проблем с паленето 525 тдс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с паленето 525 тдс
Здравейте колеги, отскоро като оставя колата за повече от 8ч. после немога да запаля.
На скоро смених акумулатора и от тогава като е студена едвам пали. Преди палеше от една четварт а сега от третия път чак почти преди да падне акумулатора, апък като е топла от една четварт пали.
Данеби като съм и подавал ток на предишния акумулатор да сам прецакал нещо?
Какво може да е станало ? и каде да отида да видят какво и е че ми предстои пътуване и не ми се трагва така.
Поздрави.
На скоро смених акумулатора и от тогава като е студена едвам пали. Преди палеше от една четварт а сега от третия път чак почти преди да падне акумулатора, апък като е топла от една четварт пали.
Данеби като съм и подавал ток на предишния акумулатор да сам прецакал нещо?
Какво може да е станало ? и каде да отида да видят какво и е че ми предстои пътуване и не ми се трагва така.
Поздрави.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Няма смисъл да гадеш - направи и една диагностика. Ако нищо не покаже дефект и пали нормално сутрин, направи рестарт на софтуера (има писано в няколко теми). От там на татък - подгряващи свещи.
Дано до тук да се оправи, щото на татък не е лесно
Дано до тук да се оправи, щото на татък не е лесно

Праблем с паленето
Здравейте колеги , закарах кошницата на диагностика и се оказаха две свещи за смяна и теч от ГНП-то.
За диагностика,двете свещи,гарнитури,центровка и работа ми взеха 160 лв. Което според мен е приемливо.
Мерси на отзовалите се.
Поздрави.
За диагностика,двете свещи,гарнитури,центровка и работа ми взеха 160 лв. Което според мен е приемливо.
Мерси на отзовалите се.
Поздрави.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Диагностика - 30лв
Гарнитури - 13 до 20лв.
Свещи - 2х18 лв. "Беру"
Е ти са хора,трябва и те деца да хранят
Важното е,че си останал доволен
Гарнитури - 13 до 20лв.
Свещи - 2х18 лв. "Беру"
Е ти са хора,трябва и те деца да хранят

Важното е,че си останал доволен

Аз също имах такъв проблем, но при мен изобщо не искаше да запали и му изтощих акумулатора и сега ще се опитам да помогна на колегите:
1. Ако не пали изобщо, купувате си етър или някакъв заместител. Пръскате МАЛКО в маркуча за въздух и ако запали и има вибрации, значи е за свещи.
2. Процедурата е същата, но ако не запали колата, значи има доста по-сериозен проблем и вече наистина трябва да се отиде на диагностика.
П.С. Етър може да си купите от всяка бензиностанция доколкото знам!
1. Ако не пали изобщо, купувате си етър или някакъв заместител. Пръскате МАЛКО в маркуча за въздух и ако запали и има вибрации, значи е за свещи.
2. Процедурата е същата, но ако не запали колата, значи има доста по-сериозен проблем и вече наистина трябва да се отиде на диагностика.
П.С. Етър може да си купите от всяка бензиностанция доколкото знам!
BMW-начин на живот
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
7 мнения
• Страница 1 от 1