Къде да направя Каско?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Къде да направя Каско?

Мнение от b2 » 25 Дек 2007, 13:36

.. За да не ми отворят колата като консвервена кутия заради стоповете и фаровете, които толкова много си харесвам :mhihi: . Пускам темата специялно тук, защото тоя проблем е май много типичен точно за модела. Вече няколко случая виждаме направо е ужасна гледка. Застрахователите изплащат ли нещо в тези случаи? И стоповете и фаровете са ми маркирани, помага ли това? На коя компания може да се разчита най-много да не ги пипат или застраховката не ги притеснява? :( Нали изплащат само когато има оставени следи от откраднатото. Айде при стоповете може да се счете, че остават следи - дупките на калниците, ама доколкото виждам при фаровете, шибаните крадци най-културни си ги демонтират барабар с бронята, и после застрахователите какво - ще ми кажат сори брачед ли? Колата ще стои пред блока, най близкия охраняем паркинг е на 10мин пеша и в тоя студ ако трябва всяка сутрин и вечер да ги вървя направо да я махам колата :evil:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 25 Дек 2007, 14:03

Е аз ще ти кажа къде :mhihi: :mhihi:
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eno » 25 Дек 2007, 15:20

Най-добрите засега са Армеец,аз съм към Левинс и често казано не съм много доволен,там на маркировките момчетата са някакви надути,все едно ти правят някаква услуга че ти я маркират,смотани пед. :twisted: затова смятам да се прехвърля към Армеец след 2 месеца,там застрахователната стойност на колата е по висока поне с 1000-2000лв. и момчетата които маркират колата са любезни,понеже преди няколко месеца маркирах един форд,за мен държанието е най-важното,иначе относно другите неща всичките искат да те прецакат :mhihi:

Ако не е тайна къде си ги взел тия джанти за Е39,засега са най-хубавите които съм виждал,много й отиват. :mhihi:
Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535xd LCI

Мнение от Kartoff » 25 Дек 2007, 15:29

само дет не разбрах какво общо имат маркировчиците ? В ЛЕВ Инс не те ти гледат колата после като даде фира нещо... Има си хора, които решават и после като я опрачиш чак тогава пак ходиш при маркировчика...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46Ci

Мнение от toni2222 » 25 Дек 2007, 15:56

Колега ,от личен опит ще ти кажа да си направиш каско където имаш познати за да нямаш грижи :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от tomentoza » 25 Дек 2007, 19:01

toni2222 написа:Колега ,от личен опит ще ти кажа да си направиш каско където имаш познати за да нямаш грижи :)

аха
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 25 Дек 2007, 19:49

глас за Булинс защо ли :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eno » 25 Дек 2007, 21:02

toni2222 написа:Колега ,от личен опит ще ти кажа да си направиш каско където имаш познати за да нямаш грижи :)

Това е най-добрия вариант,но не всеки има познати :mhihi:
Застрахователната стойност на този форд в Левинс беше 3500лв., а в Армеец беше 4200лв.,но цената беше еднаква и за двата,някъде триста и нещо,не се сещам точно,затова най-добре е да отидеш при тия които ти я застраховат за повече отколкото си я купил :mhihi:
Булинс едниствено ми харесва защото като опишеш щетите,можеш да пишеш два реда,иначе в Левинс трябва да напишеш роман :mhihi:
Предишната ми кола беше застрахована в Булинс,но пак ми разбиха ключалката,нищо не взеха,само че целия ден ми беше криво....
Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Къде да направя Каско?

Мнение от ///sasho » 25 Дек 2007, 21:15

b2 написа:.. За да не ми отворят колата като консвервена кутия заради стоповете и фаровете .......

Няма къде да си направиш каско в България , което ще ти спаси колата от това нещо. Също така и няма каско , което да ти ги плати ако ти ги откраднат. Освен фаровете и стоповете няма да ти бъдат платени и трите кабела от акумолатора , които при една такава кражба ти ги режат , те са додта скъпи. Единственно може да получиш обещетение за калниците , които ги отварят като консерва.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Последна промяна ///sasho на 26 Дек 2007, 13:59, променена общо 25 пъти

старши ентусиаст
Аватар

Re: Къде да направя Каско?

Мнение от b2 » 26 Дек 2007, 10:27

///sasho написа:,,,

Точно това ми беше мисълта..

Welcome to Bulgaria :evil:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от b2 » 26 Дек 2007, 10:29

eno написа:...
Ако не е тайна къде си ги взел тия джанти за Е39,засега са най-хубавите които съм виждал,много й отиват. :mhihi:

Така я взех колата, и на мен адски много ми харесват. Да не ги урочасаме само... :mhihi:

Назад към E39