Кожен салон..... седан-->туринг

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Кожен салон..... седан-->туринг

Мнение от bmwmania » 18 Апр 2008, 21:01

Колеги, някой от вас може ли да ми каже дали задните седалки от седан ще паснат на турниг? А и да не забравя, ако са ел. седалките дали моге да се сложат на кола която няма ел седалки?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 18 Апр 2008, 23:35

за ел. седалки маи трябва да имаш някакъв модул за управление, иначе си е кеф с ел
има един колега продава за 3000 лв салон кожен черен за Е39 комби феислифт, ама ако се спазариш на нещо доста прилично като ценичка .. ама тоя много, за 3000 лв трябва да ти даде целата кола отвътре със сите климатроници и табла .. !
виж, чувал съМ че с преправяне ставало ама от Комби на Седан или Обратното не знам ..! и дали не беше за Е34 а не за Е39 хм..
ако е изгоден салона и хубав, що не пробваш ?
предните седалки мисля са еднакви, пробваи задните - на 2 болта са ! фасулска работа ! само гледаи да ги вкараш как требва че.. аз така ме боле боле глава не влиза долната и така и накрая махнах всичко и пак на ново.. ама пробваи !!!
взимаи, та после да се пофалиш, аз ше ти кажа с кои препарат да я минеш после да светне.. !

ентусиаст
Аватар

Мнение от bmwmania » 18 Апр 2008, 23:42

За изгодно, изгодно е, ама незнам дали ще паснат задните :roll: а за предните ще измисля нещо. ОК еми мерси, утре ще хода да го погледна и може и на място да го пробвам 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 18 Апр 2008, 23:45

а кори ала бала има ли ?
къв цвят салончето ?
пазари се там и да се похфалиш утре.. ! гледаи пиропатрона да не е гръмнал на някоя седалка.. ! щото са много скъпи, не че ти няма да си свалиш от твоята старата ама все пак.. всичко до пазарлъК :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bmwmania » 19 Апр 2008, 10:01

Ми не, без корите е, само седалките. Ама за тия пари .......... толкова :mhihi: Иначе е много запазен, само ме притеснява това със задните седалки. Ше го видиме......и евентуално ще се похвалиме 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 19 Апр 2008, 11:11

брат ако не станат имам едно аверче с лимузина дето сигорно ше ги вземе седалките с черната кожа, ама пиши после кво е станало и ако си се отказал драсни ЛС :winky:

Назад към E39