Колата е килната на една страна
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- mitko_miladinov
- Потребител
-
Колата е килната на една страна
Здравейте, имам проблемче. Автомобилът е 525tds комби с нивомат. От дясно е клекнала с около 2 см. В първия момент ми се стори че е само отзад, но после забелязах, че отпред даже е по-видимо. Погледнах пружината на макферсона и не е скъсана, но е по-свита. Може ли да е от амортисьора? Другото което виждам е, че пружината свършва на различно място от другата в основата, но един майстор ми каза, че основата е равна и няма легло заради което нямало значение. Има ли вариант да е омекнала тая пружина? А колкото до отзад надявам се като я изравня отпред да се оправи и отзад щото там е малко.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Ами да дано се оправи ако не смени си маркучите на нивомата защото се пръскат и колата кляка пиши в търсачката и търси в подфорум "Е34" тама наскоро имаше две такива теми
Wenzy написа:Ами да дано се оправи ако не смени си маркучите на нивомата защото се пръскат и колата кляка пиши в търсачката и търси в подфорум "Е34" тама наскоро имаше две такива теми
Уенци, колата на колегата е на една страна. Ако се пръсне маркуч на нивомата става тая лютеница http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=86401
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
имам една Е -36 дето е клекнала от едната страна-и отпред и отзад-от дясно -2 пръста е по-ниска с чисто нови амортисиори-и незнам и аз-пружина ли е омекнала или новите аморт. са боклук......та може и да не е от нивомата 

4 мнения
• Страница 1 от 1