BMW E39 2.5 TDS общи въпроси?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
BMW E39 2.5 TDS общи въпроси?
Здравейте колеги спрял съм се на този модел по - точно с такъв мотор. какво ще кажете ? плюсове - минуси , чул съм че тези двигатели не били едни от най добрите . какво трябва да гледам при избора си на такъв автомобил ? Благодаря предварително !
Re: BMW E39 2.5 TDS ВЪПРОС ?
Много правилно си чул.Плюсове??? Ами май няма. Взимай бензин там са +++++.sashko*** написа:Здравейте колеги спрял съм се на този модел по - точно с такъв мотор. какво ще кажете ? плюсове - минуси , чул съм че тези двигатели не били едни от най добрите . какво трябва да гледам при избора си на такъв автомобил ? Благодаря предварително !

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
има хубава тема в е34.моторите са еднакви http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=61634 .Спецално за тдс -как пали топла,те4 от диузата с кабела,марку4ите за антифриза да не са раздути.мотора ако подаржан е супер
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Както вече ти е казал ICE ползвай търсачката и ще намериш много информация. Моя личен съвет е дори да не се доближаваш до 2.5ТДС, имал съм точно Е39 ТДС и положението никак не е розово, харчи не по-малко от 11 създава проблеми с помпата, рейката, носачите и куп други работи. Ако имаш излишни пари и искаш да ги даваш за потдръжка на колата няма лошо, хубав автомобил е, НО аз лично ти препоръчвам ако не можеш да си позволиш 2.5Д да си купиш 520 бензин за да ти е мирна главата. Ако можеш да си купиш 525Д то това е савсем различна кола. 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ICE
- Ледения
-
КАкто ти каза Войков, стой далече, НО от зле поддържани tds-ки!!!
Иначе преди Сommon Rail-a имах точно TDS. Единствения проблем ми беше топлия старт, но проблема вече е ясен за всички, както и решението! Успех!
Иначе преди Сommon Rail-a имах точно TDS. Единствения проблем ми беше топлия старт, но проблема вече е ясен за всички, както и решението! Успех!

- ICE
- Ледения
-
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
10 мнения
• Страница 1 от 1