Хайде сега пък Бордови компютър
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
тая иконка с колата требва да ти свети винаги като отваряш вратите като е запалена колата или като имаш нещо я изгорял фар стоп .. аз пък бех свикнал да ми свети ВИНАГИ и като смених задна крушка се оплаших що изгасна ? 

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Re: хайде сега пък Бордови компютър
Колега и аз съм така и не само ние ,оказа се че това е като вид екстра и за съжаление нашите първи собственици са предпочели нещо друго ,отначало мислих че нещо е изгоряло по таблото но веднага в сервиза ,закачиха на компа ,там светва всичко налично по таблото ,чек контрола не светна ,след малко консултации на момчетата с другите сервиза лицензирани в другите градове се оказа че просто го нямам ,затова карай с здравеtwistermpm написа:значи имам бордови копютър отключих го и на менюто за проверка на дисплеите не ми светна ето това прозорче... възможно ли е моята кола да няма тази функция или е за всички модели на е39П.С. снимката не е от моята кола а от колега от форума при мен изобщо я няма колата с отворените врати

Нищо лично ,Просто бизнес !
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Да колега ,така е ,и аз не вярвах отначало ,но като видях на още 2-3 коли се кротнах 

Нищо лично ,Просто бизнес !
5 мнения
• Страница 1 от 1