Задно стъкло не се отваря
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Задно стъкло не се отваря
Как мога да оправя стаклото да се сваля на задната врата ел. стъкло е имали някви бушони и каде се намират
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
- toni2222
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46Ci
Колеги на мен и двете не ми работят, дали може да е от бушон? Двата задни прозореца един бушон ли имат? Кой номер?
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Стеклоподъемник 6 , 27 , 29
Предните два прозореца се командват по отделно (при проверка с Карсофт), а задните - и двата заедно. Дадени са три бушона, предполагам че иза тях важи същото, но кой точно е за задните - не знам.
По метода "проба-грешка" може да се установи бързо
Ако само единият работи, проблема на другия може да се разбере най-точно като се отвори кората на врата - може да е от ел.моторче, може да е от механизма ...
Предните два прозореца се командват по отделно (при проверка с Карсофт), а задните - и двата заедно. Дадени са три бушона, предполагам че иза тях важи същото, но кой точно е за задните - не знам.
По метода "проба-грешка" може да се установи бързо

Ако само единият работи, проблема на другия може да се разбере най-точно като се отвори кората на врата - може да е от ел.моторче, може да е от механизма ...
Re: Задно стъкло не се отваря
На мен на e24-ката задното диасно варти но много по бавно от останалите от какво ли е?гуми4ката беше тварда и иа смазах ама пак си е така
6 мнения
• Страница 1 от 1