Каско на Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- DANTE525tds
- кандидат ентусиаст
-
Каско на Е39
колеги, кажете в коя компания е най-добре!
имам много оферти , то да не дава господ, ама каде ще се погрижат най-добре за моето бебче?
имам много оферти , то да не дава господ, ама каде ще се погрижат най-добре за моето бебче?
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
БулИнс! ... или където си с най-яки връзки!
ПП. темата ти не е за тук и е базмислена и няма да стигнеш до конкретен отговор!

ПП. темата ти не е за тук и е базмислена и няма да стигнеш до конкретен отговор!
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Така е колкото отговора толкова и мнения, Имай предвид че всички презастраховат (от компаниите) най-сериозната щета а именно Кражбата в Бул Инс и Армеец....
аз съм в армеец и сам доволен, Но както кара Мистър Лъки Където Имаш Връзки, вица за .... МОЙ Човек да ти говори нещо
ама действай бързо еи
аз съм в армеец и сам доволен, Но както кара Мистър Лъки Където Имаш Връзки, вица за .... МОЙ Човек да ти говори нещо

ама действай бързо еи
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
shnitzera написа:на айса трябва да му купиш риза![]()

DANTE525tds Пуснато на: 23 Яну 2008, 23:20 Заглавие: каск
Колега, за 97-ма година кола, където и да застраховаш, ако стане беля все ще си ощетен. Една година по-рано, можеше да направиш валутна застраховка в БулИнс или Армеец и ако стане беля отиваш в официален сервиз на БМВ, всяка друга компания те праща в гаражите. Но тя важи за автомобили до 10 години от датата на регистрация. Сега вече минаваш на левово каско и всяка щета се изчислява по експертна оценка, т.е. по едни Шваке-та от времето когато са писали Библията, и не само, че в тях цената на резервните части няма нищо общо с истината /много по-ниска е/ ами и на нея слагат овехтяване около 50%. И като платят по 8 лева на час за труд, познай ти колко ще доплатиш за евентуален ремонт. Ако искаш да си спокоен си купи автомобил под 10 години. Важи за всички ни:)
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
В Армеец валутното каско е до 11-тата година. Аз си направих такова този месец, но е с около 30 % по-скъпо от левовото. Обаче при евентуална щета (не да Боже никому!) ползваш официален сервиз.
- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко!
- Мечтае да кара: Боинг 737-800
Fking написа:По мои бегли наблюдения БулИнс и Армеец са най-предпочитани за каско
Като напоследък Армеец всякаш изпреварва БулИнс
Това не се знае. ДЗИ също има доста застраховани коли, но не се забелязва защото маркировките им ги прави фирма Кейт, демек същата която прави маркирането и на Бул Инс. Аз взех колата застрахована в ДЗИ и няма да ви казвам през какви перипетии преминах докато ми изплатят някаква сума. В крайна сметка си избих целия ремонт, но се наложи да стигам чак до директора им за да платят някакво реално обезщетение.
А иначе да и аз подкрепям Армеец и Бул Инс!
Ако е вярно това което казва pazokolarov, за 11 години на валутно каско в Армеец, по добре си изтегли парите от Булстрад и направи нова застраховка в Армеец. Каквито и приятели да имаш в Булстрад, ако стане нещо няма да използваш официалне сервиз. Единственото което може да ти помогне някой инспектор или шеф на ликвидация, не знам кой познаваш, е да ти се изплати цялото обезщетение, но................. от ремонт в малките сервизи.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
На страницата на Армеец пише това:
“Валутно Каско”
За леки и лекотоварни МПС над 3 (три) години до 12 (дванадесет) години от датата на производство (първа регистрация) и застрахователна сума над 5 999 EURO се предоставя право на възстановяване на увреденото МПС в следствие на застрахователно събитие в сервиз на официален вносител, като се прилага завишение на тарифните числа в размер на 20 %, а за такива със застрахователна сума над 3 499 EURO и под 5 999 EURO - завишение в размер на 30 %.
“Валутно Каско”
За леки и лекотоварни МПС над 3 (три) години до 12 (дванадесет) години от датата на производство (първа регистрация) и застрахователна сума над 5 999 EURO се предоставя право на възстановяване на увреденото МПС в следствие на застрахователно събитие в сервиз на официален вносител, като се прилага завишение на тарифните числа в размер на 20 %, а за такива със застрахователна сума над 3 499 EURO и под 5 999 EURO - завишение в размер на 30 %.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
В Армеец съм вече 3 год. няма проблеми. За 5 серия има и добри цени по-щетите, защото я водят от висок клас спрямо 3-ките. Неудобството са огледите, че в София са само на едно място и винаги е пълно с народ.Ти решаваш!!!
15 мнения
• Страница 1 от 1