Климатроник ?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Климатроник ?

Мнение от El Diablo » 12 Апр 2008, 1:20

колеги, как да си извадя климатроника /т.е като радиото искам да го извадя навънка../ ?
за да сменя конзолата около него и под него /тая новата е с подгреване и т.н.. +асц-то/
на щипки нещо ли е или.. че да не повреда нещо ?
говориме за това. :
е чакам съвети
Изображение
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 12 Апр 2008, 12:37

вадил съм климатроника същия на 3ка става като радио с една малка отверка отстрани поне не троиката така беше

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 12 Апр 2008, 17:27

справих се .. извадих цялата конзола дето е под подлакатника и под скоростния лост цялата. . и така, все пак справих се 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 12 Апр 2008, 22:45

Човече, евала ти правя за ентусиазма :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Има ли някъде, където да не си бръкнал в таз кола (като изключим мотора) :mhihi:

Накрая, да вземеш да напишеш един DIY (Do it yourself), как се свалят всички компоненти по интериора :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 12 Апр 2008, 23:08

мерси брат , тва снимка от вчера кво праих, днеска и тая конзола дето писах вече е сменена целата, ама забравих да снимам чe тия дни толко ме е боляло главата от напрежение и т.н. ужас и само като знам че ново управление в Дарукар за климатроника струва 1000 лв ми беше достатъчно напрегнато .. тая съм я галил колата че маи и жената не съм я толкова.. хах, ама нали знаеш като имаш мерак постигаш всичко.. !!!
а аз ако тръгна да пише кое как се маха брат пишем цела книга.. ама ше земем хлеба на тия алармаджиите пичовете и ше земе да ме застрелят и мене като оня пича на Плиска от Горещо ..
а аз наистина станах цар вътре в купето :mhihi:
скоро ще продавам доста работи .. :> ае че стана време да си повижееме :>
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 M52
Мечтае да кара: M5

Мнение от i4koo » 12 Апр 2008, 23:36

[quote="BMW-E39"]мерси брат , тва снимка от вчера кво праих, днеска и тая конзола дето писах вече е сменена целата, ама забравих да снимам чe тия дни толко ме е боляло главата от напрежение и т.н. ужас и само като знам че ново управление в Дарукар за климатроника струва 1000 лв ми беше достатъчно напрегнато .. тая съм я галил колата че маи и жената не съм я толкова.. хах, ама нали знаеш като имаш мерак постигаш всичко.. !!!
а аз ако тръгна да пише кое как се маха брат пишем цела книга.. ама ше земем хлеба на тия алармаджиите пичовете и ше земе да ме застрелят и мене като оня пича на Плиска от Горещо ..
а аз наистина станах цар вътре в купето :mhihi:
скоро ще продавам доста работи .. :> ае че стана време да си повижееме :>
Изображение
Изображение[/quote Колега ,няма друг като тебе ,браво ,трябва да те вземат от раз в сервизите на БМВ по част екс-интериор :mhihi: много добре става ,пусни и други снимки като стане :winky:
Нищо лично ,Просто бизнес !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 13 Апр 2008, 20:31

BMW-E39, признавам те и аз, наистина си мераклия и супер ентусиаст!

Назад към E39