Измиване на двигател

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JJ » 10 Апр 2008, 21:27

Благодаря на всички за мненията! Мисля че ще рискувам.
Все пак наистна колегата е прав, моторите не са направени от захар! Ако всичко е наред с електрониката, би трябвало да няма проблем! 8)

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 11 Апр 2008, 6:42

ништо им няма миите си на воля те като ги вкарват колите да неби
да не ги мият ама по леко не с поараструика

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 11 Апр 2008, 11:05

увии електрониката под двигатела с наилон и хубаво за по сигорно и други неща от които мислиш че може да стане проблем /като компютър и т.н././

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 tds

Мнение от Dien » 11 Апр 2008, 14:18

Аз си мия моя двигател на водоструйка без никакви проблеми ,
вие да не мислите , че "навън" ги мият по друг начин ?
Ами като влезеш с примерно 110км./ч в локва ,
знаеш ли какво става в двигателното (въпреки корите
, а ако няма кори )...
Незнам от какво се притесявате , ако нещо се развали от това че
си го измил с вода :shock: ... незнам какво караме !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 12 Апр 2008, 18:10

Да не отварям нова тема, смениха ми гарнитура на картера и гарнитура на капака на клапаните (3 часа труд бая се изръзих тия немци сложили рамката на двг. точно отдолу и хидравликата трябвало да се маха...аве няма значение. И след тва исках да измия омасленото да вида дали е спряло да тече. Добре де с пароструйката отдолу а пръснах измих картера после отгоре отдясно на изпускателните колектори, над дросела има една дупка, която се вижда блока (омаслен) и там набутах пароструиката и пръснах малко не много и после хидравликата почна да вие. :bcry:
Покарах малко поспря, даже въобще спря, ама на светофара пак я навих и се обади.. Някой има ли логично обяснение ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 12 Апр 2008, 18:14

еми и от Пежо като имах ново 206 ЦЦ ми казаха никога да не мия двигатела .. не знам брат :confused: и тва в официални сервиз ми го казаха ..
виж има ли масалце в казанчето тва червеното .. за хидравликата !
явно някъде е трябвало да има масло, имало е, и ти си го измил ..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 12 Апр 2008, 18:24

BMW-E39 написа:еми и от Пежо като имах ново 206 ЦЦ ми казаха никога да не мия двигатела .. не знам брат :confused: и тва в официални сервиз ми го казаха ..
виж има ли масалце в казанчето тва червеното .. за хидравликата !
явно някъде е трябвало да има масло, имало е, и ти си го измил ..

аве и аз така си мисля и после като поспря пак да е дошло масълцето ама ако е така ебамо мамата маслото требва да седи вътре в казанчето и по маркучите

сеа го проверих маслото си е в норма (попринцип маркучити от казанчето са омаслени ама не ми се вярва да има нещо общо)
аве кога немах кола бех недоволен исках кола сеа имам и пак съм недоволен ебимо маиката :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JJ » 14 Апр 2008, 1:33

аве кога немах кола бех недоволен исках кола сеа имам и пак съм недоволен ебимо маиката :mhihi:[/quote]

Истина е!!! :yes:
Днес ми се скапа ел.ключалката на багажника. Сега като я натисна и се чува яко щракане и не мога да го отворя. :evil:
Глупост е, но е си е разправия мамка му!
За хидравликата, покарай ден, два и ако продължава тогава се впрягай! Аз мисля че ще се оправи! 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 14 Апр 2008, 2:38

JJ написа:аве кога немах кола бех недоволен исках кола сеа имам и пак съм недоволен ебимо маиката :mhihi:

Истина е!!! :yes:
Днес ми се скапа ел.ключалката на багажника. Сега като я натисна и се чува яко щракане и не мога да го отворя. :evil:
Глупост е, но е си е разправия мамка му!
За хидравликата, покарай ден, два и ако продължава тогава се впрягай! Аз мисля че ще се оправи! 8)[/quote]

оправи се не се чува вече дам за машинката на багажника на 80% от е39 вклучително на моита тва и се случва ... 120 лв в камор :evil:

иначе дам ебал съм я в кочината вчера си я прибрах от сервиза след смяна на гарнитура на капака на клапаните и на картера + са ми затегнали главата че имало следи от малко вода и паля облак бял смръдлив пушек ... и сега я чакам да спре некъде по пътя вече аман

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 14 Апр 2008, 2:57

Вие явно ходите при некви ебати некадърниците, аз моята Е36 М52 я минах през автомивката и нямаше никакви ядове. Верно цялата електроника отпред я умотахме в найлони и после момчето си я пръсна с пароструйката изми си я както трябва, качих си се запали нищо не светна по таблото и само газ после. :mhihi:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JJ » 14 Апр 2008, 22:59

Пич, кажи къде е тая автомивка, да ходиме и ние там, мамка му! Аз откъде да знам какво да увивам в найлони и какво не?! Искам да отида някъде, да ми обърнат внимамние на колата както трябва и за което аз ще си платя колкото трябва!

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 15 Апр 2008, 1:45

Перник :mhihi:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Предишна

Назад към E39