Почистване горивната система на 525 тдс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Почистване горивната система на 525 тдс
Здравейте, колеги!
Предварително се извинявам, за глупавия въпрос. Днес ходих до Даро Кар, и там случайно попаднах на един препарат за почистване на горивната система. Казаха ми, че колата трябва да работи запалена само с него. Интересуваме някой дали го е ползвал и как става процедурата , предварително благодаря!
Предварително се извинявам, за глупавия въпрос. Днес ходих до Даро Кар, и там случайно попаднах на един препарат за почистване на горивната система. Казаха ми, че колата трябва да работи запалена само с него. Интересуваме някой дали го е ползвал и как става процедурата , предварително благодаря!
Този препарат е уникален и е производство за BMW , но може да се ползва за всички дизели . Вади се смукателния колектор за нафтата и изпускателния колектор за излишната нафта и се вкарват във въпросната метална бутилка , в която е препарата , така че горивото всъщност става въпросната течност , която мирише на газ приблизително. Пали се двигателя и се чака двигателя да изгори съдържанието на бутилката. Пробвал съм го на Мерцедес 250Д преди години - ефекта е поразителен . Прочиства всичко - дюзи , горивна помпа , колектори . Двигателя става много тих. Хубаво е преди това да се изчисти резервоара защото като включиш после на нафта и пак ще вкараш боклуци ( ако ги имаш в резервоара).Ефект се усеща и във вървежа на колата .
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Колегата Kartoff го пробва под мое влияние и долколкото знам също остана много доволен.
Нека и той да напише нещо.
____________________________________________________________________________________________________________
ПП. Долколкото знам този препарат е САМО за тдс, и не се ползва за Common Rail. Ако някой има друго инфо да сподели.
Нека и той да напише нещо.
____________________________________________________________________________________________________________
ПП. Долколкото знам този препарат е САМО за тдс, и не се ползва за Common Rail. Ако някой има друго инфо да сподели.
- plam81
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
- Мечтае да кара: М5
520_i написа:Кажи какъв е ефекта като го пробваш.Аз на скоро слагах една добавка в резервоара и протече ГНП-то.

И сега дали да продължа да слагам
Дали честата употреба ще доведе до нещо сериозно или е +
- 520_i
- младши ентусиаст
-
Може да е съвпадение! Но помпата ми беше напълно суха преди да сложа добавката!!След като я сложих съм минал 300-400км и сега помпата е цялата в нафта!
- 520_i
- младши ентусиаст
-
Тази добавка която аз сипах не беше Дизел Шпулунг.
Не си спомням как се казваше,взех я от една бензиностанция на петрол.
Не си спомням как се казваше,взех я от една бензиностанция на петрол.
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
- pandira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 09*01*1997
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2