ксенона, китайски или оригинал при смяна?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

ксенона, китайски или оригинал при смяна?

Мнение от Mitaran » 11 Дек 2007, 22:00

Момчета, дайте акъл, трябва да сменя запалителното устройство (баласта) на оригинален ксенон, но цената е над 700 кинта, Което се е добра цена сигурно за Европа но не и за нас, та си и търся 2ра ръка оригинално или да си взема китайско, вие какво мислите, с тези китайските има ли грижи, като съм с оригинални крушки или да си ъря 2рата ръка. Утре мисля да отида в Друмник, че ми е точно до офиса а гледам имат реклама за ксенон, какво ще ме посъветвате.
Благодаря ви предварително. :help:

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 11 Дек 2007, 22:37

Абе да ти кажа скоро четох тука една тема дето някой имаше проблем, ама дали беше с оригинални баласти и китайски крушки или обратното ще те излъжа. Аз си взех китайски комплект и да ти кажа съм изумен. Помисли, монтира се точно за 30 мин. Иначе ако имаш достатъчно пари си търси нов оригинален
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 11 Дек 2007, 22:38

с некъв такъв съм китаиски или къв е там , чукам на дърво 4 месец немам ядове с него, всичко + монтаж + 1 г гранция всичко ти казвам .. излиза точно двоино по ефтино от колкото това което ти трябва :mhihi: така че смятам по оферта е някои китаиски 6000 к хем ПО готино ше свети хем по тънко

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 11 Дек 2007, 22:45

6000 к :)
Изображение

Назад към E39