Прегодна букса към Angel Eyes фарове!?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Прегодна букса към Angel Eyes фарове!?
Колеги, можете ли да ме ориентирате, от къде мога да намеря преходинк-адаптер или там както му се казва за да паснат буксите от старите фарове на Angel Eyes!?
В една морга намерих 3 от преходниците, но ми липсва един за габаритите.Отидох да потърся в D&N и там ме фраснаха с цена от 80лв за комплекта, единични бройки няма.
Сега съм го направил с кабели от компютър, които пасват, но не са хидро изолирани.
Ако някой каже от къде да си взема само един преходник-адаптер за габарити ще съм благодарен!
В една морга намерих 3 от преходниците, но ми липсва един за габаритите.Отидох да потърся в D&N и там ме фраснаха с цена от 80лв за комплекта, единични бройки няма.
Сега съм го направил с кабели от компютър, които пасват, но не са хидро изолирани.
Ако някой каже от къде да си взема само един преходник-адаптер за габарити ще съм благодарен!
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Не става, в смисъл става, ама трябва да слагам термошлаух с различни диаметри и други такива щуротии.То най-лесно е да резна кабела и да го запоя директно към фасунката за габаритите, но не ми се прави побългаряване
До сега колата е пазена от "технически конци" (разбирай тел) и други такива евтини манипулации, спестяващи някой лев и за това искам да си сложа оригиналния преходник.Лошото е, че продават само комплекти на доста висока за продукта цена, а и аз си взех трите за 10лв и не ми се дават още 80 за комплект.Ако не ги бях взел тези от моргата, със сигурност щях да взема оригиални, но сега съм в леко кофти положение
Ако някъде се продават по единични бройки, например по 20лв парчето, нямам нищо против да си го купя, ама на, няма

Ако някъде се продават по единични бройки, например по 20лв парчето, нямам нищо против да си го купя, ама на, няма

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Колеги, кажете от къде да намеря такава преходна букса за габаритите:
Ако някой има, ще му я купя на магазинска цена
Вие как сте ги свързали

Ако някой има, ще му я купя на магазинска цена

Вие как сте ги свързали

4 мнения
• Страница 1 от 1