Оригинални стелки за БМВ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Оригинални стелки за БМВ
Здр колеги ,имам нужда от нови стелки понеже старите вече не стават,имате ли идея колко струват оригиналните стелки комплект 4 бр,и дали има вариянт само за 2 бр предни ,имам дилема дали да са гумени или текстил ,държа да са оригинални понеже ми омразна да давам през 6 месеца за чикименто стелки ,мерси предварително 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Има ги само при официалните представители на марката.
Избираш между:
1. Предна стелка - 80лв
2. Цял комплект - 180 лв
Цвените са по спомен.
Избираш между:
1. Предна стелка - 80лв
2. Цял комплект - 180 лв
Цвените са по спомен.
- ataman
- кандидат ентусиаст
-
Мисля,че са 3 вида. Забравих как точно ги водят, но бяха гумени, текстил и едни по-дебели, като килимче. Естествено избор с цветове.
Моите мисля бяха 360лв. Мкар.
Моите мисля бяха 360лв. Мкар.
- JayCutler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D
- Мечтае да кара: E36 M3
xexe
Колега сега аз ще те орентирам.
И аз нямах свещи (сега съм с някви биват, ама не са оригинални) та ... отидох в М-кар - Стара Загора и познай - гумените там са 270лв, а тези велурени ли к'ви бяха, не се сещам, онези пухените 340лв. най-евтините има и по скъпи.
Аа само да кажа най-големия кориоз.
Викам има ли тука кола с такива велурени да видя как стоят? И шефа си показва неговата 5-ца (а тя не е с стелки на бмв, ами с някви метровски) и вика ми подобно стоят, но малко по-добре.
И аз нямах свещи (сега съм с някви биват, ама не са оригинални) та ... отидох в М-кар - Стара Загора и познай - гумените там са 270лв, а тези велурени ли к'ви бяха, не се сещам, онези пухените 340лв. най-евтините има и по скъпи.
Аа само да кажа най-големия кориоз.

Викам има ли тука кола с такива велурени да видя как стоят? И шефа си показва неговата 5-ца (а тя не е с стелки на бмв, ами с някви метровски) и вика ми подобно стоят, но малко по-добре.

- i4koo
- ентусиаст
-
Колеги поръчах предни гумени черни,оригинални,за 72 лв - 2 бр, добре че имаме добри приятели да правят добри цени, доставка 10 дни, дано си струва. 

- Zlatex
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бясно
- Мечтае да кара: по добри пътища
- Детайли за колата: Е61, 525D
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Няко продаваше във форума ментета, но харата казваха, че са мнг добри, даже май беше платена обявата в Продава, а и Chegevara май продаваше за е39.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
Аз си купих 2 комплекта от пича който пусна тази обява: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=71946 . Според мен пасват перфектно и хубавото е че не ми застъпват педала на газта! Успех според мен няма да сбъркате! 

- i4koo
- ентусиаст
-
Колега според мен тези са чикименто ,но все пак ти си решавашlakmus написа:Аз си купих 2 комплекта от пича който пусна тази обява: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=71946 . Според мен пасват перфектно и хубавото е че не ми застъпват педала на газта! Успех според мен няма да сбъркате!

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
lakmus написа:Аз си купих 2 комплекта от пича който пусна тази обява: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=71946 . Според мен пасват перфектно и хубавото е че не ми застъпват педала на газта! Успех според мен няма да сбъркате!
Колега взех за малката кола от този човек стелки, много са изкривени принципно и дори оригиналните се гънеха, теза са прекрасни, твърдо застават на място и не се пързалят, паснаха точно и съм изключително доволен
14 мнения
• Страница 1 от 1