проблем с парктроника
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- tony555
- Потребител
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: z4
проблем с парктроника
Колеги,помогнете.Имам проблем с парктроника.
Беше ми счупена бронята.когато я оправих си сложих датчиците за парктроника без един,защото нямаше дупка в новата лайсна.Парктроника пищи постоянно около10 сек. и спира.Мислех че е защото не е сложен датчика, последния. Днес сложих и последния датчик,но парктроника продължава да си свири.Дали му трябва някакво зануляване или какво ли.......Някой ако знае да помага.pls
Беше ми счупена бронята.когато я оправих си сложих датчиците за парктроника без един,защото нямаше дупка в новата лайсна.Парктроника пищи постоянно около10 сек. и спира.Мислех че е защото не е сложен датчика, последния. Днес сложих и последния датчик,но парктроника продължава да си свири.Дали му трябва някакво зануляване или какво ли.......Някой ако знае да помага.pls
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
и при мен беше така, погледни си клемите на всичките и ако не стане явно имаш изгорял.. намери един здрав от янкъде и почвай да ги сменяш един по един докато не сработи.. така ще разбереш кой е дефектни.. при мен се оправи само с разместване на клемите 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- tony555
- Потребител
-
koko29 написа:Дай контакт, после задна скорост и сложи ухото на всеки парк потделно. Трябва да пукат. Който не пука той е изгорелия или с лош контакт в буксата.
Е това не го бях чувал до сега

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- Vader
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: E39 525TDS
- tony555
- Потребител
-
Много ви благодаря колеги.Утре ще пробвам с пукането да видим кво ще излезе.Ако не ще сменям един по един.Дано да не е изгорял някой че кой знай колко струва новия.
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
tony555 написа:Много ви благодаря колеги.Утре ще пробвам с пукането да видим кво ще излезе.Ако не ще сменям един по един.Дано да не е изгорял някой че кой знай колко струва новия.
Около 150лв. Сменях преди няколко месеца. Имай предвид, че излизат два номера - датчика е един и същ просто в единия случай е предварително пръснат в цвета , който ти трябва.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- tony555
- Потребител
-
Днес ми остана време , най после и реших да ги погледна парктрониците.вВъобще и не се чува отникаде пукане.Колегата как го е чул на неговите незнам.Май ще триа слухов апарат да си взема.
- RAFF
- младши ентусиаст
-
гледам че си на близо, ако имаш път насам обади се да ти кажа кое не ти работи и евентуално ако се наложи да ти подменя датчика-имам налични резеви 

14 мнения
• Страница 1 от 1