Е 39 В8
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Е 39 В8
Колеги днес ми предложиха една 5-ца осем цилиндрова 97 година с всички възможни екстри,собсвеника казва че е 300 коня.колата наистина е много добра.няма следи от удари и двигателя ми се струва че работи доста добре(почти не се чува на обороти).бмв-то е автоматик и е доста луксозно.Проблема ми е че нищо не знам за този двигател.ще се радвам ако някой от вас ми помогне със съвет какво да гледам и да изпробам по колата.знам че харчи много но това не ме притеснява
дано някой от вас е запознат и каже нещо по въпроса

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: Е 39 В8
fast78 написа:Колеги днес ми предложиха една 5-ца осем цилиндрова 97 година с всички възможни екстри,собсвеника казва че е 300 коня.колата наистина е много добра.няма следи от удари и двигателя ми се струва че работи доста добре(почти не се чува на обороти).бмв-то е автоматик и е доста луксозно.Проблема ми е че нищо не знам за този двигател.ще се радвам ако някой от вас ми помогне със съвет какво да гледам и да изпробам по колата.знам че харчи много но това не ме притеснявадано някой от вас е запознат и каже нещо по въпроса
ако е читаво и имаш възможност зимаи
би трябвало да е 540 то е 286 коня м60 моторя
аз лично не съм чувал за някви проблеми с то мотор
знам само че не харчи много един познат имаше само че 740 е38 при нормално каране харчеше малко 10-12 извънграда а като му зададе е лудница
Re: Е 39 В8
fast78 написа:Колеги днес ми предложиха една 5-ца осем цилиндрова 97 година с всички възможни екстри,собсвеника казва че е 300 коня.колата наистина е много добра.няма следи от удари и двигателя ми се струва че работи доста добре(почти не се чува на обороти).бмв-то е автоматик и е доста луксозно.Проблема ми е че нищо не знам за този двигател.ще се радвам ако някой от вас ми помогне със съвет какво да гледам и да изпробам по колата.знам че харчи много но това не ме притеснявадано някой от вас е запознат и каже нещо по въпроса
черна ли е тая е39-ка?
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Svetlio.Angelov написа:Колега, да не е една синя "алпина" софийска регистрация с номер 6666?
Тази е Alpina D10, т.е. ДИЗЕЛ
и нощува на Царско село, явно на човека не му стигат $ да си купи и къща!

Шегувам се разбира се!
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
ICE написа:Svetlio.Angelov написа:Колега, да не е една синя "алпина" софийска регистрация с номер 6666?
Тази е Alpina D10, т.е. ДИЗЕЛ
и нощува на Царско село, явно на човека не му стигат $ да си купи и къща!![]()
Шегувам се разбира се!

9 мнения
• Страница 1 от 1