Шум под шофьорската седалка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- karo_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Колега да питам: каде я смени за 500 лв. с гаранция.
Като чета други теми по въпроса, пишат че ~540лв. е помпата и ~300лв. е работата, ми тя става почти двойно и това за 2 години гаранция. Да ти кажа честно предпочитам да си спестя 400 и за 400лв. да си взема БОШ без гаранция. Това си е мое мнение де.
Като чета други теми по въпроса, пишат че ~540лв. е помпата и ~300лв. е работата, ми тя става почти двойно и това за 2 години гаранция. Да ти кажа честно предпочитам да си спестя 400 и за 400лв. да си взема БОШ без гаранция. Това си е мое мнение де.

- karo_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Не знам защо има такава голяма разлика в цените за работа във фирмените сервизи(не само на БМВ) в София и в другите градове.
Излиза, че по си заслужава и по тънко ще ми излезе да отида до Благоевград(от Враца), отколкото до Дарукар и т.н. в София!!!
Излиза, че по си заслужава и по тънко ще ми излезе да отида до Благоевград(от Враца), отколкото до Дарукар и т.н. в София!!!

- ares777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E73 2008 3.5i , E39 2002 530d
Не само по-ефтино . Първо искам да благодаря за темата и за точните отговори от колегите. Та , отивам в БМВ варна на 99% сигурен ,че е въпросната помпа => диагностика = нищо , молба =>пак диагностика = нищо , техника се решава и се качва в колата , 1 кръгче = нищо , пак малко приказки =>2ро кръгче -----опаа "разгеле" БАМ помпа . И това след 1 час приказки и спорове от вид : аз казвам има проблем - те казват : няма проблем
. Просто ...
P.S. вички излезе 460 лв с ДДС.

P.S. вички излезе 460 лв с ДДС.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2