натрошен катализатор
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Извинявам се предварително за спама, но да попитам за мнението на клиентите:
Примерно аз, като ползвател на Е39 съммного доволен от изделието, но не съм му правил краш тестове, диностенд и т.н., защото всико това е правено много преди да се пусне в производство изделието и има достатъчно анализи и статистики по въпроса.
Та гореспоменатите доволни клиенти е по-вероятно да са доволни от качеството на обслужването (което е и винаги ще е от особенна важност) от колкото от качаството на това "катализаторно гърне" ( за което освен по слух и по задименост едвали повечето от тях са способни да преценят камоли пък да проверят).
Мисълта ми е, че доволните клиенти са добра стаистика, но в никакъв случай не могат да бъдат обективен критерий за качество.
Примерно аз, като ползвател на Е39 съммного доволен от изделието, но не съм му правил краш тестове, диностенд и т.н., защото всико това е правено много преди да се пусне в производство изделието и има достатъчно анализи и статистики по въпроса.
Та гореспоменатите доволни клиенти е по-вероятно да са доволни от качеството на обслужването (което е и винаги ще е от особенна важност) от колкото от качаството на това "катализаторно гърне" ( за което освен по слух и по задименост едвали повечето от тях са способни да преценят камоли пък да проверят).
Мисълта ми е, че доволните клиенти са добра стаистика, но в никакъв случай не могат да бъдат обективен критерий за качество.
- ауспуси Лазаров
- кандидат ентусиаст
-
Колега не съм съгласен с вас. Тестове са провеждани и се провеждат от 1990г. до ден днешен. Като се започне от Тико на което катализатора е капсулован в чугунен корпус захванат директно за изпускателният колектор и се стигне до Линкълн осмак 5000 кубика с четири броя катализатори. Резултатът от тестовете ще ги намерите в множество автомобилни форуми както и друг вид полезна информация. От това по-достоверни тестове....
Искам да подчертая, че нямам никакво намерение да налагам свои мнения за това кой по какъв начин ще си потдържа и ремонтира автомобила.
От тук нататък за мен темата е изчерпана.
Приятен ден и весели празници на всички!
Искам да подчертая, че нямам никакво намерение да налагам свои мнения за това кой по какъв начин ще си потдържа и ремонтира автомобила.
От тук нататък за мен темата е изчерпана.
Приятен ден и весели празници на всички!
- vladi111
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 520 XD, 2016
Значи,смених го катализатора или поне това което беше останало от него (само тенекията) с катализаторно гърне ,и да ви кажа вече изминах към 500км. и съм много доволен - звука е коренно различен,благодаря за мненията.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2