За или против ЧИП-тунинг на TDS-ката!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
61 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- plam40
- Потребител
-
- Кара: Е39 525 ТДС
Аз съм навит !!!
slavianko написа:Искаш ли да те свържа с човек който ще ти сложи чип само за 100лв на атмосверна и 150лв на кола с принудително пълнене.///sasho написа:slavianko написа:Колега проверката става доста лесно. Сваляш си ЕКУ-то на букса е и става за секунди отстрани има крачета и ако са го отваряли за да сменят чипа то си личи и няма как да сбъркаш просто. Самото ЕКУ се отваря с няколко болтчета и ще видиш сам дали някой го сменял или не. Аз преди години имах ТДС и сам му сменях чипа. Само да кажа че да дадете 800лв за чип е най лесният начин да си дадеш парите на вятъра. Има колеги които могат да ти предложат чип и на доста по малка цена. Все пак един чип струва буквално стотинки и е важно просто информацията на него да е качественна. Все пак всеки си решава къде иска да си даде парите аз просто давам съвет и не искам да изляза виновен ако някой е на друго мнениеBoyVel написа:furnata написа:BoyVel написа:WOW еми не знам,но 800 кинта си е бая според мене,а къде може да ме закачат специално за това да проверя!?!?!
Пиши едно лично и ще се разберем -за цената някаде една трета от тая дето споменаваш
Ама аз УЖ имам,просто искам да отида някаде да провера!!!
Колега , въобще не е глупост да си дадеш парите за качествен чип , все пак всяка хубава и качествена услуга си има стойност. Има най ралични чипове т.е. различни платки с различни софтуери и всеки си преценява какво иска да си сложи в колата. Когато искаш да си сложиш чип , отиваш в съотвтната фирма , която предлага тази услуга ,а те вече действат така: пращат данните на колата при производитела и те му връщат софтуер , който ще пасне само за тази кола и така затварят кръга и неможе да се копира един чип и да се постави на други коли , така `е , нов модел чип и да е евтин /копиран/ едва ли ще намериш. Не съм сигурен , че това нещо струва стотинки. А и евтин чип може да си намериш , но няма да има нищо общо с този за който става въпрос в темата.После иди си я закарай да и проверят смеси, аванс абе всико квото ти душа сака и да видиш че е направен безупречно. Не съм споменавал имена щото да не прозвучи като реклама ама просто не ми оставяш друг избор. Една камара колеги са ползвали услугите на същият човек и няма недоволни до сега. А ти като си решил да си дадеш парите давай си ги твои са си все пак лошо няма
Славянко много ще съм ти благодарен ако ме свържеш с човека. Аз съм от Ямбол. Возилото ми е е39 525 ТДС '96 и нямам търпение да го чипосам звяра

1. Съзнанието е като парашута - работи само ако е отворено
2. Моята кола върви с ВОДА, а твоята ?
3. Имената на великите : Даниел Дингел, Стенли Майер
2. Моята кола върви с ВОДА, а твоята ?
3. Имената на великите : Даниел Дингел, Стенли Майер
61 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5