525 ТДС проблем с автоматична кутия
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- AcTePuKc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '06 е60 530i & '96 e36 328i
- Мечтае да кара: e60 M5
525 ТДС проблем с автоматична кутия
Колата е Бмв 525 ТДС (e39)автомат. Проблема е следния:
Кутията си работи идеално на всички позиции без на задна.
Когато включа на задна се осеща, че се зацепва задната,
но няма никаква сила да предвижи колата назад. Иначе напред
няма никакви проблеми. Ако има някой компетентен да даде
мнение от какво може да е този проблем. Мерси.
- AcTePuKc
- кандидат ентусиаст
-
Какво ще рече консуматив.Кутията е заминала ли.Възможно ли е да трябва да се долива масло и затова да не включва ?
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: 525 ТДС проблем с автоматична кутия
kaква марка ти е кутиятаAcTePuKc написа:Колата е Бмв 525 ТДС (e39)автомат. Проблема е следния:

- AcTePuKc
- кандидат ентусиаст
-
ами аз търсих доста по темата но нищо не немерих.И каква е по точно процедурата с тези 'фрикцини'.Сваля се кутията отваря се и от там нататак майстора си знае работата.Колко излиза като пари доло горе .?
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Само да не идеш при някой псевдо майстор! в софия са малко разбирачите, по добре сипи кинти отколкото някой да гадае, като не е виждал такава колица, е колегите ще ти кажат, по добре смени темата на ... кой е добър сервиз за Автомати...
и там ще ти кажат
успех и да кажеш кво е станало, че и аз исках автомат та да знам евентуално кви са минусите

успех и да кажеш кво е станало, че и аз исках автомат та да знам евентуално кви са минусите

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=70650AcTePuKc написа:ами аз търсих доста по темата но нищо не немерих.И каква е по точно процедурата с тези 'фрикцини'.Сваля се кутията отваря се и от там нататак майстора си знае работата.Колко излиза като пари доло горе .?
- AcTePuKc
- кандидат ентусиаст
-
Ванка мерси много вече започна да ми става по-ясна цялата процедура.Относто сервиза в който ще се прави колата:От Бургас съм и не съм много на ясно кой ще е компетентен от нашите тук.Комплекта фрикции е заменяема част и се продава така ли ?Принципно няма да си я правя аз кутията но поне да съм наясно да не ме налъжат в сервиза.
То не е гаранция 4е са фрикционите-може просто да не отива достатъно масло на пакета за задна скорост.За сервиз колегите от твоя краи ще ти пишат,аз съм в другия краи на бг.AcTePuKc написа:Ванка мерси много вече започна да ми става по-ясна цялата процедура.Относто сервиза в който ще се прави колата:От Бургас съм и не съм много на ясно кой ще е компетентен от нашите тук.Комплекта фрикции е заменяема част и се продава така ли ?Принципно няма да си я правя аз кутията но поне да съм наясно да не ме налъжат в сервиза.
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
...........AcTePuKc написа:Относто сервиза в който ще се прави колата:От Бургас съм и не съм много на ясно кой ще е
Само да споделя, че аз съм по цяло лято в Бургас и околията, и тази година имаше 2ма на който им бяха преебали колите в бургас точно автомати, единия ходи после до Пловдив, а другия в София... така че недей да експериментираш, особенно с Автоматик...не че не са добри сервизите... просто нямат ОПИТ, особенно с наще коли.
Упех

re
Здравей колега ако си от Бургас иди в Несебър в сервиза на Мерцедес при бате ти Краси - един от най-големите чакове в БГ. Тайни няма за него независимо каква е колата BMW или Мерцедес ако не ти се вярва разпитай първо. Успех ти желая.
- AcTePuKc
- кандидат ентусиаст
-
re:
Значи влизаш от разклона за Несебър и малко преди бензиностанцията дето е на резклона между Сл. бряг и Несебър свиваш в ляво дето са товарните таксита. Продължаваш на вътре и там е вече добре да питаш щото са много складове и дапа на Несебър и той е там. Не е точно в дапа а срещу него и малко по-навътре. Ето и GSM щото наплива при него е голям и е добре да се уговориш преди това - 0888957609
15 мнения
• Страница 1 от 1