Проблем с мулти волан
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с мулти волан
Проблема е следния: по принцип копчетата на волана трябва да светят но моите премигнаха и спря всичко (управлението на радиото и темпомата) бушона е эдрав от какво може да е? Благодаря предварително пишете. BMW Е39TDS
- iii
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: www.transmaks.com
Kолеги, да не пускам нова тема, някой да е слагал на кола без темпомат фабричен такъв и кави са всички детаили, които за задължителни волан, модул, лентов кабел и какво друго? 

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
iii написа:Kолеги, да не пускам нова тема, някой да е слагал на кола без темпомат фабричен такъв и кави са всички детаили, които за задължителни волан, модул, лентов кабел и какво друго?
Колега, за какво ти е да се вкарваш в приключение ? Аз имам темпомат и го ползвам само на двете самолетни писти на Тракия. През останалото време ми е неудобен - когато карам по магистралата и застигна някого, само вдигам крака от газта, скоростите ни се изравняват и когато другата кола се прибере в дясно си продължавам. Обаче темпомата не е радарен круз-контрол и не се сеща да изпълни една такава елементарна операция сам и се налага да натискам спирачка, и вдигна ли крака от нея, колата веднага пак почва да ускорява т.е. докато успея да изпреваря или трябва да изключа темпомата или да държа спирачката. Според мен темпомата си е правен за Германия за аутобаните с ограничение, защото там всички карат с максимално разрешената скорост, а не като при нас всеки (и аз включително) да си кара със скорост, която смята за удобна.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- iii
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: www.transmaks.com
е колега на мен ми трябва и то доста патувам на всеки 3три месеца до испания после пак българия и карам по два дни така много изморително е постоянно крака на газта
абе да видим ако не е не6то сложно и прекалено скъпо 6те го слагам ако ли не 6те го забравя като идея 

5 мнения
• Страница 1 от 1