Климатроник ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
вадил съм климатроника същия на 3ка става като радио с една малка отверка отстрани поне не троиката така беше
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
справих се .. извадих цялата конзола дето е под подлакатника и под скоростния лост цялата. . и така, все пак справих се 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Човече, евала ти правя за ентусиазма
Има ли някъде, където да не си бръкнал в таз кола (като изключим мотора)
Накрая, да вземеш да напишеш един DIY (Do it yourself), как се свалят всички компоненти по интериора

Има ли някъде, където да не си бръкнал в таз кола (като изключим мотора)

Накрая, да вземеш да напишеш един DIY (Do it yourself), как се свалят всички компоненти по интериора

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
мерси брат , тва снимка от вчера кво праих, днеска и тая конзола дето писах вече е сменена целата, ама забравих да снимам чe тия дни толко ме е боляло главата от напрежение и т.н. ужас и само като знам че ново управление в Дарукар за климатроника струва 1000 лв ми беше достатъчно напрегнато .. тая съм я галил колата че маи и жената не съм я толкова.. хах, ама нали знаеш като имаш мерак постигаш всичко.. !!!
а аз ако тръгна да пише кое как се маха брат пишем цела книга.. ама ше земем хлеба на тия алармаджиите пичовете и ше земе да ме застрелят и мене като оня пича на Плиска от Горещо ..
а аз наистина станах цар вътре в купето
скоро ще продавам доста работи .. :> ае че стана време да си повижееме :>

а аз ако тръгна да пише кое как се маха брат пишем цела книга.. ама ше земем хлеба на тия алармаджиите пичовете и ше земе да ме застрелят и мене като оня пича на Плиска от Горещо ..

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
[quote="BMW-E39"]мерси брат , тва снимка от вчера кво праих, днеска и тая конзола дето писах вече е сменена целата, ама забравих да снимам чe тия дни толко ме е боляло главата от напрежение и т.н. ужас и само като знам че ново управление в Дарукар за климатроника струва 1000 лв ми беше достатъчно напрегнато .. тая съм я галил колата че маи и жената не съм я толкова.. хах, ама нали знаеш като имаш мерак постигаш всичко.. !!!
[/quote Колега ,няма друг като тебе ,браво ,трябва да те вземат от раз в сервизите на БМВ по част екс-интериор
много добре става ,пусни и други снимки като стане 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
7 мнения
• Страница 1 от 1