ТDS-a ми ще стои 5м.в гараж!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ТDS-a ми ще стои 5м.в гараж!!!
Няма да съм в страната и няма на кото да разчитам ,дори само за припалване!
Освен,че ще съм с един акумулатор назад.Какво друго ще се прецака за такъв период от време без да се кара?
Ще я оставя с пълен резервоар.Един вид предпазна мярка за подкачващата помпа в резервоара!
Какво друго се прецаква от стоене за толкова време?
Моля,ако някои има опит с това да сподели
Извинявам се ако темата не е за тук
Освен,че ще съм с един акумулатор назад.Какво друго ще се прецака за такъв период от време без да се кара?
Ще я оставя с пълен резервоар.Един вид предпазна мярка за подкачващата помпа в резервоара!
Какво друго се прецаква от стоене за толкова време?
Моля,ако някои има опит с това да сподели

Извинявам се ако темата не е за тук

ВАРНА,морето и BMW-то......
!!!

Освен акумулатора друго няма кво да му стане според мен...Макар,че и на него кой знае какво няма да му стане...На помпата няма да и стане нищо и да има и 15 литра но щом така ще си по спокоен напълни го целия...Знам ли освен прах друго не мога се сетя кво може да му стане щом ще е в гараж....Да е пред блока друга работа ма ...
TUZara` написа:...Знам ли освен прах друго не мога се сетя кво може да му стане щом ще е в гараж....
И от това може да го предпази с това покривало за Е39 , което продавам , а и е оригинално BMW.

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=15
Re: ТDS-a ми ще стои 5м.в гараж!!!
Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 28 Юли 2009, 20:08, променена общо 1 път
а ако я вдигнеш на трупчета (ако позволява размера на гража), няма ли да е по добре за амортесиорите както и за гумите или .......... ?
а ако няма проблем с/без акумулатор, аз бих го махнал лично от колата !!!
също така после като искаш да я запалиш, аз лично бих я разклатил цялата преди да я паля, да се поотаковат маслата ...
честно казано, за толкова време бих махнал и гумите с джантите, и бих я оставил само на трупчета ? но нека по запознатите кажат
и последният път в които я гасиш и няма да я палиш 5 месеца, бих я изфорсирал до 3-4 оборота и чак тогава бих я загасил
а ако няма проблем с/без акумулатор, аз бих го махнал лично от колата !!!
също така после като искаш да я запалиш, аз лично бих я разклатил цялата преди да я паля, да се поотаковат маслата ...
честно казано, за толкова време бих махнал и гумите с джантите, и бих я оставил само на трупчета ? но нека по запознатите кажат
и последният път в които я гасиш и няма да я палиш 5 месеца, бих я изфорсирал до 3-4 оборота и чак тогава бих я загасил
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
и без тибетски нерез може само с една коледна пуйка пак става
ама нищо и няма на колата откачи акумулатора нацяло и го свали направо за амортисьорите и пружините нидей бра грижа нищо им няма само после си смени маслото и тогава я карй защото то си има освен пробег и годност която е 1г

- mitak_88
- младши ентусиаст
-
колега, няма страшно...няма какво да стане на количката...само след като се върнеш и решиш да я палиш...вземи 1 литър масло и го долей през капачката
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ
Благодаря на всички колеги за съветите.Има нужда човек да чуе и други мнения,ако не друго поне малко да се успокои!
По принцип имам на кого да заръчам,но не са сериозни.Колата ми ще е чак на вилата,само там разполагам с гараж.А тя е на 18-20км.от Варна и не на всеки му се занимава особенно като се влоши времето.
А за каране не я давам на никой,последно като го направих сменях задна броня,че докато я намеря.............абе мерси!
Весели празници пичове и пазете колите по Нова Година

По принцип имам на кого да заръчам,но не са сериозни.Колата ми ще е чак на вилата,само там разполагам с гараж.А тя е на 18-20км.от Варна и не на всеки му се занимава особенно като се влоши времето.
А за каране не я давам на никой,последно като го направих сменях задна броня,че докато я намеря.............абе мерси!

Весели празници пичове и пазете колите по Нова Година

ВАРНА,морето и BMW-то......
!!!

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
На трупчета и според мен е малко прекалено за 5 месеца, но можеш да понапомпиш все пак малко повече гумите. Иначе могат да се деформират от страната на контакта (получават се flat spots, както казват руснаците 

George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Нищо и няма на колата, мойта седя и тя толова време, само преди да я запаля налях 200гр масалце през капачката изчаках 1 мин и запалих..немаш никви грижи, наречи верно прасенцето за коледа и си готов
а наздраве
а наздраве
- Ivaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 M3 Convertible
`DaRkMaN написа:и може 1 огън да запалиш и да извършиш ритуално убииство на див тибетски нерез да я пазят боговетена мен прекалено ми се вижда да я слагаш на трупчета ама не знам...не мисля че ще и стане изобщо нещо освен акумулатора, който както един колега каза може да го махнеш

И според мен махай само акумолатора.
Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2