Помагайте проблем с Е39!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Помагайте проблем с Е39!!
Колеги от 2 седмици имам 525тдс и днеска тръгнах към една хижа. и като тръгнах към баира по4на да губи мошност,след това стигна 4ервеното на температурата.Веднага отбих и след малко по изтина колата,обърнах и се прибрах но на равен път проблеми няма само на висок наклон .та се 4удех за6то губи мошност като изкачва наклон и загрява.Какво може да причинява този проблем.Моля помагаите!!!!!!
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
само по наклон ли губи мощност или по принцип няма? Възможно е двата проблема да нямат нищо общо. Според мен 1 диагностика на най -правилното нещо, което може да направиш, защото проблемите може да причинени от много неща (дано да е нещо дребно)
относно проблема
Проблема е само на наклон,но колата не е обслужена оште утре влиза за смяна на масло,филтри(горивен,масле,климатика,въздушен) Възмойно ли е да е от термостата или терморелето или от тия нешта дето ште ги сменям?
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
възможно е да е от термостата, водната помпа (по малко вероятно), виско съединителя(товае тая силиконовата перка), както и от перката на климата.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
залагам за 2те перки.. ! .. и дано не е перката на климатика че е 700 лв ! скоро така и стана с един 525 ТДС ходих до пловдид и загре на отиване и на връщане ама бехме 4ма човека де.. !
после в дару и се оказа перка на климатика и виско за смяна .. опп 1000 и кусор само за 2те перки
после в дару и се оказа перка на климатика и виско за смяна .. опп 1000 и кусор само за 2те перки
- DANTE525tds
- кандидат ентусиаст
-
Едва ли водната помпа, щом е охладила , но може термостат или ако наистина няма мощност , може да е проблем с дюзата за регулиране на иглата( електронната дюза с пиезокристала вътре)!
на борда свети ли нещо не обичаино?
наи добре да те качат на компютър, там всичко си показва!
на борда свети ли нещо не обичаино?
наи добре да те качат на компютър, там всичко си показва!
- Tipche
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 ТДС
Колега от къде си ти?
Проблема ти е в виското защото един приятел до скоро имаше същия проблем,смени го и вече няма да имаш проблеми.
А някои може ли да ми разясни кога точно се включва перката на климатика и за какво служи.
Проблема ти е в виското защото един приятел до скоро имаше същия проблем,смени го и вече няма да имаш проблеми.
А някои може ли да ми разясни кога точно се включва перката на климатика и за какво служи.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
ми кога.. като виското не може да се справи с охлаждането на колата, се пуска и перката на климатика .. а ако си пуснал климатика то тя маи не спира да работи..
e 39
Колеги от пловдив съм,днеска ходих на елкон и казаха че има грешка в дебитомера и ми беше изгорял бушона на перката на климатика защото била износена и работела при висок токk.Само незнам тая гре6ка дето я даде че я имало от дебитомера от какжо е.От Пловдив сум ина4е.Поздрави!
- Tipche
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 ТДС
11 мнения
• Страница 1 от 1