Проблем със светлопоказателите на таблото на Е39 525тдс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със светлопоказателите на таблото на Е39 525тдс
Колеги помогнете да решим проблема . Той е следния - отвън на бавареца мигачите светят дълги светлини къси абсолютно всичко но вътре на таблото индикаторите за мигачите и за фаровете не светят по някое време пак почват да светят но не светят правилно защото давам мигач светва лампичката но като го изключа не спира да мига също осветлението на радиото не работи спира тръгва и не знам дцали е от бушон по принцип ако е от бушон или ще работи или не поне така мисля ако някой има идеи да пише благодаря ви предварително
аз имах същия проблем като си смених цд-то.
пробваи лседното:
пусни си музиката и включи мигача. трябва от вътре да не работи а отвънка да работи.
после свали панела на цд-то (ако не си със стандартното) и пусни мигача. тогава трябва да работи и вътре и вънка.
да ти кажа не знам от какво се получава това но като ми сложиха цд-то веднага се върнах на мястото където ми го сложиха и ми оправиха проблема но не знам точно как. в смисъл проблема ми беше в цд-то.
успех. дано да съм ти помогнал
пробваи лседното:
пусни си музиката и включи мигача. трябва от вътре да не работи а отвънка да работи.
после свали панела на цд-то (ако не си със стандартното) и пусни мигача. тогава трябва да работи и вътре и вънка.
да ти кажа не знам от какво се получава това но като ми сложиха цд-то веднага се върнах на мястото където ми го сложиха и ми оправиха проблема но не знам точно как. в смисъл проблема ми беше в цд-то.
успех. дано да съм ти помогнал
Re: Проблем със светлопоказателите на таблото на Е39 525тдс
glacier написа:Колеги помогнете да решим проблема . Той е следния - отвън на бавареца мигачите светят дълги светлини къси абсолютно всичко но вътре на таблото индикаторите за мигачите и за фаровете не светят по някое време пак почват да светят но не светят правилно защото давам мигач светва лампичката но като го изключа не спира да мига също осветлението на радиото не работи спира тръгва и не знам дцали е от бушон по принцип ако е от бушон или ще работи или не поне така мисля ако някой има идеи да пише благодаря ви предварително
Колега и аз имам подобни мъки казаха ми че било от таблото

Не знам какво да кажа имаше проблем в един момент проблема липсваше всичко си беше наред дали имаше връзка незнам поразбутах бушоните някои помръднаха малко друго не но проблема за момента го няма то в последствие ще си покаже между другото съм с касета няма сд за сега изчезна както споменах пък ще видим благодаря ви за отзива да помогнете
4 мнения
• Страница 1 от 1