Вярно ли е че на 525 тдс главите са слабо място
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: Вярно ли е че на 525 тдс главите са слабо място
ICE написа:Слабо място са ГЛАВИТЕ на собствениците!!!pe6ors написа:Вярно ли е, че на 525 тдс главите са слабо място
Бре че добре казано, иначе и аз знам, докато не стигне чертата преди 12 часа, карай до около 2000 оборота.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Ти оставяй компютъра - отивай да сменяш памперси, пък и довечера има да люляш докъсно
Мисля, че изговорихме всичко по темата.

Мисля, че изговорихме всичко по темата.
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Re: Вярно ли е че на 525 тдс главите са слабо място
pe6ors написа:Вярно ли е, че на 525 тдс главите са слабо място
Мани ги тея какво ти говорят - пука глави всеки вторник и петък между 3 и 5 следобяд...
Редовна профилактика = безпроблемност. Само един пример колега:
Миналото лято - в най-горещите дни - беше 44 градуса според компютъра в колата в 14:10часа и това в едно задръстване на Кравай в София - 20 мин. на климатик - в колата беше сигурно не повече от 18 градуса.... Температурата не мръдна над 12 без 1. Там трябва да стой при нормална работна температура и при нормално поддържана кола. Там й е мястото!!!
Отдели му времето, което заслужава и тдс-а ще ти подари и по-добрия си въртящ момент, и по-икономичната си работа и по-дългият си живот като агрегат. А имаш ли парички за читав комън рейл - Алилуя - друго не ти трябва!
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2