от 525тдс -> 525d, 530d или направо е60 ???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
ясно баце ено
, ама не караме нон стоп офроад така, че те са си направени по предназначение колиците и джипчетата, аз от как съм седнал на 39ката нема я дам скоро, единственото което много ме тормози е че не е Автомат ама по нататак
и автомат.
Колегата с темата, да ти кажа хората като си немат проблеми, и си ги създават сами, я си карай и си пей сърце баце, като имаш пара вади сабята и готово

Колегата с темата, да ти кажа хората като си немат проблеми, и си ги създават сами, я си карай и си пей сърце баце, като имаш пара вади сабята и готово

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
ice, neno, che ------пишете вашето мнение има значение за мен + това имате опит, което е най-важното
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Колега, покупката на кола е като да си вземеш жена, никога не знаеш какво те очаква!
Имах tds, и го поддържах много дбре. Когато спирах на безниностанциата да зареждам, бензинджиите все посягаха към бензиновия маркуч. Това трябва да ти подскаже нещо... Много доббра кола, НО те са по-стари и е най-добре да купиш такава от познат, за да има колата история. Да е имала най-много 2-ма собственици (Мога да ти покажа 2 различни тдс-ки които се продават, и да видиш сам разликата). Това е кола за 11'000-15'000 лв. разбирай ниската цена е за непозната и неподдържана кола, високата е за топ състояние!
d-то е кола от друга планета! Там вече се къса пъпната връв с дизелите, той е просто като бензинова кола. Ено и също купе, но в същото време е тоолкова различна. Поведение, стил, динамика, .... всичко. Тук цената е 22'000 - 32'000 лв. Купуваш на нисклата цена и се почва действие изваждане, най-малко 5-6хил.лв. на първо четене. Спирачни дискове + накладки (задължително ориинални, иначе започват едни тресения при екстремни спирания и т.н.), носачи (отпред 4, отзад 2), и т.н.
Какво още да напиша?
Мисли, и прецени оке ти е по джоба!

Имах tds, и го поддържах много дбре. Когато спирах на безниностанциата да зареждам, бензинджиите все посягаха към бензиновия маркуч. Това трябва да ти подскаже нещо... Много доббра кола, НО те са по-стари и е най-добре да купиш такава от познат, за да има колата история. Да е имала най-много 2-ма собственици (Мога да ти покажа 2 различни тдс-ки които се продават, и да видиш сам разликата). Това е кола за 11'000-15'000 лв. разбирай ниската цена е за непозната и неподдържана кола, високата е за топ състояние!

d-то е кола от друга планета! Там вече се къса пъпната връв с дизелите, той е просто като бензинова кола. Ено и също купе, но в същото време е тоолкова различна. Поведение, стил, динамика, .... всичко. Тук цената е 22'000 - 32'000 лв. Купуваш на нисклата цена и се почва действие изваждане, най-малко 5-6хил.лв. на първо четене. Спирачни дискове + накладки (задължително ориинални, иначе започват едни тресения при екстремни спирания и т.н.), носачи (отпред 4, отзад 2), и т.н.
Какво още да напиша?
Мисли, и прецени оке ти е по джоба!
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
ICE написа: Колега, покупката на кола е като да си вземеш жена, никога не знаеш какво те очаква!![]()

Обаче ти явно не си разбрал въпроса ми -- Аз е39 тдс си имам и ядове за сега не ми дава, Обаче въпроса ми е има ли смисъл да го продам сега да си купя 5**д пак е39, или да поизчакам няколко месеца и да си купя направо е60

между другото почвам да се замислям и за Е 270 цди след '03, защото ако сега ще купувам кола тя ще е до 40000, а пък в този диапазон най - добре според мене е е39ката или е - класата
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2