Масло за автоматика
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
И аз днес го смених цените са същите които написа noiseless общо 245лв.,не усетих кои знае каква разлика,момчето ми каза че трябва да го сменя пак след 40000км.,маслото беше ATF-S 28лв. на литър,кутията събираше 5.50л. =154лв.
Филтера ми беше от 2002г.,тоест 5 години не е сменен,имах и залена маркировка че е Lifetime,гарнитурата беше леко изгоряла на места и момчето ми каза че този двигател не гори масло а разваля гарнитурата,
Момчетата работят добре,само че сервиза е мноооого далече
Филтера ми беше от 2002г.,тоест 5 години не е сменен,имах и залена маркировка че е Lifetime,гарнитурата беше леко изгоряла на места и момчето ми каза че този двигател не гори масло а разваля гарнитурата,
Момчетата работят добре,само че сервиза е мноооого далече

Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Не знам при автоматичните как е, но аз вчера сменях маса неща като маховик, съединител, тампон на двигателя и заедно с това маслото в скоростите... Обаче преди да сменя маслото се обадих на Иво (ICE) да го питам какво масло да туря в скоростите и той ми каза, че по принцип като се сменя маслото на кутията се сменя и на диференциала и смених и него... Двете глътнаха по кило и канче и това ми излезе грубо 60 лева... Аз съм с ръчка, но и при мен сега се усеща разликата към по добра работа на кутията... До сега е била с АТФ а аз сложих 75W90 масло, което е по гъсто и кутията е по тиха и тая вечер като се повозих останах с впечатлението, че все едно съм в нова кола
Не знам при автоматика как е...

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2