянно си променя посоката.
В смисъл че като си карам направо , тя сама си тръгва наляво или надясно . По предницата `УЖ` всичко е добре ` така казаха след проверка на стенда за регулиране, гумите са нови, джантите също, а тя си ходи накъдето си иска. При градски условия на шофиране не се усеща толкова , обаче по магистралата или др. пътища е много изнервящо. Имам чувството че ме духа силен страничен вятър, който постоянно си променя посоката.
Последна промяна arnold на 02 Яну 2009, 22:51, променена общо 1 път
- RASI
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-E38 735i face
хювсхсхс
колега днес ходих до вилата и същия проблем и при мен кво става и аз не мога да разбера а всичко е ок.няма да тропа няма да лопа и вятър нямаше.извиняваи че пиша в твоята тема ама да не пускам и аз такава тема

значи от опит казвам ;
колегата с 205 гуми -незнам ,но от 215 нагоре ,при е34 е39 се полу4ава такова теглене на волана , в момента съм на зимни 215 никви ядове лято с 225 се полу4ава това носене , има нещо по колата което не е предвиденно за толкова големи гуми
в момента 540-ката ми е с 225 и няма проблеми на 20-ката дърпа яко
колегата с 205 гуми -незнам ,но от 215 нагоре ,при е34 е39 се полу4ава такова теглене на волана , в момента съм на зимни 215 никви ядове лято с 225 се полу4ава това носене , има нещо по колата което не е предвиденно за толкова големи гуми
WALL написа:Ако си сигурен, че не от вятър, отивай на сервиз за окачване.
Абе какъв вятър бе брат`че. Ако беше от него изобщо нямаше да пускам тема. Да отивам в сервиз казваш.-- Ами нали това казах по горе. Ходих ,дори лично се врях и аз отдолу , напъваха там с некви щанги шарнирите и носачите и казаха че всичко е ОК. Регулираха преден и заден мост , като казаха че задният бил за реглаж отколкото предния. Обаче пак същата работа. Е може би маааалко по добре , но не е както си беше преди 5 месеца да кажем. Както казах в града не се усеща , и затова едва оня ден ми направи впечатление по магистралата. Да ми бяха казали че има нещо за смяна , щеше да го сменя веднага само и само да се оправи , ама...... викат ОК си бегай.Рейката също няма луфтове. Направо немога да спя като има някъкъв проблем с неясен произход
JANI написа:значи от опит казвам ;
Малко немога да се съглася с теб, защото винаги `почти 2 год `съм я карал 225/55/16 и не съм имал проблем.нещо сега има прецакано и затова е така. Но ще го открия каквото и да ми струва.
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3