Регулиране на фаровете Angel Eyes
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Регулиране на фаровете Angel Eyes
Искам да питам откъде става регулиране височината на фаровете ангелски очи (оригинални), без ксенон? Видях че има отгоре врътки с глави за шестограм и мисля че там става регулирането, ама не съм сигурен и затова моля за помощ.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
На един фар има по 2 шестограма (може и с отвертка тип "кръстата").
Тези, които са от вътрешната страна, тази която е към бъбреците е за повдигане и сваляне на фаровете. Външните са за ляво-дясно. Съвет: Иди на сервиз за тази процедура.
Тези, които са от вътрешната страна, тази която е към бъбреците е за повдигане и сваляне на фаровете. Външните са за ляво-дясно. Съвет: Иди на сервиз за тази процедура.
- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко!
- Мечтае да кара: Боинг 737-800
много ти благодаря ICE а трябва ли сервиза да е на BMW или няма значение.Освен това и да се оплача фаровете ми ги монтираха в сервиза на bmw в Пловдив NICY CAR и от регулирането направо паднах светнаха ги и на вратата гледат как светят и ми викат че били равни нито уред нито ништо
да ама ми светят ниско та там няма да отида

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
ходи в някое СБА, там хората са компетентни по такива проблемчета, а и имат всичко!
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Всеки сервиз е добър, стига да те обслужат така, както ти би искал!
Иди, попитай как ги регулират и съотвено реши дали цената и обслужването те устройват!
Време е да се научат, че клиента е "Негово Величество Клиента"!
Иди, попитай как ги регулират и съотвено реши дали цената и обслужването те устройват!
Време е да се научат, че клиента е "Негово Величество Клиента"!

- svtln
- Потребител
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: колело
- Детайли за колата: 525tds 98г.
Здравей те!
Имам намерения да купувам Angel Eyes за Е39, но незнам да ли имат машинки за ел. регилиране на светлините (нагоре и надолу).
Направих запитване към on-line магазина и от там ми отговориха, че тези машинки за ел. регилиране на светлините могат да се монтират допълнително, като се свалят от старите тела.
ВЪПРОСЪТ ми е:
Има ли нужда от тяхното монтиране при положение, че телата са нови и се опасявам да не направя грешка, като счупя неволно нещо при разглобяването им?
Благодаря Ви BMW-колеги.
Имам намерения да купувам Angel Eyes за Е39, но незнам да ли имат машинки за ел. регилиране на светлините (нагоре и надолу).
Направих запитване към on-line магазина и от там ми отговориха, че тези машинки за ел. регилиране на светлините могат да се монтират допълнително, като се свалят от старите тела.
ВЪПРОСЪТ ми е:
Има ли нужда от тяхното монтиране при положение, че телата са нови и се опасявам да не направя грешка, като счупя неволно нещо при разглобяването им?
Благодаря Ви BMW-колеги.
- Vader
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: E39 525TDS
Оригиналният Angel Eyes на Hella си върви с ел. двигателите за регулиране,така че не се налага да прехвърляш от старите фарове.
10 мнения
• Страница 1 от 1