Прегодна букса към Angel Eyes фарове!?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Прегодна букса към Angel Eyes фарове!?

Мнение от mad_presley » 25 Апр 2008, 21:00

Колеги, можете ли да ме ориентирате, от къде мога да намеря преходинк-адаптер или там както му се казва за да паснат буксите от старите фарове на Angel Eyes!?

В една морга намерих 3 от преходниците, но ми липсва един за габаритите.Отидох да потърся в D&N и там ме фраснаха с цена от 80лв за комплекта, единични бройки няма.

Сега съм го направил с кабели от компютър, които пасват, но не са хидро изолирани.

Ако някой каже от къде да си взема само един преходник-адаптер за габарити ще съм благодарен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 25 Апр 2008, 21:34

А сети ли се да пробваш с термо шлаух? Може и да стане ,и ще ти излезе тънко
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от mad_presley » 01 Май 2008, 2:26

Не става, в смисъл става, ама трябва да слагам термошлаух с различни диаметри и други такива щуротии.То най-лесно е да резна кабела и да го запоя директно към фасунката за габаритите, но не ми се прави побългаряване 8) До сега колата е пазена от "технически конци" (разбирай тел) и други такива евтини манипулации, спестяващи някой лев и за това искам да си сложа оригиналния преходник.Лошото е, че продават само комплекти на доста висока за продукта цена, а и аз си взех трите за 10лв и не ми се дават още 80 за комплект.Ако не ги бях взел тези от моргата, със сигурност щях да взема оригиални, но сега съм в леко кофти положение :help:
Ако някъде се продават по единични бройки, например по 20лв парчето, нямам нищо против да си го купя, ама на, няма :(

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от mad_presley » 09 Май 2008, 0:44

Колеги, кажете от къде да намеря такава преходна букса за габаритите:
Изображение

Ако някой има, ще му я купя на магазинска цена :help:

Вие как сте ги свързали :?:

Назад към E39