Проблем с хидравликата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с хидравликата
Здравейте БМВ маниаци.
Имам нужда от:
те4е ми хидравликата а в сервиза ми казаха 220лв.за марку4и,даите някакав друг вариант.........моля?и искам да ви питам и друго не6то да знаете някои да продава умна дюза 4е моита издаде багажа.става вапрос за 525тдс-98г.ако някои може да помага,предварително ви благодаря.
Имам нужда от:

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Пусни търсачката за хидравликата. Преди сервиза пробвай първо с профилактика.
За дюзата виж в Продава. Ако се ориентираш към нова - вземи от Опел Омега 2,5 - те с нашия двигател.
За дюзата виж в Продава. Ако се ориентираш към нова - вземи от Опел Омега 2,5 - те с нашия двигател.
Re: проблем с хидравликата
jodon написа:здравеите бмв маниаци.
имам нуйда от
те4е ми хидравликата а в сервиза ми казаха 220лв.за марку4и,даите някакав друг вариант.........моля?и искам да ви питам и друго не6то да знаете някои да продава умна дюза 4е моита издаде багажа.става вапрос за 525тдс-98г.ако някои може да помага,предварително ви благодаря.
Ми и на мен ми течеше от казанчето смениха ми маркуча от казанчето където излиза и заспа. Тука в англия маркучето е 25 паунда някъде кум 60лв, незнам какви са тия 220лв където са ти казали
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Имали колега ,на които не му е омаслено или е било
това е то ,от модела ,мен в началото ме дразнеше ,сега вече не ми прави впечатление ,важното е да не ти тече или губи доста АТФ ,ти решаваи ,по твоя преценка е всичко 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Не е от модела а от неправилна поддръжка! Ако се омаслява казанчето от горе, най-вероятно е запушен фълтъра вътре в него е трябва да се смени цялото казанче в едно с маслото. Ако са омаслени маркучите, най-вероятната причина е разхлабени закрепващи скоби. Мхат се немските и се слагат нашенски с червячето (болтчето).
Нека колегата направи първо второто, после ако се налага и първото и тогава да се стяга за нови маркучи.
Комплекта мисля наистина е към 220 лв. Щото единият маркуч е с метален накрайник.
Нека колегата направи първо второто, после ако се налага и първото и тогава да се стяга за нови маркучи.
Комплекта мисля наистина е към 220 лв. Щото единият маркуч е с метален накрайник.
6 мнения
• Страница 1 от 1